Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Evde Yaptığım Ürünü Nasıl Pazarlayabilirim?

BaşlatansbyylTarih03/07/2010 19:51:14Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar;
Bu büyük marketlerdede satılan kahvaltılık salçaları (cevizli,fıstıklı vb.) evde daha kaliteli şekilde yapıp pazarlamak istiyorum. Biliyorum üzerine marka veya gıda üretim izni belgesi olmadan satmak zor ama ilk etapta potansiyel varmı onu kontrol etmek istiyorum. Sizce nerelere ne şekilde pazarlayabilirim. Zaman ayırıp fikir verdiğiniz için şimdiden teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / bursa
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye4 yazı
çok mu zor bir konu açtım arkadaşlar:(

Yerleşim Türkiye / bursa
Üye167 yazı
merhaba,
gitti gidiyor ve sahibinden com gibi sitelerde bir süre ürünlerinizi yayınlayıp satılıp satılmadıgına bakabilirsiniz.
ayrıca ev ürünleri satan bir dükkan yada pazarcı vb. bir yer varsa, oralara verip ürününüzü sattırabilirsiniz.
bu söylediklerimde her hangi bir sertifika vs. birşeye gerek kalmaz.
ürün hakkında detay verip kutusunda süslerseniz daha iyi bir satış gerçekleştirebilirsiniz..
nacizane...

iyi günler..

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye295 yazı

iyi iş gibi gözüksede iş gıda olunca her şey değişiyor..ürünün üretim tarihi..raf ömrü..muhteviyatı filan derken
açıkçası yorulursunuz..bunun yerine illa ki evde iş yapacaksanız sipariş üzerine yapabilirsiniz..tabi şehr-i istanbul ya da büyük bir şehirde yaşıyorsanız..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
evet olay gıda işi olunca raf ömrü gibi dezavantajları çıkıyo meydana...o zaman ilk olarak bir iki numune bırakıp siparişe göre yapmak en mantıklısı...her iki arkadaşada teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / bursa