altın konusunda yardımcı olurum fakat 2 kg bizim alanımız dışında kalır külçe altın tondan aşağı düşmemek kaydıyla tarafımızdan zürih prosüdürü ile temin edilmektedir
Sevgili dörtler21 bu işleri hiç bilmiyorsunuz gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Bu külçe altınların uluslararası piyasada alım satımını bank to bank ve zürih prosüdüyle gerçekleştiriyoruz. Senin bahsettiğin kapalıçarşı altınıdır. Bizim bahsettiğimiz uluslararası arenada boy gösteren % 99.96 saflıkta 12.5 kg lık külçe altındır. Sence ikisini kıyaslamak mümkün mü? Bir tanesi gr ile satılıyor diğerinin ise sadece 1 külçesi 12.5 kg. İnternetteyiz çünkü işlerimizin en az yarısını netten yönetiyoruz. İçinde bulunduğumuz milenyum çağında artık eski ticaret anlayışı kalmadı tabiki her sektör için geçerli değil. Azda olsa bu yazdıklarımın kafandaki soru işaretlerini sildiğine inanıyorum. Halen daha kafanda soru işareti varsa mail adresini ver gelen soft probe lu 500 tonx12 külçe altın loi sini sana göndereyim. Ufak bi not Thailand kralının altınlarının satış yetkisini de ben aldım. Saygılarımla.
kardeş ben altın piyasasını bilmediğimi kafamda bazı sorular oldugunu bunların cevabını istemiştim. kendince yanıtlamışsın ben kafama takılan sorulara mesleğim olmasa bile sorar öğrenemye çalışırım . senden birşey ispat et demedim eğer benim mesleğimden olsaydın kafama uymasaydı ispatla derdim ama açıkladıgın için teşekkürler.
tayland kralının altın yetkisi bende demişsin olabilir tayland a bende gittim ve dünyanın en büyük mücevher işletmesini gezdim gördüm satışta yaptım bir türk orda ortaktı siyah inci vs.. üretip satıyordu..
birşey daha sorabilirmiyim senin yazdıgın külçe altınlar piyasalarda gezen altınmıdır çünkü üretim kısıtlı oldugundan o kadar üretim varmıdır
dortler
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz