Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Evde Yaptığım Ürünleri Değerinde Nasıl Pazarlarım?

BaşlataneminemTarih31/05/2010 11:09:39Yorum92

İlk mesaj
Yeni Üye95 yazı
Selamlar..

Bu siteyi Googlede kendime pazarlama olanakları ararken keşfettim...

Öncelikle kendimi tanıtayım..Ben Eyüpte tel bayisiyim,kartlarla dönen işyerim krizden sonra dönmemeye başladı..Ben zaten 3 buçuk yıldır çalışamıyorum eşim idare ediyor,kızımın doğumundan sonra bakacak kimsemiz olmadığından ev hanımlığına terfii ettim..Mali krizden sonra ne yapabilirm diye düşünürken bir yeteneğimi keşfettim,hamileyken kızım için örgü öreyim diye ip ve şiş almıştım ama vakit bulamadım öğrenmek için..Aslında yanlış malzeme almışım şiş değil tığ almam gerekiyormuş:))..Deneye deneye ortaya herkesin hayran kaldığı bebek örgüleri çıkardım ve yeni yeni modeller tasarladım...

İş geldi pazarlamaya..İnternette satıl yaptım ama birebir satmak hem ilgi açısından hemde adetli satış olacağından daha cazip geldi bana..Semtimde pazar kuruldu katıldım ama ilgi olmadı,sadece Feshanede güzel satışım olmuştu ama belirsizlik yüzünden stok yapamamamıştım..Ramazandan sonra devam etmedi zaten..Şu anda bir semp pazarına çıkıyorum ama farklı bir pazar satışım beklentimi karşılamıyor..Mağazalara pazarlamayı düşündüm ama benim talep edeceğim fiyattan satamayacağımı düşündüğüm için vazgeçtim..Lüxs biyerde benim ürünlerimi alabilecek bir mağaza arayışındayım ama nasıl arayacağımı bile bilmiyorum..Şu anda aklımda olan tek uygun satış şekli,eski Ortaköy tezgahları gibi lüxs bir semtte tezgah açabilmek ama benim bırakın tezgah kirası şu anda eve su alabilecek bile param yok (daha önce duysam abartı sanardım ama bu durumlara geldik)...

Lütfen bu konuda bana fikir verin..Eminim deneyimli kişiler çoktur aramızda..Blog adresimi yazacağım,imzamada yazdım zaten,ürünlerim büyük ilgi görüyor ama satışım yinede az galiba yanlış yerlerde satıyorum,ama nasıl ver nerede pazarlayım ne yapayım bilmiyorum:(((

Değerli vaktinizi bana ayrıdığınız ve okuduğunuz için teşekkür ederim..

