Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bütün Mimarların Hayali Nihayet Gerçekleşti

BaşlatanKOKOSH BAZAARTarih27/05/2010 00:59:44Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
Herkese merhabalar...
Uzun zamandır ankara da mimarlık yaparken işlerin bozulması, inşaat sektörünün belli tekellerin eline geçmesi ve yeni ürünlerin beni tatmin etmemesi nedeniyle istanbulda yeni arayışlara yelken açtım.istanbul, belkide singapurdan sonra ,dünyanın ticaret merkezi gibi öyle güzel işliyorki.Her milletten, her düşünce ve beceriye sahip birçok insanla tanışma fırsatı buldum.İnşaat sektöründe ne yapabilirim yenilik olarak diye düşünürken, birden karşıma öyle bir firma çıktı ki kalktım peşinden ülkelerine kadar gittim.Fabrikalarında firma sahibi tarafından özel olarak karşılandım ve öyle bir tanıtım izledimki gözlerime inanamadım.Görüntüyü kameraya çektim.Günlerce konu üzerine defalarca toplantılar yaptım ama her defasında böyle bir malzemenin ütopya olacağını düşündüğümden hep şüpheyle baktım malzemeye.Bir çok belge,üniversite onayları ve iso ,tüv gibi belgeleride önüme koyduklarında ve uygulama alanlarınıda birçok ülkede bizzat gözlerimle gördükten sonra, kanaat ettim ve inanmaya başladım.Ürün çok yeni, henüz fazla bilinmediğinden türkiyede pek uygulama alanı yok.Firma sahipleri bu ürünün türkiye distrübütörlüğünü bana vermeyi taahhüt etti anlaşmalar yaptık.
Peki bu ürün ne ,ne işe yarıyor?.........
Binaların iç ve dış cephelerinde kullanılıyor,200 mikron kalınlığında bir inceliğe sahip.Su bazlı,tıpkı bir boya gibi duvarlara sürülen, boya gibi görünen, yalıtım malzemesi....Nefes alabilen, ama soğuğu ve sıcağı asla geçirmeyen, binlerce renk scalası bulunan , özde beyaz renkte, nano teknoloji ürünü bir yalıtım malzemesi.Kış aylarında ısınmada %70 , yaz aylarında klima enerjisinden %92 tasarruf sağlayan bir ürün.Diğer bütün yalıtım ve kaplama malzemelerinden üç kat daha fazla sıcaklığa ve yangına karşı dayanıklı. Bütün meslektaşlarım iyi bilirlerki,bizler binaların ısı yalıtımında birçok ürün kullanıyoruz.Bunların en çok uygulananı ise mantoloma tekniği.Bu uygulama 2 yılda bir yenileme yada bakım gerektiren bir uygulama ve işcilik bakımından külfetli bir iş.Müşteriyide memnun etmek bi hayli zor oluyor.Elimdeki bu ürün bütün bu problemleri rafa kaldırıyor.Bir kaç işci ile kolayca uygulanabilen,birkaç litre su ile metrekarelerce alanı bitirebilen,hemde bütün bu işleri birkaç günde halledebilen bir ürün.Ayrıca yıllarca firma garantisi altında....Daha ne diyebilirim...12 litrelik bir kutu ile susuz 40 , su ile 80 metrekare alanı yalıtabiliyorsunuz.Uygulandığı alanı dilediğiniz debide tazyikli su ile yıkayabiliyorsunuz,binalarınızın çatlaklarını sorunsuz kapatabiliyorsunuz,sürüldüğü alanı kesinlikle hijyen ve temiz tutabiliyorsunuz hemde yıllarca.Bu ürün hakkında anlatılacak öyle çok şey varki anlatmakla bitmiyor.İnanın anlatırken insan heyecanlanıyor....Tamamen nano teknoloji ürünü olan bu yalıtım malzemesi kesinlikle çin ve komşuları tarafından üretilmiş bir ürün değil!!Alman bilim adamları ve teknisyenlerinin amerika nasa kurumunun ortaklaşa ürettiği bir ürün.Yani birçok garantiyi ve doğruluk dereceleri ispatlanmadan asla üretilemez.Avrupada ***lık ve soygunculuğa karşı ülkelerin ceza politikasının nedenli titizlikle yürütüldüğü ve ticeret değil insan merkezli çalışıldığı düşünülürse, bu ürünün ne kadar ciddi bir ürün ve muhteşem özelliklere sahip olduğunu tahmin edersiniz.
Geçen yazdan bu zamana ürünün bütün anlaşmaları elimde.Geçtiğimiz aylarda ürünün muadili bir marka ile tanıştım.O da aynı,o da bir çok vaadde bulunuyor.Yalnız diğer firmanın üçüncü el olduğu, benim anlaşmasını yaptığım firmanın ilk el olduğu düşünülürse, gerek maliyet gerekse uygulamada ki problemlerin ivedilikle çözülme aşamasında bendeki bu ürünün daha cazip olduğu mutlak bir gerçektir.
Şimdi benim sizden istediğim ne olabilir?!.....
Bu ürünü merak eden meslekdaşlarım,yatırımcılar,girişimciler,yeniliği ve ilk olmayı hedefleyenler.....Bu ürünün ülkemize getirilmesinde ve ciddi profesyonel dağıtımında bana destek olabilecek herkese çağrı yapıyorum.Gelin görüşelim.İşin ilk aşamasında bana destek verecek kişi yada kuruluşlar, bu ürünün benimle birlikte ortağıda olacaktır.....Cefasını çekmeyen sefasını süremez diyorum...Umarım ilginizi çekmiştir....Gerçekten ilgilenenler arayabilirler, görüşebilirler, mesajlarınızı bekliyorum.....
(Profil eşime aittir)
www.kokoshbazaar.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yeni Üye4 yazı
Ürün hakkında bilgi verir misiniz?

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Mühendis
Üye433 yazı
termo ceramic coating üretiyorum
dış cephe enerji verimli kaplama
msbalfa@gmail.com