Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eczanelerde Satılacak Ürünler????

BaşlatansertiTarih22/05/2010 11:47:16Yorum11

İlk mesaj
Üye223 yazı
Arkadaşlar eczanelerde satılacak ürünler neler olabilir?
Bununla ilgili değişik ilginç ürünleri olanlar yazarsa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye78 yazı
MERHABA
BİZ YENİ ÜRETİLEN BİR ÜRÜNÜN SATIŞINI YAPIYORUZ
ÜRÜNÜN ADI MİSS SİHİRLİ AYAKKABI TABANLIĞI
AYAKLARDA OLUŞAN İSTENMEYEN KOKULARI TAMAMEN YOK EDİYOR
ÜRÜNÜN KULLANIMI ŞÖYLE
ÜRÜN 35-45 NUMARALARA KADAR İŞARETLİ
AYAK NUMARASINA GÖRE KULLANICI TABANLIĞI KENARLARINDAN KESİYOR VE AYAKKABISININ İÇİNE KOYUYOR
KULLANIMI BU KADAR BASİT FAKAT ÜRÜN YÜZDE YÜZ ETKİLİ VE ÜRÜNÜ BEĞENMEYENE PARA İADESİ VERMEKTEYİZ ÇÜNKÜ ÜRÜNÜ BİZZAT BİZ VE ÇEVREMİZDEKİ BİRÇOK KİŞİDE KULLANIYOR
ÜRÜNÜN ÖMRÜ 3-4 AY YANİ BUDA DEMEK OLUYORKİ SİZDEN BU ÜRÜNÜ ALAN KİŞİ HER 3-4 AYDA BİR DAİMİ MÜŞTERİNİZ OLARAK KALIYOR
ÜRÜN YENİ BİR ÜRÜN OLDUĞU İÇİN ÖNÜ ÇOK AÇIK VE GELECEK VAAD EDEN BİR ÜRÜNDÜR
ÖNCE BİRKAÇ ADET ALARAK HEM KENDİNİZ DENEYEBİLİRSİNİZ VE ÜRÜNÜNÜ GARANTİLİ SONUÇ VERDİĞİNE ŞAHİT OLURSUNUZ HEMDE BÜYÜK SERMAYELERE GEREK DUYMADAN SONRASINDA 100 ADET ALARAK SATIŞLARINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ
GÜNDE SADECE 10 ADET ÜRÜNÜ SATTIĞINIZ TAKTİRDE AYDA 1200 TL RAHAT KAR BIRAKAN BİR ÜRÜN
GÜNDE 100 ADET SATSANIZ AYDA 12000 LİRA YAPARKİ BEN KISA SÜREDE AYDA BİNLERCE TRAJA RAHAT ULAŞABİLİECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM NEDENİDE ÜRÜN ÇOK ETKİLİ VE AYAKLARDAKİ KOKUYU TAMAMİYLE YOK EDİYOR
DÜŞÜNÜRSENİZ BENİMLE
zkanex@gmail.com
VE 0555 650 82 69 İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ
İYİ ÇALIŞMALAR ARKADAŞLAR
yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye277 yazı

Sayın serti,

Sizin bir eczanede çalıştığınızı bir topic de görmüştüm. Aslında bunun cevabı sizde olmalı. Bir eczanenin sürekli olarak kullandığı veya ilaç haricinde sattığı ürünler nelerdir?

Mesela, bebekler için biberon, mama, emzik vs. gibi şeyleri sattıklarını görüyorum. Ama bebek güvenlik ürünü mesela priz koruyucu gibi ürünler satılmıyor. En azından ben rastlamadım. Misal bu satılabilir mi? Toptancıdan alınıp dağıtımı yapılabilir mi?

Ya da büro malzemeleri, bilgisayar ve lcd monitörler, printerlar, printer kartuşları vs. gibi. Teknik destek hizmeti sağlanabilir mi?

Sarf malzemeleri, iğneler, gazlı bezler, yara bantları, poşet, şişeler vs.

Bazı eczanelerin müşterilerine kolonya, kağıt mendil vb. promosyonlar verdiğine rastlıyorum. Bunların satışı yapılabilir mi?

Nöbet tabelası, eczacı önlüğü vs. gibi ürünler satılabilir mi?

Sonuç olarak bir sürü üründen örnek verdim. Misal, senin çalıştığın eczane bunları nasıl temin ediyor. Bunlar için bildik yerler mi var? Bence bunu ancak senin gibi bir eczane çalışanı cevaplayabilir.

İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye223 yazı
Sayın munen örnekleriniz için teşekkürler.
Şimdi benim düşüncem şu;türkiye genelinde yaklaşık 23.000 eczane var,öyle bir ürün olmalıki her eczanede satılabilsin.Ve her eczane günde 1 ürün satsa 23.000 ürün eder.

Düşünmekten düşünemez hale geldim artık.Ben sadece çalıştığım yerde değil tüm eczanelerde satılabilecek,herkesin rahatlıkla alabileceği değişik ürünler aramaktayım.Bu yüzden böyle bir konu açtım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye78 yazı
ben sana gayet iyi bir fikir verdim serti
ayak kokusu hemen hemen her ailede olan bir ürün
bu üründen istersen bir adet al ve sonucunu gör
hem medikal bir sorunu gidermişte olacaktır
sen bu ürünü dağıtmaya başla her eczane her hafta en az 10 20 tane alacaktır
memnunıyet garantılıdır ve memnun kalmayana para ıadesı yapılmaktadır
sende sattıgın yerlere bu garantıyı verebılırsın bır satıcı olarak cunku ürün ayak kokusunu tamamne yok edıyor ve eczaneyede yakısan bır urun cunku eczaneden hersey satılmaz
yok

Üye277 yazı
Sayın serti,

Sanırım siz yeni bir ürün arıyorsunuz. Mesela galatakulesi nin ürünü gibi.

Ben ise, zaten içinde bulunduğunuz sektörde eczanelerin hangi ürünü ne kadar sattığını bilebileceğinizden dolayı, hali hazırda satılan ürünleri tesbit edebileceğinizi söylemeye çalıştım. Çünkü bu ürünlerin tesbitini yapabilecek bir konumdasınız, hem de her gün. Ayrıca, eczanelerin günlük giden sarf malzemelerini, bant, kağıt, poşet vb. gibi yine en iyi sizin bilebileceğini ve bu ürünlere yönelerek bir ticari faaliyete geçebileceğinizi anlatmaya çalıştım. Misal, bir meyve sebze halinde ne satıldığını, kaça satıldığını, ürünün kalitesini vs. en iyi kabzımallar bilir. Bunun gibi, sizde eczanelerde SATILABİLECEK ürünleri tesbit eder, fizibilitesini yapar (maliyetini, nereden bulacağınızı, nasıl dağıtacağınızı vs.) ve ürünü eczanelere pazarlarsınız.

Bundan başka eczaneler aldığı bir ürünü peşin mi alır, yoksa sattıkça mı toptancıya ödeme yapar; pazarlayacağınız ürün için eczanelere küçük standlar vermeniz farklılık yaratır mı falan filan gibi konularda da bilginiz vardır diye düşünüyorum.

Bir de Türkiye'deki 23.000 eczaneyi değil, ilk önce Ankara'dakileri bir hedefleyin. 23.000 eczaneye nasıl ulaşacaksınız, malın dağıtılması için nasıl bir lojistik çözümünüz olacak, bunlar için gerekli sermayeniz var mı......... Büyük hedefler güzeldir ama, aya giden astronotlar bile ilk önce evinden yürüyerek çıkıyor değil mi?
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye223 yazı
Sayın galatakulesi bana mail de attınız fakat fiyatı yazmamışsınız.Ürünün fiyatı nedir bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
Sayın munen tabiki kafamda bazı ürünler var fakat yeni piyasaya yeni çıkmış ürünler değişik ürünler arıyorum.Birde Türkiye genelini düşünmemde ilaç depoları kanalıyla olabilir.
Ayrıca yorumlarınız çok güzel teşekkür ederim.Benim anlatmak istediğim zaten hali hazırda olan değil yeni bir şeyler..

Yeni Üye78 yazı
serti bu ürünün sahibinden .com dan temin edebilirsin parekende fiyatı 15 tl
toptan fiyatı 11 tl dir
1 çift tabanlıktan ortalama olarak 4 tl kar bırakıyor
ilk etapta bır kac cıft alıp deneyerek ürünün kalitesini kontrol edebilirsin
özel bir malzemeden ve özel bir teknoloji ile üretilmiştir
tüm eczanelerede 1 numune kendıinden bırakıp hasılatını kat ve kat artırabılırsın
fakat türkıyedekı tum eczaneler ulaşman zor olmayacakmı bunu nasıl basaracagını merak ettım dogrusu
sana bol sanslar dılerım
yok

Üye223 yazı
Eczanelere kaça vericem ben ne kazanıcam anlamadım

Yeni Üye77 yazı
serti mail adresınızı yazmamıssınız

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler