Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Otoparka 5. 000 Kişi Geliyor

BaşlatanparcciTarih25/05/2010 13:36:02Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Yazdan yaza işlettiğim otoparka ayda 1000 araba falan geliyor.3-4 ay yapıyorum bu işi.
Ayda bin arabadan ortalama 5.000 kişi iniyor.
bazı taksiden 4 bazısından iki bazı minibusten 12 kişi
bende ortalama 5 kişi aldım araba başına.
şimdi ayda 5.000 kişilik potansiyel müşterim var.
burası egede yazlık bir sahil kenti küçük bir kasaba
yazlık sitelerden yazlıkçılar köy pazarına pazar alışverişine geliyorlar.
benim şuan köy yumurtası aklıma geldi satabileceğim daha dogrusu sordular nereden buluruz dıye oradan aklıma düştü sizlerden fikir bekliyorum.ne gibi satışlar olabilir parkımda.buarada park pazara sıfır gibi önunde tezgah açma sansımda var-park içinden satış şansımda.
yazlıkçılara yonelık,köy ürünleri olur yada daha başka fikirler olur beklıyorum yardımları.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye116 yazı
eger oyle bı ımkanın varsa sızın yerınıze olsam arabadan ınenler genelde cok terlemıs sekılde ınecekler yada wc ıhtıyacı olacak sekılde.wc 50 kurus desen para bırakır.terleyene su sat ıslak mendıl tarzı bıseyler koy ek gelır elde edersın
cesur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
Üye515 yazı
Hakan doğru söylemiş.
Soğuk içecek ve wc ihtiyacı iyi bir tespit

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye31 yazı

Merhaba Sevgili Kardeşim,bir fikir de ben sunmak isterim.Yazlık yer olduğu noktasından hareket ederek bölgedeki çeşitli mağazaların broşürlerini gelen kişilere dağıtabilir böylece masrafsız bir kazanç kapısı elde edebilirsin.Başarı dileklerimle...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye96 yazı
Merhaba..Parkınıza gelen ve pazardaki araçların zorunlu trafik sigortaları üzerine sıfır sermaye ve riskle yüksek kazanç elde edebilirsiniz..Önünüzde 1 adet bilgisayar ve yazıcı olması yeterli..Ayrıntılı görüşmek isterseniz mail&msn : burhangultekin@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye77 yazı
ben olsaydım
soguk su satardım
mayo, sort ,havlu, sapka, denıztopu ,cekırdek vs falan hepsınden koyar satardımm

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye4 yazı
hepinizin değerli fikirlerinizi takıp edıyorum,hepside yapılabılecek gibi elımden gelenleri deniyecegım zaten.
yeni fikirleride beklerim bu arada.
yalnız yukarıda bir arkadasımızın dedıgı magazalrın brosurlerını dagıtma işini anlayamadım.
para karsılıgı dagtıma işi varmı boyle mesela tanınmış marketler çok bu bolgede.
bu tarz ne tur magazalar calısırlar acaba.
arabaların camlarına kartvızıt bırakan servısler beyaz esya servısı tamırcıler uyducular falan cok.
el ilanı pek olmadı bır ıkı genc arkadas gecerken oyle bırakmıslardı bı ara o kadar.
ama ucretlı dagıtan fırmaları nasıl buluruz.

Yeni Üye4 yazı
Güncel
Yeni fikirler bekliyorum.

Yeni Üye9 yazı
Eger ki bu araçların park ettiği alan yeterince geniş ise ve suyun varsa genç bir eleman tutup isteyenlere ucuza araba yıkama işi de yapabilirsin.Özellikle yazın bir sürü genç öğrenci boşta kalıyorlar kısa donemlik işler arıyorlar.Bu tarz genç bir eleman bulup mesela araba basına 2 veya 3 tl den cok maliyetli olmazsa sürümde cok olur araba yıkama yapılır diyebilirsin.Getirisi ne olur söylemek zor tabii ki sürkülasyona baglı ama maliyeti cok değil 1 kova 1 hortum birkaç bez fırça filan amaç dış yıkama yapmak cok ince detaya girmeden su anda bile oto yıkamacıya gittiğinizde 1 su tutmaya adam 1-2 tl istiyor..3 Tl bile desen 1 tl si elemana gitse durdugun yerde sana 2 tl para gelecek.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im