Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Eca Yetkili Servisine Nasıl Müşteri Kazanırım?

BaşlatanSAMİTarih05/07/2010 11:41:25Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
MERHABA BEN ESKİSEHİR DE YENİ BİR KOMBİ YETKİLİ SERVİSİ DEVİR ALDIM AMA ESKİ SAHİBİ MÜSTERİLERİ DAGITMIŞ TEKRAR NASIL BU MÜSTERİLERİ KAZANABİLİRİM SİZDEN YARDIM TALEP EDİYORUM İLGİNİZE TESEKKUR EDERİM.

MAİL: esiroglucem@hotmail.com
AA

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek İletişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye167 yazı
eski müşterilerin tlf varsa birebir temasa geç , işyerine davet et ,
çay ısmarla sohbeti kur ,
hizmetlerini anlat
indirim uygula
işler değişir göreceksin..
başarılar..
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye816 yazı
olurmu Allah aşkına teker teker çağır çay ısmarla biri beni arasa gel çay ısmarlıyayım adam delidir diye şikayet ederim
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye355 yazı

hocam reklam yolu ile el ilanı vbennzeri tanıtım kanalları ile ücretsiz bakım kampanyası düzenleyin sizi biraz maddi larak sarsabilirmi bilemem ancak müşteri potansiyelini geri kazanmanın en kolay yollarından biri birde servis elemanlarınızı eğitin müşteriyle nasıl diyalog kurması gerektiği hakkında elemanlarınıza sizi temsil eden standart kıyafetler giydirin aracınızda buna göre olmalı servise giderken dikkatleri üzerine çeken bir arac ve serviz elemanları zamanla insanların hafızasında yer eder takdir edrsinizki kombi çok önemli bir cihaz güvenlik ve kullanım emniyeti çok önemli müşterilerinizin sadece cihazını tamir edip kaçmayın cihazkarını en emniyetli ve tasarruflu şekilde nasıl kullanılır kısa eğitimler verin güler yüz sammimiyeti ve asla saygılı davranmayı ihmal etmeyin işinizi kaliteli yapın hayırlı işler dilerim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye816 yazı
manta400

dogru anlatmış aynen onun gibi yapın kardeş..

sanki kız istemeye gidiyormuş gibi teker teker arayıp
gelin çay kahve vs.. için demeniz tepkiye neden olup
insanlarda binbir düşünce ortaya çıkar sakın öyle şeyler yapmayın.

eca bir markadır müşterileri kendisi size yönlendirir ve aratır size de kalan manta400 ün dediklerini yapmanız.
dortler

Üye167 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dortler21
manta400

dogru anlatmış aynen onun gibi yapın kardeş..

sanki kız istemeye gidiyormuş gibi teker teker arayıp
gelin çay kahve vs.. için demeniz tepkiye neden olup
insanlarda binbir düşünce ortaya çıkar sakın öyle şeyler yapmayın.

eca bir markadır müşterileri kendisi size yönlendirir ve aratır size de kalan manta400 ün dediklerini yapmanız.

: )

o sözün gelişi anlamında yazdım , tabiiki damdan düşer gibi aniden çaya telefonla davet edilmesi olmazda ,
çay olmaz , başka birşeyin , örneğin sohbet etme vesilesi ile olur , yada yeni uygulalamaların tanıtımı vesilesi ile olur ,indirimleri anlatma vesilesi ile olur , sonuçta bu eski müşterilere bir şekilde ulaşılması şart , ee nasıl olacak bu ..?
telefonları mevcutsa , neden konuşulmasınki..,
bir etkinlik icat edilip bire bir diyaloğa girilmesi şart..
herkese saygılar............

Yeni Üye27 yazı
eski müşterilerin telefon numaraları cep numarası ise hepsine toplu sms gönderin firmanın varlığından ve faaliyette olduğunu müşterilere hatırlatmış olursunuz,sms gönderimini bayram vb benzer günlerde yapmayı unutmayın geri dönüş mutlaka olur.kolay gelsin....

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye816 yazı
bumerise haklısın toplu sms bende 15 gunde bir kullanıyorum geri dönüşlerde oluyor..

operatörlerin 10 liraya her yöne 1000 sms si var kendi ahttından yolalrsın ki müşteriler geri arayabilsin yoksa şirket hatları hem pahalı hemde geri dönüşü yok
dortler

Üye167 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dortler21
bumerise haklısın toplu sms bende 15 gunde bir kullanıyorum geri dönüşlerde oluyor..

operatörlerin 10 liraya her yöne 1000 sms si var kendi ahttından yolalrsın ki müşteriler geri arayabilsin yoksa şirket hatları hem pahalı hemde geri dönüşü yok

evet buda olabilir , iyi bir fikir ,bir şekilde o eski müşterilere ulaşması gerekir..

Yeni Üye3 yazı
google adwords temiz iş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye77 yazı
Merhaba 22 yıl yetkili servis yönettim,
Devir aldığın servisin firma adını (mesela cem teknik gibi) ve mümkünse yerini mutlaka değiştir.
Eski personelle çalışma, yeni personel yetiştir.Yoksa Firma sahibinin değişmesi hizmet anlayışını pek değiştirmez eski düzen devam eder.
Önceden kayıtlı tüketicilere birer açıklayıcı yazı göndererek kendini tanıt; yeni bir kimlik , yeni bir hizmet anlayışından bahset.Servisin el değiştirdiğini anlayan tüketici size mutlaka dönüş yapacaktır.Bu işi yaparken ana firma ile aranızda yapılan sözleşme kurallarına dikkat et ,bir tüketiciyi iş yerene davet etmek veya çağrı olmadan ziyaret etmek başını ağrıtabilir.Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye14 yazı
merhaba benim nacizane fikrim söyle , ilk once kendinize bir vizyon ve yol haritası belirleyin Sayın Bteknik adlı uyenin dedigi gibi yeriniz cok iyi bir yer degilse degistirin , teknik ekibinizi mutlaka çok sağlam kişilerden oluşturun ve sonra elinizdeki ürünlerden kampanyalar oluşturun yani 10 adet alana şukadar iskonto veya 10 alana 1 bedava gibi bu detayları siz daha iyi bilirsiniz bunları el ilanı veya katolog hale getirin mevcut eski müşterilere telefon ile veya e-mail yoluyla ulaşıp randevu alın onları ziyarete gidin ve kendinizi tanıtın planlarınızı anlatın isinize ciddi sekilde sarıldıgınızı onlara gosterebilirseniz cok olumlu donusler alacaksınız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis