Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

15 000 Tl Sermayem Var. 10 M2 Dükkanım

BaşlatannizamettinTarih06/05/2010 14:05:46Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
merhaba deyerli dostlar. kocaeli/gebzede cadde uzerinde 10m2 boş dükkanım var,15000 tl sermayem var.kendim emekliyim burda bir iş yapmak istiyorum.beni yönlendirmek için sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.bana fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum,saygılar sunarım.

Yerleşim Türkiye / Kocaeli GebzeMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye13 yazı
bende bayramoğlunda havuz kimyasalları satıyorum. dilerseniz bayimiz olabilirsiniz. tek yapmanız gerekeniçersinde havuz olan site ve villa yönetimlerine fiyat teklifi göndermek. sezon açılmak üzere iyi bir kazanç elde edebilirsiniz.
Hedefsiz Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye113 yazı

Sn nizamettin ,
Cadde uzerinde bir dukkan dediginiz icin aklima direk olarak parca kontor veya ufak bilgisayar parcalari satan bir dukkan gozumun onunde canlandi.
Durak vb ulasim yerlerinede yakin ise, dukkaniniza akbil telefon karti vs ufak parcalarla ek gelir elde edilebilir.

Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood

Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz

Hadis-i Şerif

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye15 yazı

deyerli fikirleriniz için teşekkür ederim sağolun.

Yerleşim Türkiye / Kocaeli GebzeMeslek Emekli
Üye113 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nizamettin
deyerli fikirleriniz için teşekkür ederim sağolun.

Biz tesekkur ederiz, basarilar dileriz
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood

Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz

Hadis-i Şerif

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
Yanınızdaki esnaflardanda yönlendirme alabilmelisiniz.. Çok fazla detaylara önem vermek gerekiyor.. Tekel bayiiliğini öneriririm..

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
nakit icin hangi yatırım aracı ne kazandırır cok bilgi sahibi değilim ama dukkanınızı kiraya verip emekli maasına eklemeniz ile cebinizden cıkacak tum giderlere ( stopaj kdv gelir vergisi muhasebeci elektrik su belediye vergileri vs.. ) engel olabilirsiniz bence tabi iyi aksamlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye19 yazı
ARkadaşım direk bir teklif sunuyum sadece 0 lira biz size çiğ köfte bayiligi verere direk olarak kazanmaya başlarsınız ve hiç bir risk almadan 0 lira sermaye ile başlamış olrusnuz bu surede 15bin tl cebnızde kalmıs olur detaylı bılgı ıcın ıstersenız göruselım mbiricik35@gmail.com

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
paran cebinde kalsın.dükkanını kiraya ver emekli maaşını yemene bak.Bu saate kadar ticarete girmediysen bu saatten sonrada girme..

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ymam / Din adamy
Yeni Üye3 yazı
Cig kofte isi iyi is degerlendirin paraniz da altinda kalsin cig kofte geliri ile gecinmeye bakin bence selamlar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik