Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kütahyada Farklılık Yapmak !!!

Başlatanewre89Tarih24/05/2010 03:02:26Yorum43

İlk mesaj
Yeni Üye79 yazı
kütahyada bardakta mısır olayına giriyorum ama beni diğer bardakta mısır işi yapan arkadaşlardan farklı kılacak yeniliklere ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Yeni Üye78 yazı
inşallah başlada yiyelim senin şu mısırlardan
BU ALEMDE 2 BUYUK VAR 1 ESES 2 70 LİK RAKI

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye79 yazı
tabi hocam her zaman bekleriz yarın kesin açılış tarihi ve yerini burdan duyurucam ...

Yeni Üye78 yazı

bekliyoruz. merak ettim iyice farkı görmek için

Yeni Üye77 yazı
ben sahsen kullanıcı olarak 2 defa bardakta mısır aldım hıcc begenmedım
haslanmıs geleneksel mısırımız en guzelı bence tane mısırlar buzluktan cozuldugundenmı nedır bayat gıbı tadı ayrıca cubukta pattateste saglıksız ve bence bızım gelenksel gıda tuketıme bıcımımızede uymuyor gıbı kısısel fıkırlerım bunlar
kutahyada normal haslanmıs mısır sat baya karlı bı ıs aslında

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye78 yazı
trend haşlanmış mısır değil biraz günün modasına uymak lazım

Yeni Üye79 yazı
sayın yeşil görüşünüze saygı duyarım ama bence bardakta mısır olayı haşlanmış mısır olayından daha kaliteli ve hijyeniktir siz belki bu işi iyi yapmayan bi arkadaşımızdan yemişsinizdir ama bu lezzetten mahrum kalmayın bence saygılar...

Üye643 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ewre89
tabi hocam her zaman bekleriz yarın kesin açılış tarihi ve yerini burdan duyurucam ...

Bende merak ediyorum, açılış yapında gelelim...
Yalancinin mumu yatsıya kadar yanar,
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner,
Aldatanlar bir gün olur aldanır,
Kimse sanmasın yaptığım yanıma kalır,
Kul hakkı yiyenler büyük günah alır.

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Yeni Üye79 yazı
mehmet bey çok az kaldı yarın kesin tarihi vericem umarım daimi müşterimiz olursunuz :)...

Yeni Üye53 yazı
kütahya öğrenci ve askerin çok olduğu bir kısım ki askerler hafta sonu çarşıya çıktığında ki herşeyi yemek ister asker bende kütahyada yaptım askerliğimi istedikten sonra bardakta su sat onu bile satarsın yeterki iste ve yap ama sadece mısır değilde fastfood tarzı birşeyde yapabilirsin yanında öntarafada mısır olur bence
Şahin GÜR
Genel Koordinatör

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye79 yazı
şahin bey görüşünüz için teşekkürler ewet öğrenci ve asker şehri kütahya,hedef kitlemizin büyük bi kısmını bu kısım oluşturuyo fakat kütahya halkıda bardakta mısırı sevdi ailesiyle çarşıya çıktığında yürürken bile rahatlıkla yiyebileceği bi ürün bu yüzden her kesime hitap eden bi ürün

Yeni Üye79 yazı
28.05.2010 SAAT 4 TE KÜTAHYA OTOGARDA FAALİYETE BAŞLIYACAĞIZ HERKESİ BEKLERİZ....

Üye170 yazı
Hocam faaliyetler ne durumda. is hakkinda biraz bilgi verirseniz cok seviniriz
ise girmek isteyen arkadaslara cok yardimci olacaktir..
Tesekkurler
Allah daha fazla kazanc saglasin...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye86 yazı
Hocam selamlar. Yazını yeni gördüm. Bardakta mısır benimde gündemimde. 1 TL den bile satmış olsan %100 kar ettiren bir iş. Bunun yanında ne yapabilirim diye soruyorsun. SAbir bir yerin olursa Ç.ğ köfte işine gir. Bu işte %100 kazan dıran bir iş. Kütahyada var mı bilmiyorum ama öğrenci ve askerin bol olduğu yerde rahat satarsın. Bu işlerde çalışma saatleri esnektir. Ortalama 11-12 de dükkan açar gece 12-01 de kapatırsın.
Nur Tuhafiye & Tekstil Ürünleri
www.piyasaninaltinda.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama