siteyi yeni kesfettim ve hemen uye oldum.saatlerdir inceliyorum gercekten herkes samimi olarak birbirlerine yardimci olmaya fikir vermeye calisiyor ve buyuk ihtimalle de kimse kimseyi tanimadigi halde.bu cok kiymetli bir sey gercekten.
bende bu vesile ile bir konuyu danismak istiyorum.
internet ve oyun kafeler hakkinda.bir is devr almak istiyorum.internet-oyun salonu- teknik servis-parca satisi vs- lig tv-cafe kismi vs gibi hepsi bir arada devreden yerler var internetten bulunabiliyor ama bunlar o kadar cok ki bu kez acaba neden bu kadar cok bu tarz isyeri devrediyor diye de supheleniyor insan.
bu isler hakkinda bilenler lutfen yorumlarini paylasirlarsa cok makbule gececek.
birincisi sormak istedigim bu kadar hem kafe, hem oyun, hem net vs vs hizmetleri bir arada yapabilmek yasal mi?
ikinci bu islerin piyasasina dair nasildir avantajlari dez avantajlari nelerdir?
arkadaslar istedigim sadece bidiklerinizi paylasmak ki bende ona gore karar verirken istisare usulune uymus olayim ve dogru karar verebileyim.lutfen yorumlarinizi esirgemeyin.herkese tesekkurler simdiden.