Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bu Bir İş Fikri Olabilir Mi?

Başlatanhakan4545Tarih28/05/2010 10:01:46Yorum6

İlk mesaj
Üye116 yazı
arkadaslar uzun zamandır tv de telefon numaraları var alttan gecen ve hergun bınlerce ınsan buraya numarasını yollamakta cunku arkadaslık siteleri gibi üyelık vs zaman kaybı yok.genelde mesaj atan erkekler ve arayanda bayanlar.bunun net versıyonunu hazırladım turkcel mobıl odeme sıfrelerı aldım turkcellden ve sıteye ekledım suan hazır durumda sıteye gıren mesajlara bakmak ıcın uye olmasına gerek kalmadan bakabılıyor il il arama yapabılıyor yanı ızmır dedımı o gun ızmırden kımler mesaj yazmıs ve numara vermısse bakıp arayabılıyor.sitenın gelırı reklam degıl mobıl odemeden gelıyor.sizce boyle bır sitenın tutma olasılıgı nedır.
cesur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye173 yazı
biraz reklam harcaması ister, ama zaman içerisinde tutar diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye17 yazı
olur bu iş iyi fikir sen rahat ol bizim millette bu akıl olduktan sonra

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye277 yazı

Turkcell mobil ödeme şifrelerini aldım derken, anlaşma falan mı imzaladın? Her isteyen rahatça bunu alabiliyo mu? Bir prosedürü falan var mı? Bilgi verirsen sevinirim.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye116 yazı
numen evet anlasma ımzaladım.ama bı kota soz konusu degıl aylık su kadar olucak gıbı.sitene bakıyorlar kontrol edıyorlar ve yazılımı yolluyorlar.1 hafta gıbı bı zamanda alınabılıyor.
cesur

Üye116 yazı
arkadaslar her gun tv ye en az 10,000 kısı mesaj atıyor.bı mesaj 4 tl ve gunluk gelır 40,000 tl yapar.bunun ınternet versıyonunu iyi bir reklam mynette aylık reklam 4500 ile 100000 tl cıvarı tvde sanal reklam gunluk 3 defa 2500 tl posta gazetesınde renklı reklam 400 tl. Bu sekılde site tanıtımı yapıldımı en kotu 100 kışi atsa 400 tl gunluk para demek kesıntı falan 300 kalır dıyelım.3 ayda butun reklam gıderlerını karsılar bir sure sonra sitenın mesaj harıcı reklam gelırıde olmaya baslayacaktır.ben sitede itiraflar, gunluk hardar dümen yazıları,il il mesajları okuyabılme ve ıle gore mesaj atma , fıkralar gibi baska bolumlerde monte ettırdım.tek sorunum reklam gıderlerı bır ortak bulabılırsem kendıme ıns baslıyacagız.editordende sizlerdende bu konuda yardım istiyorum
cesur

Yeni Üye17 yazı
birader reklama hiç gerek yok yanlış düşünüyosun herşey reklam değildir bak sana bi şey söyliyim hedef kitleni iyi belirle hedef kitlenin takıldığı 15 -20 site bul facebookdaki grupları filan bul oraya onlardan biriymiş gibi gir sitenden bahset laf arasında 2 -3 ay sonra görürsün hitleri paranı reklamcılara kaptırma o siteye girecek adamlar o kadar ezik adamlar ki senin ne yaptığını bile anlamazlar sen rahat ol onlardan biri gibi davran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci