Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Ne Yapabilirim . . ?

Başlatan0rhanTarih01/06/2010 21:08:03Yorum2

İlk mesaj
Merhaba koniks.com üyeleri
uzun zamandır bu güzel siteyi takip ediyorum,banada bi yol göstermenizi umud ediyorum

istanbulda oturuyorum.yaşım 20 binliraya yakın çok kücük bi param var.forumda bi çok konuda gördüm gibi gittigidiyordan-sahibinden gibi sitelerden satış yapmak sanıldığı kadar kolay mı.kolaysa ne tür ürünlerle başlamalıyım.

veya elimdeki 1000 lirayı nasıl değerlendirmem lazım ?

şimdiden vcp yazan herkese

Yerleşim Türkiye / İdtanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Merhaba Orhan..
O sitelerden alışveriş yapmak kolay tabii ki de ama sen hangi konuda becereklisin onu belirtirsen iyi olurdu mesela ne iş yaparsın veya bir hobin bir ilgi alanın var mı.Sadece 1000 tl yi alıp ben sunu alayım demen yanlıs olur.Mesela benim bir arkadaş bir spotcu ile gidip antlaşmış ve spot cu dan cok uygun fiyata mal temin edip bunları sahibinden.com veya gittigidiyor gibi sitelerde satıyor üstelik ürünleri satında almıyor bunların fotograflarını cekmiş gidiyor siteye koyuyor ve ürünler alıcı buldu mu hemen spotcudan o ürünü alıp kargoya veriyor karsı taraf teslim alıp ödeme yaptı mı arkadasta para kazanmış oluyor.ve sattıgı ürünler küçük şeyler oldugu icin yatırım veya büyük sermaye istemediği icin sadece her ugun gunluk site takibi ile ayda baslarda 200 300 kazandıgını biliyorum ama is ilerledikçe kazançta artabiliyor.Yani illa ki bir ürünü satmak icin onu satın almanız gerekmiyor..ürün elinizdeymiş gibi satışa koyun satılırsa ve elinizde biraz nakitiniz var gider ürünü alır satın alan kişiye teslim edersiniz.Sevgiler Saygılar Alper.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
HOCAM SAYENİZDE YENİ Bİ HOBİ EDİNMİŞ OLDUM.ARKADAŞINIZ TAKTİĞİ GÜZELMİŞ DENEYECEĞİM.
TEŞŞEKÜRLER.

Yerleşim Türkiye / YdtanbulMeslek Serbest meslek