İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
10 Bın Dolara Antalyada Ne İş Yapılır
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorumK
Üye234 yazı
28/06/2010 : 22:58:41#1
Web sitesi
Alıntı
U
Üye120 yazı
K
Yeni Üye51 yazı
05/07/2010 : 19:48:08#3
Web sitesi
Alıntı
market aç kendıne lara tarafı işlekdir...
ukraynadaysan görüşe bılırız
U
Üye120 yazı
H
Yeni Üye5 yazı
ilaçlama işine gir tarım iş yeri ve evler için
HERCAİ
U
Üye120 yazı
burda beledıye ılaclama yapıyor ama detaylı bılgı verırsen sevınırım tesekurler
C
Üye247 yazı
mekanın işlek bir yerdeyse okjisen barı açabilirsin..
Uygun Fiyata Otel Arayanlar Benimle irtibata geçsinler.
B
Yeni Üye43 yazı
Arkadaşım,Merhabalar...
Benzer iş katagorisinde olmayan ;yeni,kazançlı,basit ve otel ve belediyelerin yaz kış ihtiyacı olan ürünler satıp para kazanmak istersen google üzerinden akarsubio-kim sitesine gir ve biraz incele...Hemen fikir yürütmeden Antalya ve çevresinde kaç otel olduğunu bir düşün..Ben izmir'den bu işi yapmaya çalışıyorum..Ancak yeterli zaman ayıramıyorum,şimdilik yalnızım benim oğlumda kiev de okuyor o gelinceye kadar böyle idare edeceğim..İş ilgini çekerse alpsu007@gmail.com 'a mail.atarsın..Saygılarımla...
Benzer iş katagorisinde olmayan ;yeni,kazançlı,basit ve otel ve belediyelerin yaz kış ihtiyacı olan ürünler satıp para kazanmak istersen google üzerinden akarsubio-kim sitesine gir ve biraz incele...Hemen fikir yürütmeden Antalya ve çevresinde kaç otel olduğunu bir düşün..Ben izmir'den bu işi yapmaya çalışıyorum..Ancak yeterli zaman ayıramıyorum,şimdilik yalnızım benim oğlumda kiev de okuyor o gelinceye kadar böyle idare edeceğim..İş ilgini çekerse alpsu007@gmail.com 'a mail.atarsın..Saygılarımla...
U
Üye120 yazı
bızım zaman sorunumuz yok sızın sıte baktım tatmın edecı bılgıler yok
T
Yeni Üye64 yazı
U
Üye120 yazı
tesekurler ukraynada yatırım zor orda sartlar zor sunku konturol cok zor 8 yıldır donesk teyım yeterınce tercube yasadım
K
Yeni Üye51 yazı
23/07/2010 : 18:31:07#12
Web sitesi
Alıntı
ukraynada rüşfet çok olduğu ıcın evet yatırım zor kazancının çoğunu rüşfete verırsın..gıda üretım izni almak daha bır zor...
antalya da kı yerını tam bılsem yardımcı olurum.bende antalya lıyım ama donetsk de yaşıyorum..antalyada lara tarafında partı textıl malı yapabılırsın.bufe açabılırsın.benıma rkadaşım yenı lara da bufe açtı 24 saat açık gunluk cırosu sadece tekelden içkiden 2000 tl
antalya da kı yerını tam bılsem yardımcı olurum.bende antalya lıyım ama donetsk de yaşıyorum..antalyada lara tarafında partı textıl malı yapabılırsın.bufe açabılırsın.benıma rkadaşım yenı lara da bufe açtı 24 saat açık gunluk cırosu sadece tekelden içkiden 2000 tl
U
Üye120 yazı
bızım yerımız ermenek te larayla bırlesık ukrayna lugansk bolgesınde yız ıhtıyac olursa bal var elımızde ukraynada ve rosdov bolgesı
K
Yeni Üye51 yazı
23/07/2010 : 19:55:10#14
Web sitesi
Alıntı
TOPKAPI HAMAMINA YAKIN MI??YENI KIPA AÇILDI BUYUK ONUN NERESINDE MSN EKLEMISTIM SIZIN AMA KABUL ETMEDINIZ SANIRIM..
BAL BIZDEDE ÇOK VAR UKRAYNADA
BAL BIZDEDE ÇOK VAR UKRAYNADA
U
Üye120 yazı
bal turkıye lazım
O
Yeni Üye6 yazı
bana iletişim bilgilerinizi özellikle telefon yollarsanız. size düşündüğünüz rakamlara güzel bir iş fırsatı yaratabilirim.
detayları öğrenir ona göre karar verirsiniz.ciddi anlamda karlı ve yararlı bir iş.
bilgicosmetics@hotmail
detayları öğrenir ona göre karar verirsiniz.ciddi anlamda karlı ve yararlı bir iş.
bilgicosmetics@hotmail
K
Yeni Üye51 yazı
24/07/2010 : 10:02:55#17
Web sitesi
Alıntı
ugoll msn ekle msn den konuşalım
bız bal getırmeyı dusunuyorduk numune getırdık turkıye ye bal araştırma unıversıtesınde test ettırdık anzer balı kadar kalıtelı bır balı var ukrayna nın ama ustunden 3 sene geçtı alıcı bulamadık tr de alıcı çok çıktı ama ciddi ve yüklü alıcı çıkmadı sağlık bakanlığından onay alınamadı fılan gıbı:( msn adresın varsa ekle benı gorsuelım...
bız bal getırmeyı dusunuyorduk numune getırdık turkıye ye bal araştırma unıversıtesınde test ettırdık anzer balı kadar kalıtelı bır balı var ukrayna nın ama ustunden 3 sene geçtı alıcı bulamadık tr de alıcı çok çıktı ama ciddi ve yüklü alıcı çıkmadı sağlık bakanlığından onay alınamadı fılan gıbı:( msn adresın varsa ekle benı gorsuelım...
U
Üye120 yazı
sayın ozonx burda yazarsanız eger herkes faydalanmış olur
U
Üye120 yazı
mevcut ısın yanında dusunuyoz bız yapılacak ısı
U
Üye120 yazı
sayın mehmethas neymı yapılacak ıs herkes faydalansın turkıye pazarı herkese yeter
A
Editör5590 yazı
03/08/2010 : 01:05:09#21
Web sitesi
Alıntı
Lara da uygun bir sahil bulup bir jetski tedarik edinin kiraya verin. 5 dakikası 10 liradan. borçlarınızı ödeyin yaz sonu da bu işi bırakın. Jet skiyi hevesli bir arkadaş bulup satın.
Elin adamı deniz olamayan şehirden gelip bu işi yapıyor. Bulunduğum sahilde bir jet ski olsa rahat bir 200 lira bırakmıştım işletmeciye 15 günde tek başıma . . .
Şefin tavsiyesi bu, iş kurma ve girişimcilik sitesinde ülkemizde. (içinizden de olsa küfretmezseniz sevinirim.)
Saygılar . . . : )
Elin adamı deniz olamayan şehirden gelip bu işi yapıyor. Bulunduğum sahilde bir jet ski olsa rahat bir 200 lira bırakmıştım işletmeciye 15 günde tek başıma . . .
Şefin tavsiyesi bu, iş kurma ve girişimcilik sitesinde ülkemizde. (içinizden de olsa küfretmezseniz sevinirim.)
Saygılar . . . : )
tamnland.com
U
Üye120 yazı
tesekurler akınbey
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz