Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kuzey Amerika (kanada/amerika) Temsilciligi

BaşlatanozeribTarih16/06/2010 17:05:41Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Selamlar,

Siteyi incelerken o kadar cok faydali bilgiye ve yorumlara ulastim ki ben de sizden yardim ve destek alabilecegimi dusunerek yazmaya karar verdim.

Ben 10 yili askin bir suredir Kanada'da yasiyorum. Kanada ve Turkiye vatandasiyim ve hicbir ulkeye giris/cikis sorunu yasamiyorum. Ileri duzeyde Ingilizce ve Fransizca konusuyorum. Kanada'da, Sistem Bilimleri alaninda master'imi tamamladim (Turkiye'den de Elk.Muh.). Hem akademik olarak (Balik Endustrisi ve Denizler Yonetimi, Isletme, Sistem Bilimleri, Uluslararasi Kalkinma) hem de Kalite Yonetimi ve Bilgi Islem alaninda oldukca uzun calismalar yaptim (hali hazirda da yapmaktayim). Master egitimimin ardindan 3 yildir Kanada'nin cok prestijli bir kamu alaninda (Uluslararasi Kalkinma Bakanligi) Kalite Yonetimi ve Bilgi Islem bolumunde calismaktayim.

Kanada'yi hem sosyal hem de kulturel yapisiyla cok iyi taniyorum. Insanlarini, yasam sekillerini cok iyi biliyorum.

Isim geregi ofisimde internet uzerinden veya disarida vaktimi cok rahat bir sekilde kullanabiliyorum. Fakat bunu gidip musteri bulmak, veya urun pazarlamasi yapmak gibi alanlarda kullanmak istemiyorum. Bu sekilde calisan bircok kisi ve kurum mevcuttur. Ben sizlerin buradaki temsilciniz olarak bir rol ustlenmek istiyorum ve bunu cok rahat bir sekilde basarabilecegime inancim sonsuz. Bu sekilde calismak isteyen arkadaslarla tanismak ve fikrilerini degerlendirmek isterim.

Saygilar,
Ibrahim

Yerleşim Kanada / OttawaMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye3 yazı
İBRAHİM BEY,

kısaca anlatayım...sonra detaylandırabiliriz.....kanadaya
türkiye arasında...
a) kanadadan mal isteyeni tespit edin ihracat yapalım..
(imalata dayalı teknik malzeme olabilir.)
b) türkiyede kanada firmasının işlerini takip olabilir...
bilginize.......ÇETİN TAVGAÇ-Y.Mimar-pazar araştırma
ve pazarlama uzmanı.
tavgac53@hotmail.com. istanbul
tavgaç-------------------

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye53 yazı
süleyman tok yumurta üretimi vetoptan pazarlamayla meşgulum yemde kullanılan soya küspesi ithal edebilirmiyiz fiyatı nedir araştıra bilirmisiniz saygılar.
egemenyumurta@hotmail.com izmit

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ticaret
Yeni Üye89 yazı
bende mermer işleri ile meşgulum kanadada mermer işlerinin pahalı bir işkolu oldugunu duydum acaba oraya mermer ustası olarak gele bilirmiyiz
22081975

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Merhaba ibrahim bey firmamız medikal ürün imalatı yapmaktadır (kan saklama dolapları,kit dolapları,tek kullanımlık hasta ısı koruyucu blanket) bu konu hakkında sizinle iletişim kurmak isteriz.
saygılarımla
metin sezgin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat