Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Seramik Su Filitresi Üretiyorum.

BaşlatanSeramikTarih18/10/2009 11:26:45Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Kütahyada seramik işleri ile uğraşıyorum.Uzun arge çalışmaları sonucunda su dolum tesislerinde kullanılan seramik su filitrelerinin imalatına başladık.Ürünlerimizi istenilen ölçülerde imal edebiliyoruz.Elimizdeki ölçülerin dışında bir ölçüde filitre istenirse kalıp çalışması için biraz zaman istiyoruz.Filitrelerimiz garantili olup elinize geçtiği tarihten 10 gün içinde iade edebilirsiniz.Ayrıca filitre kazanları ve diğer sorunlarınız hakkındada hizmetlerimiz bulunmaktadır.Bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları:05533688625-05458109443
Toprak

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye20 yazı
Kütahyada seramik işleri ile uğraşıyorum.Su dolum tesisleri için seramik filitre üretiyorum.anadolu üniversitesinin raporları ve kullanan tesisler var.Artık ithale gerek yok istenen ölçüde üretebiliyoruz.Tel;05336621924
Toprak

Yeni Üye31 yazı
slm merak ettim seramikden filitre nasıl oluyor
küçük taş parçacıklarımı yoksa bir bütünmü
kuarts taşımı toz olan diatomun filitre kabı içine konmuş halimi ürününüz ne şekilde bilgi verir seniz sevinirim
paylaşacagımız çok şeyler olabilir saygılar cevabınızı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı

BENDE SERAMİK SU FİLİTRESİ İMALATI YAPABİLİYORUM MERAK ETİM SİZİNKİ NASIL BİR FİLİTRE BEN İMKANSIZLIKLARDAN DOLAYI TEST AŞAMALARINI GEÇEMİYORUM ÇÜNKÜ MALİYETLİ BİR İŞ

Yeni Üye20 yazı
Ben tüp şeklinde su dolum tesisleri için üretiyorum..yani boru şeklinde özel aparatları var onunla monte ediliyor.İstenilen geçirgenlikte mikron mertebesinde üretiyorum.
Toprak

Yeni Üye31 yazı
biraz daha açarsan ii olur dış kısmını demiyorum içindeki malzemeyi soruyorum
oda içi boş boru gibimi yoksa kuarts taşlarımı var
yada katmanlardan mı oluşuyor

Yeni Üye31 yazı
cep 0537 491 63 62

Yeni Üye31 yazı
ev tipi su arıtma cihazlarına göre tortu filitresi olarak kullanılabilirmi siz mikron ölçümlerini neyegöre yapıyorsonuz filitrenin temizleme işlemi nasıl oluyor

Yeni Üye20 yazı
Tabiki ev tipi arıtma sistemlerinede uyarlanır.Ancak dışına sızdırmazlığı sağlayacak aparat yapılırsa olur.Çünkü filitrasyon işlemi dıştan içe doğru oluyor.Üniversitelerde ve tübitakta filitrenin gözenek boyutunu ölçebiiyorlar.Benim elimde böyle bir rapor var.İçi boş yani aynı boru gibi iki uçları paslanmaz aparatlar ile kapatılıyor ve içinden temiz su çıkıyor.
Toprak

Yeni Üye31 yazı
aynen benim yaptıgım gibiymiş teşekkür ederim alah kolaylık versin sana bir örnek vereyim yutube girebilirsen ceramik water filter olarak arama yaparsan orda sistemin nasıl çalıştığınıda görebilirsin ters yıkamayla otomatik olarak kendinide temizliyor sonra yine devam ediyor arıtmaya boyutları büyük su şirketlerine göre
kendi alanında patent almayı düşünmü yormusun.selamlar.