Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Zeytini Pazarlama Sorunu

Başlatanyusuf barakTarih03/10/2008 18:19:20Yorum21

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Bilemiyorum ne diyecegimi aslin da nerede olursa olsun zeytini pazarlama sorunu hep aynidir .hele bu almanya piyasasi icin daha zordur .cünkü burda zeytin pazari git gide zorlasiyor bunun sebebi piyasaya plastik zeytinlerin sürülmesi vede market zincirlerinin artik direkt türkiyeden zeytin getirmesi.bunlarin yaninda marmara birligin piyasanin cok altinda ürün satmasi bunlar biz zeytin esnafini ister istemez etkiliyor.
yusuf

Yerleşim ALMANYA / DuisburgMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Yeni Üye23 yazı
arkadaşım merhaba bursa gemlik te oturuyorum .
burası zeytin ve zeytinyağının diyarı
bu konuda seninle çalışmak isterim
olive oil

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
haklisin,musterilerde 3-5 liralik zeytinyagiyla naturel zeytinyagini ayni kefeye koyuyor.Bilmiyorlar ki,nnaturel zeytinyaginin en iyisi oldugunu.herseyden once saglik gelir.o 3-5 liralik zeytinyaginin zeytinyagligi mi kalmis,icinde ne karisimlar var kimbilir.musteriler bilinclenmelidir,bu is pantolon gomlek almaya benzemez.
DERVİŞ SAVRAN

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı

bu yüzden biz zeytin esnafi kaliteye daha da önem vermeliyiz .bunu anladimki almanya da ne kadar kaliteli mal verirsen satisinda o ölcüde artiyor
yusuf

Yerleşim ALMANYA / DuisburgMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
silas arkadas ben almanya dan yusuf barak kendini daha da iyi tanitirsan neden calismayalim.ben burada genelde dökme agirlikli calisiyorum . .mega sele süper sele salamura ,yesil kokteyl,biberli,akhisar kirma ,edremit cizik,bunlarla ilgili birseyin varsa benimle paylasa bilirsin
yusuf

deleted19 yazı
yusuf barak merhabalar.egerki zeytin ihracatı yapacaksan almanyaya seninle görüşebilriz.gıda olarak salca turşu zeytinde sana yardımcı olabilirim.05434103229 cep numaram. bekirismetoglu@hotmail.com msn adresim
İSMETOĞLU

Yerleşim / Yskenderun YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye15 yazı
Aslında bu siteye girmekteki ilk amacım buydu.İnternet üzerinden zeytinyağı satış işi nasıl yapılabilir?Satış bireysel de olabilir satış yaptığımız kişi kendiside satabilir(parakende ya da toptan).Fikirlerinizi alabilir miyim...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye7 yazı
Aslinda bana sorarsaniz pembe 2769 zeytin yagini sata bileceginiz tek secenek direkt aliciy la temasa gecmektir internet üzerin den biraz zor olabilir almanya da ben pazarlaya bilirim ama onun da yüksek oran da gümrügü var ben su anda sadece zeytin toptanciligi yapiyorum. saygilarimla..
yusuf

Yeni Üye15 yazı
Teşekkür ederim yusuf barak...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye64 yazı
Yusuf Bey ihracat nasıl peki peşin olarak mı çalışıyorsunuz.. Ürün gümrükten çıkmadan ödeme yapılıyormu?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
yusuf bey bizimde kendimize ait zeytinliğimiz var.kendi zeytinimizi ve zeytin yağımızı yapıyoruz.
ileriye dönük ise kendi bulundugumuz bölgede zeytin alımı yaparak zeytini işlemek.
ben daha çok hazır zeytin yapımı ve paketleme aşamasını yaparak gerek yurt içine gerekse yurt dışına pazarlamayı düşünüyorum.
zeytin yagı konusu ise tamamen bölgesel yada yöresel kültür meselesi olduguna inanıyorum.
almanyada zeytin yada zeytin yagı pazarlamayla ilğili bilğilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
dokuz eylül üniversitesi

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ö?renci
Yeni Üye7 yazı
sayin berkoz arkadasim ben kendim genellikle pesin calisiyorum.tabi pesin calismamin benim icin cok büyük avantajlari var.yani anlayacaginiz pesin calisdigim zaman bu benim fiatlarima birebir yansiyor.mali oldugun dan daha da ucuza aliyorum ve hem alirken kazaniyorum hemde bunu müsteriye yansitiyorum dolayisiyla almanya da daha iyi rekabet yapma sansi yakaliyorum.bunun haricin de sizin buradaki yani almanya daki bayi ile pesin yada veresiye calismaniz biribirinize olan itimatla alakali bir olaydir ,tabi buda biraz zaman aliyor .sayet elinizde uygun fiata gemlik tipi mega sele ve süper boy seleniz var ise bana ozel mesaj dan ciddi bir sekilde fiatlarini yazarsiniz.ayni zamanda akhisar domat cizik ve akhisar biberli yesil zeytinlerinizin de pesin fiatini verebilirsiniz bilgilerinize sunarim
yusuf

Yeni Üye64 yazı
Yusuf Bey tonaj olarak dane adedi olarak bilgi verirseniz net bi fiyat soyleyebilirim..Nakliyede onemli tabiki..

Yeni Üye7 yazı
Sayin Berkoz arkadasim bana yazdiginiz özel den iletiyi aldim .en kisa süre de ben size saglikli bir sekilde ve daha detayli olarak dönecegim.saygilarimla
yusuf

Yeni Üye64 yazı
Peki bekliyorum mesajınızı Yusuf Bey..

Üye164 yazı
zeytin piyasası son zamanlarda gerçekten çok düştü bende akhisarlıyım arkadaş ile japonyaya zeytin yagı ihraç edelim dedik fakat tariş çok düşük fiyattan alıp oraya bi ihracı varmış ondan vaz geçtik zeytin yagı ihtiyacı ve pazarı var ise marka tescilimizde mevcuttur igilenenlere duyrulur
E.koparan

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye1714 yazı
arkadaşım size link verdim işte. Pazar yaratabilmek için biraz araştırma yapın ve reklam verin.

Bulgaristan zeytin ithalat etmeye devam ediyor. Azalma görmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü kültürlerinde zeytin yeme anlayışı yok. Sadece yemeklerde kullanılıyor.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye179 yazı
ürün kendinizinse nerden direk pazrlamıyorsunuz?her işi zorlugu elbette var ama sen malı kalitesini biliyorsun.
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
yusuf barak bey,
nakliye önemli değil siz fiyat ve dane adeti söyleyin orta nokta buunur ve gönderebiliriz

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye9 yazı
mrb bn bursa mudanyadan zeytinciyim..kendi arazilerimizden elde ettiğimiz zeytinler mevcut..ilgilenirseniz memnun olurum.. ates_1923@windowslive.com 0536 735 93 06