Saygılar..
Emine Ünal
http://eminevehobileri.blogspot.com/

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
92 yorum
Yeni Üye95 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - satyagraha
ürünleriniz gerçekten çok güzeller emine hanım, sanki 2 el yapımı değilMİŞ kadar orjinal görünümdeler. Eğer marka olabilirseniz dilediğiniz fiyattan alıcı bulabilirsiniz. Fikirleriniz de çok yerinde umarım en kısa sürede marka olur ve gerçek değerinden satışa sunabilirsiniz. Sevgiler...
Çok teşekkür ederim,keşke bunları yapabilen bir makina icad edilse:))..Amacım marka olmayı başararak Türkiyede bir ilk olmak,sözde girişimci kadınlara destek veriliyo ama hikaye..Bir destek bulsam ürün ve ismin patentini alsam,tabanlarına çözüm bulsam,belki daha al benili paketlesem ve lüks bir mağazaya pazarlasam güzel olmazmıydı?...Ne kurum ne şahıs pek destek bulamadım,ama Bayrampaşada bir tekstil düğmecisi beni kırmayıp düğme vermişti:)),onu unutmam asla,birde çok matbaa aradım,bi ara örgü tarifi ve malzemeleriyle setler hazırlayo pazarlayacaktım,tarifin aşamaları için broşür bastırmak istedim ama düşük adetli yapmadılar,Topkapıda bi matbaa ben yaptırtırım istersen bi tane iste demişti:)),bide onu unutmam...Burayıda unutmayacağım gerçekten çok güzel fikirler edindim,ve motive oldum:))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye31 yazı
Merhaba Emine hanım,sanırım hepimiz ürünlerinizin çok güzel olduğu hakkında hemfikiriz,ellerinize sağlık.Ben de size bir fikrimi sunmak isterim,ürünlerinizi böyle tek tek satmak yerine niçin özel hastanelere sunmuyorsunuz ?...Yeni doğanlara jest mahiyetinde verebilirler,düşünün her doğumda yüklü faturalar çıkarıyorlar,ürünlerinizin bedeli o meblağların yanında kum tanesi gibi kalacaktır..Ne dersiniz üzerinde düşünmeye değmez mi?...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye95 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Dursun Sefertaş
Merhaba Emine hanım,sanırım hepimiz ürünlerinizin çok güzel olduğu hakkında hemfikiriz,ellerinize sağlık.Ben de size bir fikrimi sunmak isterim,ürünlerinizi böyle tek tek satmak yerine niçin özel hastanelere sunmuyorsunuz ?...Yeni doğanlara jest mahiyetinde verebilirler,düşünün her doğumda yüklü faturalar çıkarıyorlar,ürünlerinizin bedeli o meblağların yanında kum tanesi gibi kalacaktır..Ne dersiniz üzerinde düşünmeye değmez mi?...
Dursun Bey çok teşekkür ederim,sizin fikrinizde harika,mevlit şekeri olarak düşünülmüştü ama adetli olduğu için girmedim hiç,ama lüks doğumevlerine pazarlamayı hiç düşünmedim,şimdi araştıracağım hemen:)

Üye355 yazı
şu an sizin probleminiz ilk başta adetli üretim yapamamak o zaman her üründen 5 er yada 10 ar adet ürettikten sonra tabi bunlar en kaliteli tasarım en kaliteli malzeme ve mükemmel işcilikli olanlardan olmalı markofoni yada limango gibi anlık satış yaan tüketilince satışı duran sitelerden pazarlamanızı fikir olarak tavsiye ediyorum bu sitelerde satış yapma prosedürlerini bilmiyorum fakat hi bilmediğim markaların yok sattığı durumlara şahit oldum evet aslında indirim siteleri bunlar fakat kaliteli ürünlerin indirimli fayatlarının bile el yaktığı siteler dolayısıyla alışveriş yapan kitleler orta üst tabakadan yani almak istediklerini genelde elde eden ve göze hitab eden ürünlere herzaman para yırabilecek insanların alışveriş yaptığı siteler
başlangıçta ürünleriniz için fiyat belirleyin katalog oluşturun sınırlı adet belirleyin site 3 yada dört gün önceden müşterilerine sizin ürünlerinizin satılacağı zamanı gün ve saat olarak veriyor ve günü geldiğinde hoooop ürünleriniz satılmış oluyor
ben detaylı araştırmadım konuyu fakat bir fikir edinmeniz açısında sitelere gözatmanızda fayda var
bu sitelerde ürün satınalmanız için davet edilmeniz gerekiyor ve oldukca profesyonel oldukları tanıtımlarından belli
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye95 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - manta400
şu an sizin probleminiz ilk başta adetli üretim yapamamak o zaman her üründen 5 er yada 10 ar adet ürettikten sonra tabi bunlar en kaliteli tasarım en kaliteli malzeme ve mükemmel işcilikli olanlardan olmalı markofoni yada limango gibi anlık satış yaan tüketilince satışı duran sitelerden pazarlamanızı fikir olarak tavsiye ediyorum bu sitelerde satış yapma prosedürlerini bilmiyorum fakat hi bilmediğim markaların yok sattığı durumlara şahit oldum evet aslında indirim siteleri bunlar fakat kaliteli ürünlerin indirimli fayatlarının bile el yaktığı siteler dolayısıyla alışveriş yapan kitleler orta üst tabakadan yani almak istediklerini genelde elde eden ve göze hitab eden ürünlere herzaman para yırabilecek insanların alışveriş yaptığı siteler
başlangıçta ürünleriniz için fiyat belirleyin katalog oluşturun sınırlı adet belirleyin site 3 yada dört gün önceden müşterilerine sizin ürünlerinizin satılacağı zamanı gün ve saat olarak veriyor ve günü geldiğinde hoooop ürünleriniz satılmış oluyor
ben detaylı araştırmadım konuyu fakat bir fikir edinmeniz açısında sitelere gözatmanızda fayda var
bu sitelerde ürün satınalmanız için davet edilmeniz gerekiyor ve oldukca profesyonel oldukları tanıtımlarından belli
saygılarımla
Evet Markafoniyi biliyorum,bu siteye öyle herkesi almıyorlar galiba,sunum olarak oraya hitap edebilirmiyim acaba?..Şansımı deneyeceğim ama:)))

Yeni Üye95 yazı
Şimdi baktım Markofoniye üye olabilmek için referans gerekiyormuş:))..Veya kendimi tanıtabileceğim bir yazı hazırlayacakmışım,bu yazım sitede yayınlanacak ve üyeler karar verecekler...Ben yazacaktım ama bloğum çok amatörce gibi geldi bana kararsız kaldım,acaba en güzel modellerimi ekleyeceğim ayrı bir blogmu açsam??

Yeni Üye96 yazı
mrb markofoniyi inceledim ancak orada marka olmak gerekiyor sanırım.ama şansımı deniyeyim diyosanız özelden mesaj attım size.yazılar içinde öyle ling falan verilmemiş sadece neden siteye katılmak istediklerini yazmışlar.çoğunluklada alışveriş yapmak isteyenler yazmış.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Serbest meslek
Yeni Üye95 yazı
Özel msja bakacağım hemen..

Benimde anladığım kadarıyla orda marka ürünler var,ama sitenin kendi satışı gibi gözüküyor..Benim kafamı karıştıran iki ayrı site açılması,biri kilitli diğerine üye oldum ben,sanırım orası bana göre değil..

Yeni Üye95 yazı

https://www.markafoni.com/user/registration/login/?next=/

Ben googleda aradığımda ilk yukardaki linke tıkladım,üye olmak için davet edilmek,yada kendini davet ettirmen için yazman gerekiyormuş,yazdım yolladım...
Sonra eşim googleda aramış
https://sem.markafoni.com/Markalar?gclid=COuJkpeohKICFR2Y2AodtRh4Dw işte oda bu adrese tıklamış ve üye olmuş,ikiside aynı site ama nasıl oluyorda birine üye olnurken diğerine olunamıyor anlamadım..Zaten sitenin içeriği bana hitap etmiyo üye olanlar alışveriş için üye oluyo...

Üye355 yazı
evet ama ben satış yapmak için üye olmakgerekiyor demedim satış prosedürleri hakkında bilgim yok fakat siz ürünlerinize güveniyorsanız görsellik ve kalite açısında yüksek bir seviyede ise değerinde satışyapmak için bulabileceğiniz en kaliteli alıcı kitlesini bu sitelerde bulabilirsiniz müşteriniz hazır

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye25 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eminem

Ben googleda aradığımda ilk yukardaki linke tıkladım,üye olmak için davet edilmek,yada kendini davet ettirmen için yazman gerekiyormuş,yazdım yolladım...
https://sem.markafoni.com/Markalar?gclid=COuJkpeohKICFR2Y2AodtRh4Dw işte oda bu adrese tıklamış ve üye olmuş,ikiside aynı site ama nasıl oluyorda birine üye olnurken diğerine olunamıyor anlamadım..Zaten sitenin içeriği bana hitap etmiyo üye olanlar alışveriş için üye oluyo...

erişilmez olmak meziyet gibi algılanınca , bu tür acaiplikler meydana geliyor.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eminem

erişilmez olmak meziyet gibi algılanınca , bu tür acaiplikler meydana geliyor.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
davet edilmeniz gerekiyorsa ben sizi markofoniye davet edeyim.Siz sadece kabul edeceksiniz ve üyeliğiniz başlar.Mail adresinizi verirseniz size davet göndereyim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye95 yazı
anekzura;Yukarda yazdımya eşim farklı bir linkle üye olmuş,Googleda arayınca iki tane aynı adres var,ben alttakine tıklamıştım üyelik gibi bi buton yoktu davet gerekiyomuş,eşim ilk linke tıklamış üyelik çıkmış direkt,ne yapmaya çalışmışlar anlamadım,ama davet teklifi çok geldi sağolsun arkadaşlar,bonus veriyodu sanırırm:)

Yeni Üye95 yazı
Buraya son güncelerimi ekleyeyim dedim....

Facede kendime sayfa açtım,çok netle işim olmadığından ve yeteri kadar tekneloji deneyimim olmadığı için ancak bu kadar yapabildim..http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/group.php?gid=132764106740428 işte sayfam bu....

Onun dışında bi süre Sultanahmette kaçak göçek satış yaptım,Turistlerin yoğun ilgisi oldu,hep tebrik aldım,hatta sevgi gösterileri ile karşılaştım:)),türkler fiyat eleştirisi yapa dursun turistler hep tebrik etti ve öptü:))..Ama Sultanahmet maceram kısa sürdü,zabıtanın beni kovmasıyla:((.............Bu konuda yazacak çok şey var ama susuyorum,çabalarımın önüne taş koyanlar ahirette altından kalkamaz umarım....İnsanlarda merhamet duygusu kalmamış,müslümanım diyen halt etmiş,heryerde torpili olan iş yapıyor bu memlekette,hak etmeyenlerin olmuş herşey...Adamı olan heryerde kendine yer buluyor,ama garip her zaman garip...

Son gelişmeleri buraya not düşeceğim,eğer ben bu durumları aşarsam bir kitap yazacağım,o zaman bu konudada fikir sorabilirim:)))..

Destek veren ve ilgilenen bütün arkadaşlara sonsuz saygılar...

Yeni Üye6 yazı
Normal posta ile yurtdisina gonderiyor musunuz?

Yerleşim Kanada / AlbertaMeslek Di?er
Yeni Üye95 yazı
Yurtdışına hiç göndermedim,yurtdışı satışlarım genelde Türkiye içiydi,Türkiyedeki ailelerine gönderdim,o yüzden posta fiyatları hakkında bilgim yok...Şimdi ptt nin sitesinde baktım ortalama 40 tl ve üzeri:((

Yeni Üye6 yazı
eminem,

Size mail yolladim lutfen kontrol ediniz.

Yerleşim Kanada / AlbertaMeslek Di?er
Üye149 yazı
Morfikirler 'e r10.net 'e frmtr.com 'a verebilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğiyle bence onlarca satabilirsiniz bu adreslerden. Hayırlı kazançlar, işleriniz çok güzel :)
http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye95 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gencdenizli.net
Morfikirler 'e r10.net 'e frmtr.com 'a verebilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğiyle bence onlarca satabilirsiniz bu adreslerden. Hayırlı kazançlar, işleriniz çok güzel :)
Sayın gencdenizli:..Morfikirlere bakıyorum arada ama orası sağlıklı fikir alışverişi yapılabilecek biyer gibi gelmedi bana,örneğin açılan bir konu altına genelde aynı kişiler ilan yapıştırmışlar hep,pekte bir işe yarıyor gibi görünmüyor,hani takip edenlerin geneli benim gibi pazar sıkıntısı çekenler anlaşılan:)..
r10.net e baktım ama bişey anlamadım o siteden, üye olmadım ama...
frmtr.com a üye oldum,konu açtım ama 50 msj dan önce resim veya link ekleyemiyormuşum,forumlardada geçirecek zamanım hiç yokki,yada msj çoğaltmak için geyip yapabilecek bir isan hiç değilim:(..

İlginize çok teşekkür ederim..

Yeni Üye62 yazı
SELAM EMİNE VALLAHİ HELAL SANA GERÇEKTEN MARKANDA GÜZELMİŞ (EMİNEVEHOBİLERİ)EĞERKİ İŞİ SIKI TUTARSAN ÜLKE GENELİNDE BAYİLİK BİLE VERİRSİN ÇÜNKÜ POTANSİYEL VAR KALİTEDE VAR NİYE OLMASINKİ BEN BİLE ALIRIM TOPTAN YADA PARAKENTE NEDEN OLMASINKİ msn:polatalem_11@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Serbest meslek
Yeni Üye95 yazı
Aslında ''emine ve hobileri''markam değil,markaya uygun bir isim olmadığı için ''by Emy Baby''markaya daha uygun bir isim diye şimdi bunuda kullanıyorum..Elişiyle marka olan yada ciddi paralar kazanan varmıdır hiç bilmiyorum..Bayilik yada toptan vermek için stoklu ürün yapmak gerekiyor oda benim için imkansız:(..Ben yaptığım kadarıyla ve hakkıyla kazanmak istiyorum ama...........

Yeni Üye95 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eminem
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nora
eminem,

Size mail yolladim lutfen kontrol ediniz.

Sayın nora:Sabah mailinşze cvp yazdım,yarın araştıracağım..
Sayın Nora;Az önce ptt ye sordum,20 tl civarı tutar,15 günde teslim edilir dediler...

Yeni Üye95 yazı
1 buçuk 2 senedir çırpınışlarımdan sonra elimde olan şeylere şöyle bakınca, birşey görememenin verdiği acı sancıyla yazıma başlıyorum....

Bu mücadeleden elim boşta dönmüyorum tabi,neler öğrendim neler,en önemlisi insanların merhametsiz ve duyarsız olduğunu,bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesinin ana felsefe olduğunu öğrendim...Ve herşeyin çıkara dayalı olduğunu......

Ayrıca devlet çalışmıyor demesin kimse,ben dedirtmem artık bugün yaşadığım olaydan sonra...

Kısaca özetleyim:Ben bir çok satış deneyiminden hep elim boş gözümde yaşla döne döne cinlerim tepemde cirit atarken Belediye ve başkanlıklara mail attım,bu tarz maillere tınmıyorlar zannederken aslında pekala ilgilenildiğini değerlendirilmeye alındığını gördüm...Maillerimde kendimi tanıtarak satış yeri konusunda destek istedim,en son Sultanahmet macerasından sonra ''madem kendi rızkımı kazanmama manisiniz o zaman siz beni geçindirin''dedim,haksızmıyım elimde sanatım varken neden sürüneyim!??....Neyse dosyam ilçe kaymakamlığına gelmiş,içime doğmuş olacakki bugün gittim bende ilk kez...Dosyada dükkanım ve arabam olduğu anlaşılarak hali vakti yerinde göründüğüm için bi fırça yemediğim kaldı,oysaki ben özet geçtiğimde zaten yazmıştım bunları...Velhasıl devlet kurumları bunu gözüme sokmak için çok çalıştı,hatta beni aramışlar,tel kullanamıyorumki artık stresten,ama bunlar çıkmasaydı zor aralardı beni...Keşke çok çalışkan devlet zahmet etsede bu zavallının borçlarınıda çıkarsa!!!....Ama bu işlerle uğraşırken bir çok mal sahibi ve gerçekten durumu normal olan insanların yardım aldığını biliyorum şahid oldum,ki ben ekonomik yönden kendimi kurtarmak için destek istedim yardım değil...

Türkiyede fakirin fakiri var,son öğrendiğim şeylerden biri,kriz var,bunu kodoman işadamları kullanıyo onlarda yokken bile,ama var olan bu kriz aslında bizi vuruyor,ama sesimizi duyan yok,tok açın halini anlamıyor bu ülkede,birde müslüman ülkedeyiz,Allahtan öyleyiz:))..

Konu dışı olduğunu sanmıyorum bu yazdıklarımın ama sakıncalısıysa editör arkadaşlar silsinler,bunları yazmak zorundaydım artık tahammül sınırlarım tükendiğini hissediyorum!...

Yeni Üye31 yazı
Emine hanım merhaba, pes etmek yok ,siz kendi çapında son derece başarılı,üretken ve azimlisiniz.Başaracağınızdan zerre kadar kuşkum yok.İlk olarak düşündüğünüz markanın tescilini alın,kulağa çok hoş geliyor ''Emy Baby''. Bir gün gelecek taleplere yetişemeyecek duruma gelecek ve çok kazanacaksınız.Ancak hep dikkatli olmakta fayda var.Hatırlarsınız bir dönemler Fatoş oyuncakları vardı,aynı sizin gibi el yapımı oyuncaklarla başladı sonra büyüdü büyüdü AVM lerde dükkanlar açtı.Ancak bildiğim kadarıyla aşırı büyümenin negatif sonuçları ile karşılaştı..Sadece patiklerle de sınırlı kalmayın.Çocuklarla ilgili her şeyi yapın.Bir stilist ve modelistle ortaklık tesis edin,koleksiyonlar yapın ama hemen mal üretmeyin.Kataloglarla dünyanın her mağazasına sunun,teknoloji sizin emrinizde.İnanın eğer bizler yani yaşlılar sizin kadar şanslı olsaydık şimdi dünyayı ele geçirdik.Ben de sitemi yeni kurdum ve geliştereceğim.Arzu ederseniz orada ürünlerinizi teşhir edeyim ben de sayenizde hit alırım.Şimdi yeni bir site daha kuruyorum exportpoint adında.İnternet siteleri zamana ihtiyaç duyan bir konu ama bir gün mutlaka başarılı olur.Sizi takip ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye95 yazı
Dursun Bey (abi),ben pes ettim artık,çırpındıkça yoruluyorum,her seferinde önünüze bir taş çıkması ve onu aşmaya çalışmanız ve sonunda başarısız olmanız umutsuzluğa sevkediyor insanı,zira o taşların altında ezildikçe eziliyosunuz....Yılmadığım bir nokta varki kepenk kapatmayacağım,kötüye bu fırsatı vermeyeceğim,ben dükkanda faalken dükkana talip olanlar,yarısında ben iş yapayım diyenler oldu,onların eline koz vermeyeceğim...Eğerki böyle birşey olursada işte o zaman öldüm demektir!...

Ben kaymakamlıktan destek istediğimde ''ya yapamazsan ''diye tepki aldım,hani girişimci kadına destek!,yıldırma politikaları geçerli,herkes kendini kalkındırıyor,zannediyormusunuz o memur kendi adamını benim gibi dışlayacak!...

Patik mevzusunu şu an askıya aldım zaten,dediğim gibi artık uğraşmayacağım,nasibimde varsa birşeyler gelir beni bulur..Bu konuda gerçkten yeteneğim var,ama sabrım ve sermayem yok...Örneğin yaz başında ucuz parmak arası terlik,ve ucuz şapkalardan almak istedim..Bunlara takım halinde çiçekler yapıp yapıştırıp öyle satacaktım,zaten hazır olacakları için tek yapmam gereken çiçekler örmekti ama olmadı...İki işi ve birde çocuğu idare ederek bu kadarını yapabildim,ama en önemliside moral,mutlu değilseniz hiçbirşey başaramazsınız...Keşke daha stressiz bir yaşamım olup sadece bu işe konsantire olsaydım,işte o zaman yılmazdım ve olduğum tyerdede saymazdım:((((

Yeni Üye9 yazı
hanım efendi size söyleyecegim fikri dikkatealıp araştırın banyo paspaslarının altına kullanılan kaymaz bir madde var bunuda ayakkabı malzemesi satan yerler var gedik paşa beyazıt gibi oralarda bulabilirsiniz tabanın belli bir bölümünün üzerinnden örmaye başlarsan olay çözülür başarılar

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye95 yazı
Sayın oktay-kutlu;İnanın bütün önerileri dikkatle okuyup araştırıyorum...Sizin önerdiğiniz eğer benim tahmin ettiğim kaydırmazlarsa(marketlerdede satılır,çekmece şeklindeki vitrinlere falan serilir,ürünler kaymasın yerinden oynamasın diye),o ürün ilk akla gelenlerden biriydi,ama uygulamada hoş durmadı..örgüyle aynı anda yapmak imkansız ve başarısız olurdu,sonradan dikilincede hem görüntü hoş olmadı,hemde sağlam olmadı..Ben onu panduf altı için uygulamıştım,hani bu her tarafı tüğlü,yastık gibi olan terlikler,onların altları üstü kadar kalın değil,hemen tahriş oluyor,bu kaydırmazlardan uyguladım çok fazla dayanmadı,ben diktikce tekrar attı ve kaydırmaz ürün esnedi bide:s

Yeni Üye68 yazı
Merhaba:)

Sitenizi pembepano.com blogumda tanıtabilirim, pembepano@gmail.com adresimden iletişime geçebilirsiniz. Onun dışında internet üzerinden satışlarda interneti aktif kullanmanız gerekiyor satışlarınızı artırmak için özellikle sosyal medya denilen kaynakları, sonuçta şöyle bakın: Sizi kim tanıyor? Yaptıklarınızı kimler biliyor? Bunu sağlamak için aktif internet kullanıcısı olmanız gerek... Pasaj.com elişi satışları konusunda şu anda Türkiye'deki en aktif ve fonksiyonel sitedir üstelik listeleme parası ödemiyorsunuz. Gittigidiyorda listeleme ücretleri küçük parça satışlarında yüksek kalıyor, sahibinden.com ise site tasarımı nedeniyle giyim satışlarında pek kullanışlı değil maalesef... Bir de www.takasmerkezi.com var ama orada bireysel takas sistemi geçerli üstelik kayıt esnasında bizi nereden duydunuz kısmına Pembe Pano yazdığınızda 20 Puan kredi hakkınız oluyor. Onun dışında, bu tür satışlarda bana göre en aktif yer facebook. Blogunuza özel bir sayfa açabilirsiniz. Kadınlar birbirleriyle daha kolay iletişime geçebiliyorlar ve beğendikleri ürünlere hemen ilgi gösteriyorlar, ayrıca başka kadınların bloglarıyla da paslaşabilirsiniz, anne bebek ve kadınlara yönelik forumlar doğru bir strateji olur, bu işler bir anda olmuyor maalesef, tanıtım düzenli bir çaba ve iletişim gerektiriyor, kolay gelsin...
Bir de İstanbul'da olduğunuzu yeni fark ettim, Ortaköy Pazarı'nda ürünlerinizi satışa koyabilirsiniz, bununla ilgili detayları veren ve başka girişimci kadınlarla ilgili şöyle bir yazı yazmıştım daha önce www.pembepano.com/2010/02/20/6-genc-kadin-girisimcinin-ferikoy-pazari-cikartmasi" rel="nofollow" target="_blank">http://www.pembepano.com/2010/02/20/6-genc-kadin-girisimcinin-ferikoy-pazari-cikartmasi orada Ortaköy Pazarı'nın iletişim bilgileri ve nasıl işlediği ile ilgili her şey de var, pazar kirasını ucuza çıkarmak için bir kaç arkadaş bile tezgah kiralayabilirsiniz...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama