İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Izgaracı Açmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorumO
Üye468 yazı
K
Yeni Üye77 yazı
31/01/2011 : 16:21:56#2
Web sitesi
Alıntı
www.kombiistanbulservis.com
K
Yeni Üye77 yazı
31/01/2011 : 16:25:57#3
Web sitesi
Alıntı
güzel iş ..ama istanbuldakıler hem pahalı yapıyolar hemde tadları yöreselde yedıgın gıbı olmuyor..belkıde atmosferle alakalıdır :) çayır çimenin içinde yedıgınle sehırde yedıgın tutmuyodur.bu da olabılır....herneyse fikir güzel bence...köfte ve tavuk ve bunlarla ızgara hangimiz sevmeyiz bunu
www.kombiistanbulservis.com
O
Üye468 yazı
M
Üye335 yazı
ızgara işi yukarıda yazan arkadaşımızın dediği gibi istanbulda bu işi hem pahalı yapıyorlar,hemde tadı tuzu yerinde olmuyor,
ama siz bu işi hem makul fiyata yaparsanız(diğerlerindende fark yaratmıs olurusunuz) hemde tadı lezzeti anlaşılırsa bu işi yapamamak gibi bir şansınız olmaz,diye düşünüyorum.
ızgara işi yemeği hem lezzetli,hem bayan erkek herkesin tercih edebileceği bir yöntemdir yemek konusunda.
ama siz bu işi hem makul fiyata yaparsanız(diğerlerindende fark yaratmıs olurusunuz) hemde tadı lezzeti anlaşılırsa bu işi yapamamak gibi bir şansınız olmaz,diye düşünüyorum.
ızgara işi yemeği hem lezzetli,hem bayan erkek herkesin tercih edebileceği bir yöntemdir yemek konusunda.
O
Üye468 yazı
sizce nasıl başlanmalı hangi piliç markasını tercih etmeliyiz , ruhsat işleri kaça malolur işleten varmı sorunlarını ve püf noktalarını bilen ?
E
Yeni Üye2 yazı
kofte,tavuk izgara her yerde var,yeni bir urunuTurkiyede,denemek istermisiniz? tanitim videosu e-mailinize gonderebilirim,macaristanda ve yurt disinda bu urunden kalabalik yerlerde yarim gun 400 tane satiliyor,bu demek 700 euro,ilk subemizi bir ay icinde aciyoruz ankarada,alisveris merkezlerde elektrikli frinlari kullaniriz,ama izgaraya musayit yerlerle calismak,is birlik yapmak istiyorum. www.parazs-varazs.hu -dan bakabilirsiniz
M
Üye335 yazı
O
Üye468 yazı
eva1001 çok güzel düşünmüşsün ama sanırım transilvanya pastası olarak geçen bu ürün türkiyede tek bir konsept de satılırmı? tam araştırdınmı? türk damak tadına uygunmu? başarılar dilerim.
A
Üye1091 yazı
O
Üye468 yazı
yerim köfteci yusuf a göre ufak 100 m2 ama cadde üstü yanıma ortak alırsam işi büyütürüm.
A
Üye1091 yazı
yok ben lezzet açısından kalite fiyatttan bahsediyorum , ( hep aynı kalite , hep aynı lezzet )yeriniz kuçuk olabilir onemli değil ,ufak başlayın hemen buyumeyin , kolay gelsin ,
L
Üye473 yazı
herseyin basi, pazarlama Onur kardesim...
Köfteci de acsan, dondurmaci da; müsterini tutabiliyorsan yasarsin...
Ilk baslangic zor olur...para kazanmayi umud etmekten ziyade, müsteri tavlamayi bileceksin...Menü sun reklam yap...Köfte+pommes+kola:diyelim 10 yerine 7,80tl mesela...
Müsteri ac ve cüzdani bos...ona göre senin reklamin cazip gelir , yer ama 2. defa senin köften icin 15 lira bile verir yemek icin...
Baslangic zordur, kalitene sadik kal ve hep aynisini sun...temiz ol...
vallaha...Köfte satacan daha ne deyim...
Köfteci de acsan, dondurmaci da; müsterini tutabiliyorsan yasarsin...
Ilk baslangic zor olur...para kazanmayi umud etmekten ziyade, müsteri tavlamayi bileceksin...Menü sun reklam yap...Köfte+pommes+kola:diyelim 10 yerine 7,80tl mesela...
Müsteri ac ve cüzdani bos...ona göre senin reklamin cazip gelir , yer ama 2. defa senin köften icin 15 lira bile verir yemek icin...
Baslangic zordur, kalitene sadik kal ve hep aynisini sun...temiz ol...
vallaha...Köfte satacan daha ne deyim...
O
Üye468 yazı
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim bir sorum daha olacak sizce inegöl usulü baharatsız köftemi daha çok tercih edlir yoksa tekirdağ usulü baharatlı köftemi ??
bir ürün üzerine yoğunlaşmak daha iyi
bir ürün üzerine yoğunlaşmak daha iyi
A
Üye1091 yazı
BURSAYA GELİN ; İNEGÖL KÖFTE YİYİN , TEKİRDAĞ KÖFTE YİYİN , SONRA DA YUSUFTA KÖFTE YİYİN , KESİNLİKLE LEZZET OLARAK YUSUF KÖFTEYİ TERCEH EDECEĞİNİZİ İNANIYORUM.
L
Üye473 yazı
Arkadaslar....bu yeme isi yöreseldir ben ce.
Adana da acisiz gitmez baska yerde baharatli yenmez...Ayni sekilde,
en kral kebap ustasi, Adana disinda ayni tadi veremez...Bu isin inceligi nerede?
biraz baharat kalitesi, salca kalitesi ve en önemlisi, et kalitesi...yani bursada yaptigin kötenin tadi, Ist.`da ayni olmayabilir.
Kendim en iyi ustalarla sahit oldum...
Onur kardes...en iyi hangisini yapabiliyorsan o cesit yemek sun...ya da iki üc cesit sun basta ve sonra birini digerini cikarirsin menüden.
selamlar
Adana da acisiz gitmez baska yerde baharatli yenmez...Ayni sekilde,
en kral kebap ustasi, Adana disinda ayni tadi veremez...Bu isin inceligi nerede?
biraz baharat kalitesi, salca kalitesi ve en önemlisi, et kalitesi...yani bursada yaptigin kötenin tadi, Ist.`da ayni olmayabilir.
Kendim en iyi ustalarla sahit oldum...
Onur kardes...en iyi hangisini yapabiliyorsan o cesit yemek sun...ya da iki üc cesit sun basta ve sonra birini digerini cikarirsin menüden.
selamlar
B
Üye1359 yazı
son durum nedir ?
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
O
Üye468 yazı
büfeciliğe devam ediyorum istediğim gibi sadık bir eleman bulamadım köfte işine başlayamadım suan mevcut olan elimdeki işi devam ediyorum sağlam bir ortak bu işlere gönül veren biri olursa olur ama ... Hayal dünyasında yüzmeyen biri gerçek dünyadan:))
B
Üye1359 yazı
herşeyin hayırlısı
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
H
Yeni Üye90 yazı
Merhaba Onur Bey bende uzun zamandır köfte yeri açmayı düşünüyorum ama işlek yer bulamıyorum (işi bilmiyorum) ama bizim burda yapan birileri var 2 şubeleri var aynı konsepti yapmayı düşünüyorum.Yer işlekse olmama ihtimali yok mail atarsan ordan görüşebiliriz.Hayırlı günler
O
Üye468 yazı
mrb hakan bey mesajınızı yeni gördüm cevapladım teşekkürler
O
Üye468 yazı
msjnıza cvp yazdım acip bey. onur_pda@hotmail.com
K
Yeni Üye59 yazı
artık millet biraz tedirgin yaklaşıyo böle işlere iş gıda olunca
korkmaz
K
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar bu işi yapmak isteyen var sa er konuda yardim ci olurum 20 yılık kotteciyim ama kendi capimizda eti kasaptan değil kendim işlerim
K
Yeni Üye2 yazı
Okadar dedikleri kadar zor değil bende masraflı değil önemli olan dükkanın müşteri botansiyeli
E
Yeni Üye14 yazı
Şarküteri katagorisin de alım yapcaksanız Trakya sucuklarının pazarlamasını yapmaktayız. Toptan fiyatımız 30 TL.
ELİMİZDE SOYA KAVURMASİDA BULANMAKTADİR KG FİYATİMİZ 30 TL.
ELİMİZDE SOYA KAVURMASİDA BULANMAKTADİR KG FİYATİMİZ 30 TL.
e.r.m
T
Yeni Üye14 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - onur652 büfeciliğe devam ediyorum istediğim gibi sadık bir eleman bulamadım köfte işine başlayamadım suan mevcut olan elimdeki işi devam ediyorum sağlam bir ortak bu işlere gönül veren biri olursa olur ama ... Hayal dünyasında yüzmeyen biri gerçek dünyadan:)) |
mrb onur bey büfe işletiyorsunuz sanırım büfe açmak için neler gerekıyor yol uzerinde cadde üzerinde büfeler için
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz