Bence sağlık çalışanlarına,bakıcı temin eden kuruluşlara,sonrasında otellere,sağlık turizmi yapan kurumlara ,küçük komisyonlar hediyeler :) vererek,onlarında bir hizmet sunmuş havası yaratacak şekliyle promosyon yapabilirsiniz..
Küçük buzdolabı süsü vs. gibi birşey yapıp özellikle sağlık çalışanlarına,hademelere falan gibi, 3-5 adet bırakırsanız bu hizmetleri devamlı alan kişilere,yada ihtiyacı doğabilecek kişilere bakın böyle bir yerde var diyerek ellerine tutuşturabilir ihtiyaç sahiplerinin..
Yerel gazetede uzun süreli küçük ilanlar verebilirsiniz.Çok fazla bişi tutmuyor..
Bankaların kredi kartı müşterilerine sundukları acil ambulans hizmetleri var.Bu konuda teklif verebilirsiniz.
Özel sigorta şirketleri,özel hastahaneler ile anlaşmalar yapabilirsiniz..
Benim bir arkadaşım başka bir şehirde kaza geçirdi,çok fazla bişeyi yoktu uzanması gerekiyordu panelvan tarzı bir araç kiralayalım dedik,ordaki temizlik görevlisi böyle böyle birşey var demişti,mantıklı ve ekonomik geldi özel ambulans ile getirdik,özel sağlık sigortasıda karşılamıştı hatta bu ücreti.
Sektörü tanımıyorum ama,en azından aklıma gelenleri nacizane yazmak istedim,yaşadığım olay dolayısı ile ..
inşallah işleriniz bir an önce yoluna girer...Bol şans..