Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Başaramadım. . .

BaşlatanS S POYRAZ LTDTarih04/03/2009 18:16:46Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye41 yazı
SELAM...
ARKADAŞLAR YAZILARIMI TAKİP ETMİŞ OLANLAR BİLİRLER,24 KASIM 2008 TARİHİN DE GÜRCİSTAN'da BİR ŞİRKET KURMUŞTUM,TÜRKİYE'de KOCAELİ VİLAYETİNDEKİ İŞ YERİMİ,DEVRETMEYE ÇALIŞMIŞ,YARI FİYATININ DA ALTINDA BİR FİYATA RAZI OLMUŞTUM,TEK AMACIM BURADA Kİ ZARARIMI ORADA KURDUĞUM ŞİRKET VASITASIYLA ÇIKARIRIM DÜŞÜNCESİYDİ,OLMADI OLMUYOR,BU ARADA ŞİRKETİ KURDUKTAN SONRA 2 KEZ DAHA GİDİP GELDİM,SON GİDİŞİMDE BU SİTEDEN TANIŞTIĞIM --ustam-- NİCKLİ KEŞANLI ALİ İSİMLİ BİR ARKADAŞLA GİTTİM,DÜŞÜNCEMİZ BEN BURAYI SATTIĞIM TAKDİRDE ONUNLA ORADA OTO TAMİRİ ÜZERİNE BİR SERVİS AÇMAKTI,OLMADI,OLMUYOR BU İŞ YERİNİ DEVREDEMİYORUM,ÜMİTLERİMİ YİTİRDİM,ORADA ŞİRKET HAZIR,
MADDİYATSIZLIKTAN
ELİM KOLUM BAĞLI,ALİ ARKADAŞIMIZI ORADA YENİ KURULAN BİR SERVİSE YARI YARIYA ÇALIŞMASI KAYDIYLA ANLAŞMALARINI YAPTIRIP BIRAKARAK 25 ŞUBAT 2009 TARİHİN DE TÜRKİYE'ye DÖNDÜM,BU YAZIYI YAZMAMIN AMACI,GÜRCİSTAN'da İŞ YAPMAK İSTEYENLER,
ORADA ŞİRKET HAZIR,BELİRLİ BİR ÇEVRE VAR,AMA İŞ YERİMİ DEVREDEMEDEN SERMAYE YOK,CİDDİ OLARAK İŞ YAPMAK İSTEYENLERLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞEREK FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULUR,
BEN ŞİRKETİ KURABİLDİM İŞİ KURMAYI SERMAYESİLİKTEN BAŞARAMADIM,BEN YAPAMIYORSAM DÜZGÜN DÜŞÜNEN BİR ARKADAŞIMA KARDEŞİME DE ŞİRKETİ DEVREDEBİLİRİM,HER TÜRLÜ DE YARDIMIMI ESİRGEMEM LÜTFEN GERÇEK ve CİDDİ OLANLAR İLGİLENSİNLER...
GSM - 0535 358 08 72
swpoyraz@hotmail.com
S&S POYRAZ LTD BATUMİ-GEORGİA

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye89 yazı
CİDDEN VARDIR BİR HAYIR....ÇIKAR SONRDAN...FAZLADA KASMA BENCE :)

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Üye161 yazı
Abi Merhaba
İnan çok üzüldüm senin adına. Ama bence de biraz daha sabırlı ol, çünkü inan ortam o kadar kötü ki, kimse hiçbiryere para vermek istemiyor. Bu sebepten dolayı seninle ilgil bişi değil bu durum, canını sıkma. Sahibinden.com gibi sitelerde elindeki ürünleri parça parça satmayı denedin mi ? Belki parça parça istediğin rakama satabilirsin ürünlerini. Allah yardımcın olsun.
Hakan ŞAMLI

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye41 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - orduorhan
CİDDEN VARDIR BİR HAYIR....ÇIKAR SONRDAN...FAZLADA KASMA BENCE :)

KARDEŞ YAZININ SONUNU OKUMUŞSUNDUR SANIRIM,((LÜTFEN GERÇEK ve CİDDİ OLANLAR İLGİLENSİNLER...))
KENDİMİ KASMADIM DA,SEN YAZININ O SONUN DA O :) GÜLME İŞARETİNİ KOYMAYACAKTIN BEN BÖYLE UFAK AYRINTILARA TAKILIRIM,NEYSE YA YOLUN AÇIK OLSUN...

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hsamli
Abi Merhaba
İnan çok üzüldüm senin adına. Ama bence de biraz daha sabırlı ol, çünkü inan ortam o kadar kötü ki, kimse hiçbiryere para vermek istemiyor. Bu sebepten dolayı seninle ilgil bişi değil bu durum, canını sıkma. Sahibinden.com gibi sitelerde elindeki ürünleri parça parça satmayı denedin mi ? Belki parça parça istediğin rakama satabilirsin ürünlerini. Allah yardımcın olsun.
Hakan ŞAMLI

SAĞOL DOSTUM,GÜZEL KARDEŞİM,SEN ÜZÜLME BU ÜLKEYİ BU DURUMA DÜŞÜREN CİBİLİYETSİZLER UTANSINLAR...
SANA SAYGILARIMLA...
S&S POYRAZ LTD BATUMİ-GEORGİA

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye130 yazı
Yazılarını daha önce takip etmedim, heralde kapsamlı bir servisden bahsetmiyoruz.
Sizin ustalığınız, servis, yedek parça ve tedariği konusunda bilginiz var mı..? Yoksa Ali beye güvenip mi bu işe giriyosunuz..?
Güzel yerde güzel bir işe girişiyorsunuz, sözüm meclisden dışarı, ustaların eline biraz para geçtimi şekilleri değişir hele ki iş onun eline bakıyorsa.
Eger biraz işin içindeysen bu işi yapmaya bak pes etme, sadece ufak bir tamirhanede bakım ve ufak arızalarla ilgilenseniz bile para kazanırsınız, o bölgede becerip araç tamiri yapabilen az sayıda.
İyi şanslar.
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye782 yazı
Piyasa çok bozuk,bu durum geçene kadar sabret başka çare yok çoğu iş yerleri kapandı,çoğu yerlerde işçi çıkardı..Parası olan rahat piyasadan kelepir toplamakla meşgul,gününü gün etmekle meşgul...
Allah sabırlar versin...
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama