Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Irak'ta Her Türlü Malzeme Temin Edebilirim

Başlatancanters_33Tarih16/04/2010 22:21:55Yorum10

İlk mesaj
Herkese İyi Günler Bol Kazançlar Bu Siteyede Yeni Katıldım.
Ben Iraka Yakın Bıryerde Otuyorum Burdan Her Türlü Mal Eşya Temin Edebilirim
Mesela Şöyle Diyelim; Kozmetik Ürünlerini Varsayalım Hemde Her Türlüsü Üstelik Birinci Kalite Hepsi Yeterki Bunları İç Piyasada Satışını Yapabilecek Arkadaşlar Arıyorum.
Bu Kozmetik Olmaz Başka Şey Olur Elektronikten Ev Eşyalarına Oyuncaktan Parfüme Her Türlü Malzemeye Kadar Kısacası Aklınıza Ne gelirse Görüş Ve Önerilerinizi Bekliyorum Şimdiden Herkese Tşk.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
merhaba ben 0-14 yaş gurubu bebe ve çocuk giyimi ve oyuncak arıyorum bulabilirmisiniz özelden mail atarmısınız ulvi_bebe@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Esnaf
selamlar benim aradıgım ürün elektronik üzerine lcd televizyon gibi ürünler tabiki fiyat ve garanti önemli adresim bilği verirseniz iyi olur şimdiden tşk ederim kempil521@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Elektrik / Elektronik

mrb ben kozmetik parfüm ve sigara aramaktayım ilgilenirseniz ban meil atarsanız sevirim.

cemaksaray@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Memur
ahmet_net45@hotmail.com eklerseniz konuşalım detaylı çok farklı ürünler var istediğim?
ahmet_net45

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Elektrik / Elektronik
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - canters_33
Herkese İyi Günler Bol Kazançlar Bu Siteyede Yeni Katıldım.
Ben Iraka Yakın Bıryerde Otuyorum Burdan Her Türlü Mal Eşya Temin Edebilirim
Mesela Şöyle Diyelim; Kozmetik Ürünlerini Varsayalım Hemde Her Türlüsü Üstelik Birinci Kalite Hepsi Yeterki Bunları İç Piyasada Satışını Yapabilecek Arkadaşlar Arıyorum.
Bu Kozmetik Olmaz Başka Şey Olur Elektronikten Ev Eşyalarına Oyuncaktan Parfüme Her Türlü Malzemeye Kadar Kısacası Aklınıza Ne gelirse Görüş Ve Önerilerinizi Bekliyorum Şimdiden Herkese Tşk.

Sinirdan yasal yollardan gecirmek ve prosedurleri ilede ilgilenecekmisiniz sn canters.
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood

Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz

Hadis-i Şerif

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
bende elektronık eşyaların fiyatını öğrenem istiyorum fatihsatıroglu@hotmail.com bu adresım ekelersenız detaylı görüşmek isterım saygılar
kendı haline biri işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
görüşebiliriz..saygılar
Zaman=para , para=parA
tijt is geld , geld is geld

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
ilgilendiğim laptop ve gprs cihazı garanti ve fiyatlar önemli ekleyin görüşelim halitulken@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Bilgisayar-Bili?im