Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Seyyar Satış İçin Neler Gerekli (lütfen Yardım!)

Başlatanemr9rlTarih29/05/2010 17:54:46Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Öncelikle herkese merhaba;

Arkadaşlar Antalya'da ikamet ediyorum ve seyyar bir arabayla fakat sabit bir yerde yemek üzerine bir iş yapma planım var. Daha önce hiç böyle bir işte çalışmadığım ve meşgul olmadığım için konu hakkında hiçbir bilgim bulunmamakta.Sizlerden ricam bu işlerin tam olarak bürokrasi si nelerdir? Yani ilk olarak nereden başlamalıyım?? nerelerden ne gibi izinler almam nerelere başvurmam gerekmekte? Ayrıca kafamda herhangi bir market önüne yada yanında market sahibiyle anlaşıp birşeyler yapma gibi bir fikir var herhangi bir sıkıntı yaşama olasılığım nelelerdir? şimdiden cevaplarınız için tşk. ediyor sağlıklı,mutlu,güzel kazançlı günler diliyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye4 yazı
yahu bir insan evladıda bilmiyormu allahaşkına hiçbirşey? yardımlarınız için cidden çok teşekkürler!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
Biz seyyar araba işi yapıyoruz.Daha doğrusu babam bu işi yapıyor.seyyar işi yapman için belediyeden bir yer alıyosun herhalde.Yani belediye ile alakalı olduğunu biliyorum.Yoldaki bi seyyar satıcıya söylersen o sana bilgi verebilir.Biz simit arabası, mısır arabası gibi daha birçok araba yapıyoruz.Eğer araba yaptırmak istersen www.somutnostalji.com bizim web sitemiz.Oradaki iletişim bölümünden telefon numarası ile bize ulaşabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye4 yazı

teşekkür ediyorum uğur aksoy

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Üye300 yazı
Merhaba, Antalya'da bu isi islek yerlerde yapanlarin ornegin kapali yol hepsi birbirini tanir ve hepsi dogudan goc etmistir.Yani islek yerlerde her kose kapilmistir ve kimseyede birakmazlar sansini zorlarsanda arada harcanirsin.Ya bunlarin arasina gireceksin bir sekilde ya da islek olmayan yerlerde sansini deneyeceksin.Umarim hayirlisi olur senin icin..bol sanslar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek