Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Markaya Ortak Olmak İstermisiniz !!!

BaşlatanstarkorTarih28/06/2010 01:04:44Yorum11

İlk mesaj
Üye114 yazı
Değerli Arkadaşlar;
Çok ciddi bir projeyi hayata geçirdik. Türkiye pazar hacminin milyon tonlardan bahsedildiği bir alanda bizler üzerimize düşeni yaptık yapmaya devam ediyoruz herkes için bu etapta bir fırsat söz konusu
Burdan gördüğüm şey şu herkes armut piş ağzıma düş beklentisi içerisinde fırsatları görmek gerekir ve planlı olarak bu yapılanmaya ortak olmak gerekir.
STARKOR olarak arama motorlarından arayıp ürünümüzü incelerseniz çok bariz bir şekilde patent ve tescil hakları ile bir markanın doğmuş ve hızla büyümekte olduğunu göreceksiniz.
Tüketicilere zahmetsiz, temiz,hızlı bir mangal keyfi sunmakla kalmayıp %30 civarında ekonomi sağlayan ürünümüzün Dünyada bir eşi benzeri yoktur Doğal mangal kömürü kullanılan ürünümüz çok şık kutusu ile oldukça dikkat çekmekte satış noktalarında temiz bir şekilde raflanabilmektedir. Tüketiclerden tam not alan ürünümüz bayilerini ve satış noktalarını aramaktadır. Üretim kapasitemizi yükselterek tv reklamları ile tüketicileri ürüne yönlendirmeyi düşünüyoruz. STARKOR ailesinin bu gelişiminde pay sahibi olmak ve birlikte hareket etmek elbette bizler içinde büyük güç oluşturacaktır.
Ürünün tanıtımını satışını ve zahmetini çekmeyi göze alanları çok büyük bir gelecek beklemektedir.
Bu aşamada yapacağı tercihle bu zincirde yer almak isteyenlerin çok az bir sermaye ile ki bu sadece ürün bedeli olacaktır. Başkaca herhangi bir teminat yada katılım bedeli alınmayacağından kolay bir başlangıç olacaktır. Geç kalmayın üretim kapasitemizin artmasını sağladıktan sonra reklamlarımız devreye girecektir. Bu safhadan sonra ailemizin bir parçası olmak elbette artan taleple çok daha zorlaşacaktır. Kervan yola çıktı ve hızla yol almaktadır. Geç kalmayın sizleri bekliyoruz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye8 yazı
fiyat bilgisi gerekiyor

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye114 yazı

Kelebek 48 ve dm 1146 ilginiz için teşekkürler. fiyat elbette vereceğim ancak şunu bilmekte fayda var ürünün artıları sağladığı kolaylıklar ve ekonomisini anlamdan fiyatı mukayese etmenizin zor olacağını düşünüyorum.
Basit bir örnekle araba fiyatını kıyaslamak için arabanın ne marka olduğunu hangi özelliklerinin olduğunu bilmeniz gerekir doğal olarak bir reno da araba mercedes de araba bu yüzden benim size önerim öncelikle ürünü tanımanız sonrasında fiyatı mukayase etmeniz daha kolay olacaktır. Size çok basit bir mantıkla ürünü anlatmak istiyorum.
Öncelikle ürün diğer odun kömürlerinden çok kaliteli ve özellikli bir kutuda şık bir şekilde satışa ve kullanıma sunulmaktadır. Bu anlamda maliyeti ve işçiliği elbette daha fazladır. Ancak bununla birlikte ortaya koyduğumuz artılar ise şu şekilde sıralayabiliriz.
1- Ürün benzerlerinden çok daha lüks bir kutuya sahip olup daha iyi raflanmakta ve daha albenili olduğuından satıcı için daha avantajlı bir sunum ve teşhir avantajı sağlamaktadır.
2- Kullanıcı hiçbir şekilde kömürle temas etmemekte kutuyu açmadan kullanmakta olup en temiz mangal keyfini sunan tek üründür.
3- Kullanıcı Starkor için çıraya yada herhangi bir kimyasal tutuşturucuya ihtiyaç duymayacağından ayrıca ekonomiktir.
4- Odun ve benzeri herhangi bir maddeye gerek duyulmaz
5- Starkor kullanıldığı andaki hava durumuna göre 8 ila 15 dakika arasında kor haline geldiğinden diğer klasik yakma yöntemine göre minimum 30 dakika daha önce hazır hale geldiğinden pratiktir.
6- Starkorla mangal yapanlar saatlerce yelpaze sallamak zorunda değildir. Starkoru ateşlemek yeterlidir. Gerisini starkor sizin için yapar zahmetsizdir.
7- Starkor hızlı bir mangal keyfini sunarken homojen ve hızlı yanmadan dolayı diğer kömürlerden 30 dakika daha fazla verim sağlar ayrıca ekonomiktir.
Tüm bu avantajları birde maliyet olarak hesaplayacak olursak.
* 1-5 kğ iyi kalite kömür *1,6 tl olduğundan toplam 2,4 tl
* Bir paket çıra 1 tl
* Oduna para vermedik dersek
* Kutuya para vermedik dersek
* İşçilik ve kar da etmedik dersek toplam 3,4 tl maliyetimiz olur

Starkor bu fiyatın altında olup 3 tl dir. Olayı bu şekilde ele aldığımızda hem şık ve lüks bir ürün hem ekonomik hem hızlı hem zahmetsiz hemde tertemiz bir mangal keyfi için başka hiçbir alternatifi yoktur. Ayrıca ürün tam 5 farklı uluslar arası patentle korunan ve eşi benzeri olmayan tek üründür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye31 yazı
pazarlama ii ama kömürün hamaddesi nedir şevkinizi kırmak istemem merak ettim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye65 yazı
Başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ürünün prfosyonel anlamda pazarlanmasında %100 başarıya ulaşacağından eminim. Ege bölgesi için yapılması gereken bir çalışma olursa mail atmanız yeterlidir. İyi çalışmalar.
ayinesi iştir, kişinin lafa bakılmaz
şahsın görünür rütbe - i aklı eserinde..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye90 yazı
merha ürünle ilgili daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. fiyat ve gerekli dökümantasyonlar sc@arba.com.tr
sc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye223 yazı
Kimyasal madde kullanıyormusunuz?Benim aklıma ilk bu geliyor kendi kendine yanan bir ürün olduğuna göre bir tür petrol ürünü kullanıyor olmalısınız

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye114 yazı
Sayın / Tayfun Şakrak
Sorunuz ve ilginiz için teşekkürler. Ayrıca şevkimizin kırılmayacağından emin olabilirsiniz. Kömürümüz tamamen klasik yöntemle elde edilen meşe odun kömürüdür.

Üye114 yazı
Sayın /sadi45
Öncelikle dilek ve iltifatınız için teşekkür etmek istiyorum. Bölge anlamında bir çalışma içerisine girmek isterseniz bu işbirliği için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu aşamada ege bölgesi açık ilgilenmeniz halinde bize ulaşabilirsiniz www.starkor.com.tr Teşekkürler

Üye114 yazı
Sayın / scalik
İlginiz için teşekkür ediyorum. info@starkor.com.tr den bize düşündüğünüz çalışma şekli için bilgi verirseniz belge ve bilgi konusunda jızlı bir şekilde size döneceğimizden emin olabilirsiniz. İyi çalışmalar

Üye114 yazı
Sayın /serti
Ürünümüz iki katogeride üretilmektedir. Naturel ve hızlı tutuşturucu poli kullanılanı. Yanmanın gerçekleşmesinde en önemli etken kutusudur. Alttan hava sirkülasyonu ile tabiri caizse körükleniyor baca sistemi ise boğulmayı engelleyerek tam ve kesintisiz yanmayı sağlıyor. Yani özetle Starkor'un kutusu adeta tek kullanımlık yanma odası şeklinde bir sistem içermektedir. Bu sistem içerisinde ise kağıt kökenli baca ve kutu kullanılmıştır. Elbette iyi bir yanma için kağıdın ,kömür korlaşana kadar yanıp yanma odasının dağılmaması gerekmektedir. Starkor hiçbir kimyasal kullanmadan bunuda garanti etmektedir. Kısaca eğer hızlı tutuşturucumuz size kimyasal çağrışımı yapıyor ve midenizi bulandırıyorsa ki kibrit kadar masumdur yanarak kalıntı ve koku bırakmamakta sadece kömürün altında bulunan ağaç parçalarını tutuşturmayı sağlamaktadır. Bu durumda siz tam natureli seçebilirsiniz.
Dediğimiz gibi Starkor aslında kimyasal değil bir sistem içermektedir. Teşekkürler