Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yabancı Dil Ve İnternet Bilgisi Olan Bir Ortak

BaşlatanbagshopTarih19/06/2010 13:22:17Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
yabancı dil bilgisi olan internet üzerinden ürünlerimizin satışını gerçekleştirebilecek arkadaşlar ortaklık yarı yarıyadır minimum satış başı kar masraflar hariç 30 liradır kişi başı 15 lira olacaktır ürünlerimizde rekabet ortamı yoktur kolay ulaşılamayan ürünlerdir ürünlerin siz sadece internet üzerinden satışını yapacaksınız ürün tedariki ürün kargo vs bize aittir ilgilenen arkadaşlar msn yazsınlar en kısa sürede eklenip detayları konuşabiliriz
yurt içinden ve yurt dışındanda olabilir

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye36 yazı
ürünlerin nedir ?biraz daha açıklayıcı bilgi verirmisin.
nadayapi@hotmail.com
girişimci

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı

merhaba. ürün nedir? size yardımcı olabilirim... valenn50@live.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
Üye136 yazı
Merhaba,

ürünlerinizi pazarlayabilirim, detaylı fiyat ve ürün bilgisi rica ediyorum.

eyasta@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye100 yazı
ürünün rekabet ortamı olmaması güzel.muadili var mı?yurt dışında kullanan varmı?Bilgi verebilirmisiniz?
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
ileri düzeyde ingilizceye sahibim online olarakda yurtdışı ile birçok alışveriş gerçekleştirdim bu konuda ileri düzeyde bi tecrübeye sahibim dropshipping satıcısı olarak yıllardır çin, amerika, vietnam dan ürünler getirtip satışını gerçekleştiriyorum bu işi de fazlasıyla hakkını vererek yapabilirim ürün hiç farketmez etkileyici bi hitap şekline sahibim satış benim işimdir ekleyin detayları konuşalım... undercla5@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Tekstil
Yeni Üye59 yazı
Ingilizce ve bilgisayar bilgisine sahibim. Urun hakkinda bilgi verirseniz sevinirim ortakayafaruk@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / Ankara KonyaMeslek Di?er
Üye103 yazı
Ürününüz ile ilgili tüm detayları öğrenmek istiyorum. Bu devirde rekabetin olmadığı iş ne gerçekten merak ettim. Sonuçta söylediğiniz şey sizin 'tekel' olduğunuz. Aradığınız o koşullarda fazlası ile mevcut halihazırda zaten internet üzerinden satış yapıyorum. İngilizcem fazlası ile iyi ama şu ürünü gerçekten çok merak ettim mailinizi bekleyeceğim.

mustytuzuner@mynet.com
N lmş byk dm lmdysk, hyllrmz stmdky...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye51 yazı
Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızcam var. Ayrıca ihracat pazarlamada birebir 11 yıllık tecrübem var. Bilgi gönderebilirseniz sevinirim: baharhan@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye167 yazı
kimse yorum yapmamıs acaba bende bilgi alabilirmiyim?
site üzerinden mail atabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye12 yazı
Ürünlerin içerikleriyle alakalı bir bilgi verseydinizde spamcıların ekmeğine yağ sürmeseydiniz .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis