Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hazir Ithalat İsine Ortak Araniyor. .

BaşlatanserefhanTarih24/05/2010 18:36:07Yorum2

İlk mesaj
Üye114 yazı
Merhaba Arkadaslar,
Bilmiyorum belki size biraz abartili gelebilir ama ben yinede yazmak istiyorum.Benim buraya katilmam Bir ay ya oldu yada olmadi ve bir cok mail aldim bir cok arkadastan cogu ne is yapariz neler yapariz diye mail atiyorlar. Tabi bunlar koniks uyeleri.
SImdiye kadar bir cok kisi ile gorustum ve bir cogu onayladi.
Ben uzun yillar yurt disinda kaldigim icin artik turkiye ye gelmeyi dusunuyorum, Ve ithalat isi yapmayi dusunuyorm guzel bir cevrem var turkiye geneli.
Benim 300.000$ sermayem var ve ithalat isi yapmak istiyorum gerek cevrem gerekse birikimlerimden yararlanarak ithalat isi yapicam ama benim sermayem benim istedigim ticaret icin az, yetersiz kaliyor.
Sayet burda bazi arkadaslar is yapmak isterlerse benim le gorusebilirler.
Gerekli detaylari gorusuruz isteyen arkadaslar la..
Saygilar

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye114 yazı
Merhaba Arkadaslar,
Yanilmiyorsam bahsettigim mevla yuzunden kimse ceserat edemiyor. Ama ben yine de size Baska bir is konusunda fikir vereyim..
Endonezya da altin alim satimi sertifika ile oluyor.
Burda tukriyede ki gibi herkes birbirinie altin hediye ediyor ozel gunlerde ve ihtiyac duyduklarinda satmak istiorlar ama hediye yi veren sertifikayi vermiyor kaca aldigi belli olmasin diye,
Hadiye yi alan kisi veya kisiler altini satmak istediklerinde sertifika olmadigindan piyasanin altinda satmak zorunda kaliyor. piyasaya surulen ucuz altinalri alip turkiye ye getirip guzel bir kar elde edebiliriz.
kilo basina masraflari ciakrdiginiz takdirde en az 4000 ile 5000 dolar kar kaliyor. Bu isi yapmak isteyen sermaye sahipleri benimle irtibata gecebilir. Yanliz ben size ortak olurum size kalan karin yarisini alirim. cunku burda altini alip turkiye ye getirmek isi ve turkiye de paraya cevirmek isi ni yapacam isterseniz siz satin.Bu isten para kazanmak isterseniz 5 kilo ile tavsiye ederim burda kilo sunu 42000 lira ya alabiliriz 22 ayar altini..Turkiye de ise hurda olarak 53000 den satiliyor tabi bunun icinde masraf var yol ucreti falan ...size Temiz bir kar kaliyor ve kisa sure icerisinde.
Isteyen parasini alir buraya gelir isteyen turkiyeden takip eder.
Bu isi yeni ogrendim iki gun oluyor ve ben de bu isi yapacam kendim icin. Ilgilenenler olursa yardimci olurum..

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye173 yazı
gel sen bu parayı daha verimli ve daha etik işlere yatır. ilgilenirsen detay verebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik