Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Jetonlu Oyuncak İşi - Yardım

BaşlatanihtiyarTarih22/06/2007 06:59:53Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
selam arkadaşlar;

benim eskişehirde çocuk eğlence merkezi içinde jetonlu oyuncakların bulunduğu bir iş yeri açma düşüncem var .fakat bu konudaki tavsiyelerinizi daha önce bu işi yapmış arkadaşlardan maliyet ve kazancımız ne olabilir şeklinde tavsiyelerinizi bekliyorum. yani bu iş tutarmı.

arkadaşlar bende fikir çok ama para ve cesaret az.istek çok.
selam

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye161 yazı
arkadaşım bu işle ilgili deneyimim yok, ama burada en önemli konu jetonlu makineler olacaktır. internetten bunların araştırmasını yapabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
Öncelikle, bu işi yapacagınız yerdeki potansiyele bakınız.Bu eglence merkezi nasıl calışıyor??Diğer dükkanların satışları nasıl??Ve ayrıca gecmiş yıllarda henüz bakir bir saha iken kazanclı bir işti.Makinaları kiralayabilirsiniz.satın almaya gerek yok..
CK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye18 yazı

arkadaşım merhaba ,
öncelikle başarılar diler,çok iyi bir alan seçtiğini belirtmek isterim.
Ben profesyonel olarak 1500 metrekare kapalı bir alanda bu işi 3 sene yaptım.Çok zevkli ve hareketli bir iş.Burada önemli olan bazı noktalar kısaca şöyle;
1-Mekan genişliği
2-oyuncak seçimi
3-Hitap edilecek müşteri düzeyi
4-personel seçimi
5-Entegre sistem kurulumu
6-Dekor ve ısıtma soğutma sistemleri
7-maliyeti sormuşsun 50000 ila 500000 ytl arasında olur
8-Kazanc ise yapacağın yatırımla orantılı olur..
BEB

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
öncelikle merhaba... biz yaklaşık 7 sene önce bir arkadaşla beraber bu işi yaptık...bu işin en parlak dönemi 10 sene önceydi... bizim yaptığımız yerde(ilçede) sadece 2 kişiydik.... bizle berebaer.... ve bu işin son demleriydik... biz 10 makinalı jetonlu ateriyle 30 makinalı dükkanın kapanmasına sebeb olduk(rakibin) ... jetonlu aterilere eskisi gibi talep olmuyor.artık devir playstation ve PC devri.. bu işte güzel para var.. açacak olduğun mekan güzel bir yerde olursa ( okul yakınları,genç nüfusun yoğun oldugu yerler tatil bölğeleri vs) yerlerde güzel bir mekan açarsan ağzında iyi laf yaparsa bu iş tutar.... genede yadımcı olabilecegim bir şey varsa buyur yardımcı olayım MSN: muratkocatepe_@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
tavsiyeler için teşekkürler
selam

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye3 yazı
Ufak bir araştırma yaptım 3000 -20000 euro arasında değişen makinalar var.

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye20 yazı
yazıcıoğlu işhanı derken,.?
nerede hangi semtte.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye339 yazı
Kadıköyde otobüs durağı veya iskelenin orda kime sorsan gösterirler.
Ancak ayak altı yerlerde dükkan bulman imkansız zamanında millet yerleşmiş.
Kimse elindeki yeri kaptırmak istemiyor.
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye8 yazı
www.trambolin.net bayram algümüşle irtibata gecin yardımcı olur size jetonlu,ayuncak, trambolin, şişme oyuncak imalt ve toptan satışı var eğer uygun yeriniz varsa ortaklıkta yapabilir sizle.kolay gelsin.baya karlı bir iş ama yerini, iyi tutdurursanız.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mobilya
Üye179 yazı
kardeş bende eskişehirliyim sana tavsiyem elektronik işine girme eskişehirde bitti gibi bişi sen en iyisi şişme oyun parkı işlet sezonluk ta olabilir getirisi yüksek eskişehirde sadece avm lerde var piknik alanlarında ve ortave büyük parklarda yok düşün derim digerleri gibi fazla maliyeti yok 1sezondada kendini öder...
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Üye192 yazı
ihtiyar belki düşününürsün
merhaba.
türkiyede bir ilk olacak farklı bir üretim için,sermaye sahibi kalıcı bir gelir hedefleyen adam gibi adam arıyorum.(bayanda olabilir yeterki azimli olsun.)bu iş için 80000ytl gibi bir para lazım,bu işi her yerde yapabiliriz.aslında 50000 de yeter fakat ilerde gelecek taleblere karşı elimizde bir miktar nakit olmalı ilerdeki zamanlarda patent müracatı da yapacagım,bilginize....(ciddi olanlar arasın) 05356846484

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Üye1359 yazı
oyun sektörü özellikle de online olarak güçleniyor.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
özellikle 7-8 yaşındaki çocukları hedef alarak kapalı mekan bir eğlence mekanı olabilir

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
merhaba ben jetonlu oyuncak imalatı yapıyorum ihtiyacı olan ararsın yardımcı olurum 0532 130 49 56
dolunay oyun makinaları

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ymalat