Sakarya'da 100 mükellefi bulunan bir muhasebe büromuz var. Babam ve amcam ortak olarak 35 senedir birlikte yürütüyorlar. Bende ticaret lisesi muhasebe bölümü mezunuyum ve şu anda işletme 2.sınıf öğrencisiyim. Babam ve amcamdan bu işi devralıp devam etme şansım %50. Çünkü babamların yanında 13 senedir çalışan bir elemanları Mali Müşavir oluyor bu sene ve babamlar 5 sene içerisinde bu işi bırakabilir. Benim Mali Müşavir olmam için yaklaşık 7 seneye ihtiyacım var okulun bitmesi staj vs. Şu anda 20 yaşındayım ve 2 senedir bu işin içindeyim çok stresli bir iş ama kazancıda güzel. Babam bu işi yapmamı çok istiyor ama ben kapıdışında kalmaktan korkuyorum. İşletme bölümünü bitirip bir iş bulmama imkan yok ama kendimi geliştiriyorum ingilizcem var bilgisayar yazılımlarıyla ilgili kurslara gidiyorum. Sizce bu işte devam etmeli miyim yoksa farklı şeylere mi yönelmeliyim. Kapı dışarı olma ihtimalim var yanımızdaki elemana devrederlerse ben onun elemanı olacağım ve ilerde Mali Müşavir olursam bana mükellef verme ihtimali çok düşük...
Sizlerden kariyerim ve işim için yorumlar ve destekler bekliyorum...
Saygılar...
toptan fırsat ürünleri için katalog ve fiyat gönderiniz... dogansarac@windowslive.com