Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Copy Center

BaşlatanfatihakinTarih04/06/2010 18:58:30Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Büyük bir üniversitenin yanında 3 tane profosyonel makinali ve yanında diğer kırtasiye ürünleriyle birlikte 2 katlı bir dükkanım var. Bu dükkanı çok zahmetle ve borçla açtık ve şimdi işler iyi gitmiyor, Tecrübeli olan siz arkadaşlarımdan yardımlarınız bekliyorum. Nasıl bir strateji belirleyim ve dukkanı kurtarayım. Üniversite hazıran sonunda kapanıyor ve 3 ay kapalı bunlarıda göz önünde bulundurmanızı istiyoru saygılar..

Yerleşim Türkiye / İsanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye116 yazı
kardesım oncelıklle allah kolaylık versın.yazın kırtasıye işinden fotokopi işinden cok seyler beklememek normal bısey..oncelıkle okullar kapalı olmasından dolayı eger dukkana bakacak bırısı varsa baban kardesın gıbı dukkanı ona bırak ve bu yaz sezonunda kendıne sezonluk bı iş ayarla ve gelırını arttırmıs olursun boylelıkle dukkan zaten cok yogun olmadıgndan idare edılebılır dıye dusunuyorum.yada cok işlek bı yerdeyse sayısal loto iddaa bayılıgı gıbı bısey alabılırsen oda sana ek gelır getırmıs olursun dukkanın onune kalabalık bı yerse dondurma koy yuzde 30 kar bırakır oda bı ek gelır olabılır aklıma gelen sımdılık bu kadar bol kazanclar
cesur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
Sağol kardeşim, şu anda zaten seninle aynı düşüncedeyim. Bende sezonluk iş düşünüyorum fakat dükkanı da bırakamıyorum. Belirttiğim gibi dükkan iki katlı ikinci kat boş durumda, belki bilirsin süleymaniye caminin yolu üzerinde olan 6 m boşşuk ta var onunla ilgili neler yapabilirim.. şimdiden teşekkürler yardımların için..

Yerleşim Türkiye / YsanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye88 yazı

selamalr kardesım alalh yardımcın olsun ıs yerı kıra sanırım bende de nt tarzı 3 katlı bır kırtasıyem var oncelıkle bır defa kesın oyuncak ısıne gır derım hatta sana yardımxı da olabılrım mla nrden ucuza alınır nasıl alınır oyuncakta ıyı para var yuzde 100 bırakır art ıbenım gıbı az karla yaapyım dersen yuzde 50 karla sat hem rekabet hemde surkılasyon olur derım parca kontor baylıgı yap derı sıte ustunden yuzde 5 para kalır arkadasın bırı sayısal demıs ama olmaz o ıs ben 4 yıl ugrastım alamadım bakanlıktan adam lazım bana denen en son sey sayısal almak devlete adam sokma kgıbı bırsey ama oyuncak ısı ıı olur derım 3 4 mılyara bır kamyon ma lalırsın dusun derım yardımcı olmak ısterım ozelden msaj atabılrısın

Yerleşim Türkiye / NygdeMeslek Ö?retmen
Üye206 yazı
sevgili fatihakin dostum sana özel mesajla telefonumu yolladim ama dönmedin istanbulda yoptan kırtasıye işi yapıyorum ıstersen karsılıklı goruselım sana cok yardımım olur copy center konusunda deneyımlıyım
0538 9388320

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye88 yazı
artı olarak istersen biri internet bayiliğide alabilirsin elektirik su faturan çıkar

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye98 yazı
Çevre şirketlere yönelik bir pazarlama ve tanıtım çalışması yapın , şirketler bir fotokopi merkezi için öğrencilerden daha önemlidir.Bende öğrenci iken bir defter fotokopi çektirir ve büyük bir hacim sanırımdı oysa çok uzun zaman alır ve para bırakmaz.Ne zaman ki şirketlerin 30000-40000 sayfa seri çekimlerini gördüm o zaman anladım.

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye6 yazı
bence Fotokopi işini bırak fotokopi makinalarını buyuk firmalara kiraya ver...Yada fotokopi makinasının servisliğinden anlıyorsan örneğin Kyocera makinalaro gibi...Bayilik al ve Kiralık olarak Tanıtım yap.Büyük firmalar artık printer yazıcı değil Fotokopi makinasından cıktı alıyorlar.Hem karlı iş hemde oturduğun yerden para kazanırsın..Bilmem nasıl fikir
A.A

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Y?siz