Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Satılık Dükkan Eşyası

Başlatansinem72Tarih23/04/2010 21:45:46Yorum8

İlk mesaj
merhaba arkadaşlar
ben züccaciye ve hediyelik oyuncak üzerine iş yerine sahibim.Lakin özel nedenlerden dolayı dükkanı kapatmak durumundaım bu sebeple yeni işyeri açacak olan ya da bu işi yapan arkadaşlar ilgilenirlerse elimde ki ürünleri toptan olarak satmak istiyorum.ya da bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar da varsa fikirlerini bekliyorum.şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
sinem

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Arkadaşım selam elindeki ürünleri ve bu ürünler için ne kadar istediğini yazarmısın teşekkürler mesut.solaklar@gmail.com
mesut

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im

merhaba usturali ve erd_yuks arkadaşlar
satılık dükkan eşyası ile ilgili istemiş olduğunuz bilgileri mail adresinize gönderdim.
selamlar
kolay gelsin
sinem

elinizdeki ürünleri ve bu ürünler için ne kadar istediğinizi banada email atarmısınız ssonerrr06@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Muhasebe
sayın ssonerrr06
maili adresinize gönderdim
inş.hayırlı haberlerinizi bekliyorum
selamlar
kolay gelsin
sinem

merhaba arkadaşlar
ben züccaciye ve hediyelik oyuncak üzerine iş yerine sahibim.Lakin özel nedenlerden dolayı dükkanı kapatmak durumundaım bu sebeple yeni işyeri açacak olan ya da bu işi yapan arkadaşlar ilgilenirlerse elimde ki ürünleri toptan olarak satmak istiyorum.ya da bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar da varsa fikirlerini bekliyorum.şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
sinem

hediyelik oyuncak ne tür bilgilendirirseniz,düşünebilirim..

frekan_s@hotmail.com
Zaman=para , para=parA
tijt is geld , geld is geld

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret