Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şarküteri İçin Yardım Lütfen

BaşlatansharktrTarih23/05/2010 12:56:17Yorum7

İlk mesaj
bir firmayla görüştüm dükkanı tutuyorsun dolabı alıyorsun dük. içine gerekli tadilatı yapıp hazırlıyorsun onlar ürünleri getiriyor ve aylık cirondan sana %15 varan bir kar veriyormuş nasıl arkadaşlar sizce yapılırmı ?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
hem dükkan senin hem tadialt senin hem dolap senin elektrik kira vergi sana ait ..

sana yüzde onbeş kar dalgamı geçiyorlar ne..

arkadaşım sen ayda bir yerde çalışırsan yüzde onbeş gelirleri kadar para kazanırsın o kadar giderinde olmaz.

kendi işyerinde işçi gibi olursun ve bedava işçi...

yine de sen düşün para senin paran zarar etsende benden alamazsın kazansanda bana vermezsin
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
dostum sen işin tam tersini yapmaya çalışıyorsun. benim bildiğim firmalar gelir kimisi dekorunu kimisi tabelanı kimisi dolabını temin eder sen malını doldurur satmaya başlarsın. kendin dekorunu yaptıktan sonra kim ucuza verdi malı ondan alırsın adam sana hiç birşey vermedikten sonra neden onun malını msatacaksın. ürünü tek yerden almak seni çok köreltir. rekabet ve çeşit şansınız kesinlikle olmaz. bir de şarküteri işinde %15 kar veriyorlar demişsin. bu kar oranı daha terazide gider. en az % 50 olması lazım ki bu işi yapanlar bu kar marjlarıyla çalışıyorlar.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Otomotiv

tetra doğru söylemiş ;

o kadar masraf ettikten sonra bari 10-15 bin liralık yada ilk başta 5 binliralık mal al kendin sat.

şarküteri bilişim işine benzemediği için insanlar amrka olayına bakmazlar tek bir yerden mal almak seni köreltir piyasayı bilemezsin vs..

sen nerde ucuzsa orsan alır piyasayı takip edersin.

ama inan ki o kadar yıllık ticaretimde ilk defa bu olaya rastladım
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
şarküteri işi %15 lere bakılmayacak bir iş arkadaşım,baglantılarını iyi yaparsan..kendin al sat %60 %70 kar oranları var..anlamanda lazım...saygılar..
Zaman=para , para=parA
tijt is geld , geld is geld

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler uygun fiyatlı kaliteli ürün satmayı hedefliyorum piyasayı tanımadığımdan zorlanıyorum katkınıza sonsuz şükranlarımı sunarım

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Y?siz
Slm arkadaslar,

simdiki kar oranlari nedir?...

Ticaretle ugrasanlarin fikirleri cok farkli 15-50 % arasi.

sizin fikirleriniz nedir, tecrübeli olanlar paylasirlarsa seviniriz.

slmlar

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
detaylı bilgi isteyen msj yazabilir yardımcı olunur sharktr nickli arkadaş sakın ha o yazdıgın gibi bir işe kalkışma :) kendi paranla işci olursun

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik