Dostum Denizliyi bilenler aslında cevap verseler daha tutarlı olacak ama ben genel konuşmak istiyorum :)
Bujiteri işine girebilirsin ben şu an ufak bir giriş yaptım ve şu anki hatalarımdan ders çıkarıyorum öncelikle şunu diyeyim bujiteri işinde para var yalnız bol çeşit isitor ve sürekli çeşitleri takip etmen gerekiyor çok da yıpratmadan bir iki haftada bir saattığın malın yerine yeni ürünler koymalısın ve 30 metre kare civarında bir dükkan anca kurtarır hatta mümkün ise biraz daha büyükde olabilir ...
Ucuz mallar satarım diyor san sürüm yapman gerek çünkü ucuz satışların kar marjı düşüktür ...
Pahalı mal satarım diyor san o zaman da ağır gitmesine rağmen kar marjı yüksektir...
Ayrıca bujiteri işine giriyorum diye sadece takı toka düşünme yanında iç çamaşırdan tut da tuhafiye ürünlerine kadar bayanların ilgisini çekebileceğin bir çeşit yap ki muhakkaka içeri giren boş çıkmasın :)
Bu parfüm işi tutmaz ise elinde yüklü bir mal kalır şu ama uzun vadede satılabilinir yalnız ben olsam açık parfüme yatıracağım parayı başka bir kaleme yatırırım ve açık parfüm yerine daha ucuz parfümlerden fazla olmamak kaydı ile getirtirim bulundurururum :)
ÖR: Bir parfüm atıyorum sana 5 ytl ye giliyor ise sen bu 5 ytl ye en az 5 tane toka veya takı alırsın ki bunlar hem daha çok dolduracak hemde bir ikisi satılmaz ise diğer takıların satılacakdır bunlarda ayrı birer nokta diyelim...
Dükkanı açaçağın yerde önemli daha detaylı bilgiler verir isen arkadaşlar sana detaylı yardımcı olacaklar dır eminim :)