Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun. . .

BaşlatanlifewingsTarih04/06/2010 13:42:44Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
10 Yıldır ortalama Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yaptım. Şuan 1 sağlık organizasyon şirketim var Kara Ambulansı, Hava Ambulansı ve Evde Bakım Hizmetleri yapıyorum. Şuan Acil Sağlık Kartı çıkarttık. Asıl soracağım sorular şunlar;

1- Evde bakım hastaları için uygun fiyatlarımız ama sahamı tanımıyorum. (Antalya ili için)

2- Hava Ambulans tanıtımını nasıl yapmalıyım ve kimlere ulaşmalıyım.

3- Hava Taksi (Helikopter Jet Uçak) pazarlamasını nasıl geliştirmeliyim.

önerilerinizi bekliyorum...

Not: Şuanda organizasyon şirketiyim ve sermaye koyacak biri olursa Antalya da ki turizm sektöründen kazancımız çok olucak çünkü yabancı ve yerli sigorta şirketleri kötü hizmet alıyorlar şuan profesyonel bir çalışma lazım..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye80 yazı
ALLAH kolaylık versin kardeşim..
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye450 yazı
Bence sağlık çalışanlarına,bakıcı temin eden kuruluşlara,sonrasında otellere,sağlık turizmi yapan kurumlara ,küçük komisyonlar hediyeler :) vererek,onlarında bir hizmet sunmuş havası yaratacak şekliyle promosyon yapabilirsiniz..

Küçük buzdolabı süsü vs. gibi birşey yapıp özellikle sağlık çalışanlarına,hademelere falan gibi, 3-5 adet bırakırsanız bu hizmetleri devamlı alan kişilere,yada ihtiyacı doğabilecek kişilere bakın böyle bir yerde var diyerek ellerine tutuşturabilir ihtiyaç sahiplerinin..

Yerel gazetede uzun süreli küçük ilanlar verebilirsiniz.Çok fazla bişi tutmuyor..

Bankaların kredi kartı müşterilerine sundukları acil ambulans hizmetleri var.Bu konuda teklif verebilirsiniz.

Özel sigorta şirketleri,özel hastahaneler ile anlaşmalar yapabilirsiniz..

Benim bir arkadaşım başka bir şehirde kaza geçirdi,çok fazla bişeyi yoktu uzanması gerekiyordu panelvan tarzı bir araç kiralayalım dedik,ordaki temizlik görevlisi böyle böyle birşey var demişti,mantıklı ve ekonomik geldi özel ambulans ile getirdik,özel sağlık sigortasıda karşılamıştı hatta bu ücreti.

Sektörü tanımıyorum ama,en azından aklıma gelenleri nacizane yazmak istedim,yaşadığım olay dolayısı ile ..

inşallah işleriniz bir an önce yoluna girer...Bol şans..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye20 yazı

Daha farklı fikirleri olan varmı? Bu arada arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Sa?lyk hizmetleri