Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternet Projesi İçin Katkılarınız ?

Başlatanmk27gsTarih22/05/2010 15:44:19Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhaba sayın forum üyeleri ;

Belli bir süredir üzerinde çalıştığım bir proje var ve bu konu hakkında hem düşüncelerinizi hemde katkı sunabilecek arkadaşların katkılarını öğrenerek dahada genişletmek ve hayata geçirmek istiyorum.

Yaklaşık 5 yıldan bu yana Türkiye ile Arap ülkeleri arasında ticareti arttırmak üzere çalışmalar yapıyorum ve fiili bazı çalışmalarımda bulunmaktadır.

Bu doğrultuda yapmak istediğim proje kısaca sektörel bazı internet siteleri oluşturup arapça olarak ve bunuda arap ülkelerindeki reklamlar ile destekleyip önde geldiğimiz sektörlerde tanıtımını sağlamak ve bunuda farklı bir konsept ile yapmak.Aşağıda fiili bir örnekle daha net izah etmek istiyorum.

Örneğin oluşturacağımız Türk turizm sektörüyle ilgili tamamen arapça olan ve arapça bir isimle yayınlanacak web sitesi içerisinde Türkiyedeki otellerden , tatil alternatiflerine kadar tüm bilgiler bulunacaktır.Veya bunu bir diğer lider olduğumuz tekstil sektörü içinde düşünebilirsiniz.Bu sektörler giderek çoğaltılabilecektir.Ve birde danışma hattı olacak ve başındada arapça hizmet veren bir personel hatta adres ve telefonda merkezi bir arap ülkesi olacak.Sadece ilgili yönlendirmeleri sağlayacak.

Porjeyi özetle bu şekilde açıklayabilirim bununla ilgili yurt dışında ofis oluşturma vs gibi bir sıkıntım yok hali hazırda bir arap ülkesinde faaliyet gösteren ortaklık yaptığım bir şirket bulunmakta.

Bu projeyle ilgili fikirlerinizi ve düşünceleriniz başta olmak üzere maddi - manevi katkı sağlayıp ucundan tutmak isteyen arkadaşların bilgilendirmenizi bekliyorum.

Ülke olarak dev ekonomiye sahip olmamızda şirket olarak kurtuluşlarımızda bu bölgeyle gelişecek ticaret hacmimizle doğrudan orantılı olduğunu düşünüyorum ve hem bizim için bakir bir bölge olması hemde sayısız avantajları ile bölgeye yapılacak çalışmalar için etkili bir kanal olacağını düşünüyorum bu projenin.

Cevaplarınızı bekliyorum.

Saygılarımla...

Mehmet KAYA

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye78 yazı
maıl adresınızı yazın sıze bırkac fıkır verebılırım yada zkanex@gmail.comdan bana ulasın lutfen
yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye13 yazı
Sayın galatakulesi ve mail ile irtibat kurmak isteyen arkadaşlar için adresim mk27gs@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Saty? / Pazarlama