Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bir Miktar Sermayem Var Ne Yapabilirim?

BaşlatanfatubaTarih15/05/2010 23:08:12Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
Arkadaşlar küçük bir ilçede yaşıyorum. küçük bir işyeri açmak istiyorum ek olarak. uygun fiyatlı sürekli alım ve satımı olabilecek bir işyeri düşünüyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Tekstil olabilir örneğin ama her türlü fikre açığım. ancak uygun fiyatlı ürünler olması benim için ön planda
şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye250 yazı
Nacizane fikrim ne yapabilirimden ziyade sizin neye yatkın / eğimli olduğunuz önemli.herkesin ilgi alanı farklı olabilir.tavsiyeler size ilk başta cazip gelebilir ancak zamanla ilginiz azalabilir.buda nakitinizin boşa gitmesi demek..
ne yapabilirime cevaptan ziyade şöyle bir yönlendirme yapabilirim.bulunduğunuz ilçede neyin eksik yada az olduğunu düşünüyorsanız önce bunu tespit edip o konu üzerine gidebilirsiniz.yada bulunduğunuz ilçede en hızlı sirkülasyon sağlayan ürün ne ise eğer talep fazla ve satış az ise bu konudada birşeyler yapabilirsiniz.

iş yeri açıp işletmek kolay ancak sürdürmek çok zor.özellikle şuanki ekonomik belirsizlik dolar/euro belirsizliği her an cidd denge bozuklukları yaratabilir.

bir kaç kere düşünüp karar verin.emek harcayacaksınız bu önemli.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk