Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bayii Agi Olusturma!!

BaşlatanserefhanTarih14/05/2010 09:58:57Yorum3

İlk mesaj
Üye114 yazı
Merhaba Arkadaslar;
Kisa bir sure sonra Turkiye ye yerlesecem ve uzak dagudan yuklu miktarda cesitli malzemeler getirip turkiye de bayi sistemi kurmak istiyorum.
Allah kismet ederse Agostos ayinda Turkiye ye yerlismis olacam.Merkez olarak Mersin de kalmayi dusunuyorm,
Getirecegim urunleri Turkiye de bir bayi agi olusturup turkiye ni heryerine ulasmak ,Ilgilenmek isteyenler arkadaslar ciddi olarak ilgilenen arkadaslar lutfen mail atsin.
Bana Tukiye ye getirecegim urunler hakkinda bilgi de verebilirsiniz.
Saygilar

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye203 yazı
Merhaba,
Fikriniz çok güzel. Uygulamasını yapabilirseniz ürünler geldiğinde bana bildirmenizi rica ederim.
Benim önereceğim ürün Digital anahtarlık resim çerçevesidir. Bu ürün şu an her yerde satılmıyor (En azından İzmir'de).
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye65 yazı
mersinde ikamet ediyorum,,reklam promosyon sektörü ile ilgili ürünler olursa irtibata gecebiliriz,hobi malzemelerinide tavsiye ederim saygılar..

frekan_s@hotmail.com
Zaman=para , para=parA
tijt is geld , geld is geld

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye114 yazı

Merhaba
Arkadaslar. Benim icin sektor fark etmez yeterki siz urunun ne oldugunuz belirliyelim. BUrdan Tanistigim bir arkadas benden hafiza karti getirmemi istedi ve bilgisayar parcalari.
Bana detayli bilgi verirseniz istemis oldugunuz urunleri size temin edebilirim turkiye teslim verebilirim size.
Saygilar

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Ythalat / Yhracat