Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Unlu Mamülleri Dükkanım Var Kazanamıyorum

BaşlatanocanatarTarih14/06/2010 17:43:56Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Merhaba arkadaşlar Dükkan iki bölüm halinde karşıdan bakacak olursak sol taraf fırın sağ taraf vitrinde kuru pasta çeşitleri ve kekler var.

Fakat pasta kısmı fazla iddaalı değil insanlar pastaneyi tercih ediyor bizde o kadar çeşit yapamıyoruz işin gerçeği.

Sizlere soracağım kuru pasta konusunda ilerlemek mi yoksa o kısma ayrı bişe yapmak mı tabi ki unlu mamüller ile alakalı bir şey

Bu arada bulunduğumuz yer büyük bir yer deil ilçe ama kasaba bile denebilir 25.000 nüfusu var önerileriniz buna göre olsun fikrlerinizi bekliyorum_?

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye18 yazı
Şunu yaa bunu yap demek yanlış olur;
yapacağın iş cok basit... gene aynı sistemin üzerinde yogunlaşarak ben bunları insanlara nasıl pazarlarım diye üşüneceksin. güçlü yanlarını ortaya koyman gerekiyor. zayıf yonlerınınde farkına varman gerek bunları bır arada tutup hangısının agır bastıgına dıkkat etmen lazım. güçlü yonlerini pazarlama yonunde kullanman zayıf yonlerını ise geliştirmen yada minimize etmen gerek.
2. ise halk ne istiyor onun arastırmasını yapman lazım. nasıl bir konsept olusturman gerektıgını bulmalısın. ınsanları ne sattıgın degıl nasıl sunum yaptın onları oraya getırır.
pazar arastırmanı guclendırmelısın sonrasına elındekılerı onlara nasıl sunacagını guclu yanlarınla sunman lazım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
afrikadan yeni geldim
milletin anlattığı gibi değil.
süper iş fırsatları var.
günlük bin dolar kazanacak projem var
yanıma dürüst bir ortak arıyorum
05326581892

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı

Pizza yapabilirsin bence
pizza mühendisi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye117 yazı
www.anittepesimitcafe.com inceleyebilirsin...
ase

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis