merhabalar..... avm de yeni bir stand acmak istiyorum bunun icin avm firmasi benden neler ister ne is cikartır. kira ne olur.... ve de waffle isi dusunuyorum sizce tutarmi sizlerden yorum bekliyorumm
antalya laura avm de 1000 dolar+kdv antalya migros 2500 dolar+kdv istanbul zeytinburnu olvium avm 2500 dolar+5000 dolar depozito bildiklerim ve yeni pazarlık yaptımlarım bunlar her 3 ündede standınızı kendiniz yapıyorsunuz
waffle neden tutmaz yapanlar yada franc verenler oldukca umutlu konusuyorlar dogru bir servis ile iş yapılabılır. mısır ısıne gelınce artık her yerde var kımse ıs yapabılıyoz dıyemıyor artık ya denk gelcek yada tıs
erayde avmlerde yapabileceğin stand işleri için Selahattin Bey'i 05325780757 nolu telefondan arayabilirsin. Hem yer bulma konusunda, hem birçok firmanın standları konusunda yardım edecektir.
Waffle house ben izmir'de gördüm Denizli'de açmaya heves ettim, o vakte kadar Denizli'de görmemiştim meğer o vakit üniversite dibinde iki tane varmış. Satış " 0 " sıfır. Bir adam bir avm 'de açtı sinemanın yanında paranın dibine vurdu, satmama sebebi Denizli'de tanınmamış olmasıydı. Sipariş verirken bayan " ilk defa mı yiyorsunuz " diye soru yöneltiyor her seferinde :)) Benim ümitler suya düştü tebi :P yanında fondü 'de koymustu. ama Forum Çamlık Denizli 'de ve Teras Park ( çok büyük iki avm ) ikisinde de waffle standı var sinek avlıyorlar. Kaynamış mısır süper gidiyor, waffle'ı da açtığın yer ve satış şekli önemli. Ben waffle için çok araştırdım ama yiyecek olduğu için bir sürü dıdısının dıdısı. Bir işlek cafe'nin önüne kaynamış mısır koyun mis gibi kazanırsınız. Benim en istediğim şeylerden biriydi bi waffle house sahibi olmak ama değişiyor Allah yürü ya kulum derse... :)
bence hem waffle hem mısır hepsi zaman içersinde tutan ve sonra sönen şeyler, o yüzden bi furya daha başlamadan bilgi sahibi olup girmek gerekiyor.
mısır ve waffle ı bırak şimdi yeni yeni neler gelecek onlara odaklan, bu tür şeyler ilk olarak istanbuldaki büyük ve popüler olanlarda başlar oraları gezebilirsin.
waffle işi yapan arkadasım dükkanın masraflarını zor karsılıyor.waffle ı 3-4 tl. ye satabileceksen bunu basarabileceksen yap ama 6-8 tl arası bir tatlı icin lüx tüketim türkiyede.Ayrıca waffle yenmesi hamburger gibi çok kolay bir gıda türü değil...acacgn standın onunde masa sandalye servis vs.. olacakmı bu da cok onemlı....bence stand acıp taze sıkılmız meyve suyu vıtamın bar soguk sandvıc dıyet sandvıc yada bunun gıbı tarz urunler yapıp uygun fıyata verırsen kazanırsın.acacgn avm de onemlı tabıkı...bırde son olarak hot dog dusunebılırsın....Bır arkadasım 1 tl ye hot dog satıyor bır mıgros gırısınde tuttugu standda hafta sonları 2000-3000 hot dog yapıyor.
Bardakta nar tanesi ve kızarmış cips patates var şuanda Ankara belli başlı yerlerde, şu an için yapmak uygun, ilerleyen zamanlarda cılkı çıkabilir, stand yada tezgah tarzı iş isteyen arkadaşlar için bulunmaz fırsat.
ben kırıkkaledekı standımı uzaktan yonetemedıgımden devredıyorum. istersen uygun fıyata sana gonderebilirim... şeker işini araştırısan az sermaye çok kazanc oldugunu ve urun gamının cok genıs olmasından oturu sureklı sürkilasyon oldugunu daha ıyı bılırsın.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz