Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Girişimciler İçin Yeni Bir İş Fikri

Başlatantayfun şakrakTarih01/07/2010 17:13:49Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Arkadaşlar bir sitede iş fikirleri bölümünde bir fikir insanı yazmışdı sermayesi olmadıgı için yapamıyormuş şöyle diyordu arkadaş;Yemeklik sıvı yağ dolum istasyonu, mahallelerde su istasyonları vardı öncelerden aynen onlar gibi ayçiçek yagı, zeytin yagı,fındık yagı gibi yagların satışını yapmak bütçesine uygun olanı alacak
isdediği litre kadar doldurup alıyorsun şişeni gitirmen yeterli bu ekonomik kırizde güzel bir fikir diye düşündüm sizlerle paylaşmak istedim sizce nasıl biriş tutarmı dersiniz. açık yağ satalım derken benzin istasyonlarındaki pompalar gibi bir satış yerinden satalım. yoksa evlere gidib kaç litre istersiniz deyil.pompadan satış yapacaksınız.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye277 yazı
Açık yağ satma işi sağlık standartlarına takılabilir. Özellikle de AB ile yeni açılan Gıda Güvenliği konusuna bir bakılmalı. Pekçok şey bu yeni standartlar ile yasaklanacak gibi.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye31 yazı
yinede yakından takib etmekde fayda var diye düşünüyorum avrupayla uyum yasalarında mutlaka yeni iş ortamlarıda çıka bilir bizim milletin girişimci ruhu kırizlerde ve uyum yasalarında yeni fırsatlar bulabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er