Sayın abilerim sizlere bazı şeyleri danışmak isityorum, ben 23 yaşında Türkiye'de yaşayan bir gencim izmir'de oturuyorum, 39 yaşında bir dayım var Almanya da yaşıyor, Türkiye de şirket kurdu, 1 ay önce falan. Çin ile bağlantıları çok sağlam Almanya dan nerdeyse her hafta gidiyor, telefon ticareti yapıyor. Almanya ya satıyor,Türkiye de ki şirketi de çelik kapı satmak için kurdu,yalnız beni de yanına almak istiyor,4-5 aydır beni ne işe sokuyor-sokabiliyor, ne de kendi işinde çalıştırabiliyor.çünkü sadece şu an kurulmuş bir şirket var daha ne ortada kapı var ne bişey,beni bu kadar bekledigim süre içersinde hiç parasız bırakmadı.internetten ne satabilirsin neler gidiyor onları araştır diyor, gittigidiyordan falan bak diyor,
Ama ben bu bekleme nereye kadar gidecek diye düşünmeye başladım bana da çok güveniyor,onu da yarı yolda bırakmak istemiyorum ama benimde hayatımı düzene sokup işime gücüme bakmam gerekmez mi?
sizce bu ithalat işi için daha beklemek gerekir mi,yoksa kimsenin agzına bakmadan kendi yolumu çizmelimiyim?neler önerirsiniz.
Şimdiden teşekkürler fikir ve yorumlarınız için...