Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bujıteri Ve Açık Parfum

BaşlatankadirtercanTarih12/05/2010 14:52:01Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Arkadaslar unıversıtede ıktısata mezunuyum ve bır turlu ıs bulamadım. Denizlide bijuteri ve acık parfum ıkısı bır arada olacak sekılde bır yer acma dusuncesı ıcındeyım. ama bu bu ıs hakkındada pek bır bılgım yok.
Bu ıs ıcın bır kac fırma ıle bayılık gorusmesı yaptım ve ortalama 35-40 bın gıbı bır yatırım gerekıyor.
benım sızden rıcam bu ısı yapan varsa bu ısın gıderlerı , cirosu ve ortalama kar marjı ne kadardır?

Evlı ve bır unıversıtede mezunu olarak tek atımlık kursun var oda bosa gıderse yapacak bısıyımde yok. ve ole de cok buyuk kazanclar pesınde de degılım...

Yardımcı olursanız sevınırım. iyi günler..
KADİRTERCAN

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye46 yazı
Dostum Denizliyi bilenler aslında cevap verseler daha tutarlı olacak ama ben genel konuşmak istiyorum :)

Bujiteri işine girebilirsin ben şu an ufak bir giriş yaptım ve şu anki hatalarımdan ders çıkarıyorum öncelikle şunu diyeyim bujiteri işinde para var yalnız bol çeşit isitor ve sürekli çeşitleri takip etmen gerekiyor çok da yıpratmadan bir iki haftada bir saattığın malın yerine yeni ürünler koymalısın ve 30 metre kare civarında bir dükkan anca kurtarır hatta mümkün ise biraz daha büyükde olabilir ...

Ucuz mallar satarım diyor san sürüm yapman gerek çünkü ucuz satışların kar marjı düşüktür ...

Pahalı mal satarım diyor san o zaman da ağır gitmesine rağmen kar marjı yüksektir...

Ayrıca bujiteri işine giriyorum diye sadece takı toka düşünme yanında iç çamaşırdan tut da tuhafiye ürünlerine kadar bayanların ilgisini çekebileceğin bir çeşit yap ki muhakkaka içeri giren boş çıkmasın :)

Bu parfüm işi tutmaz ise elinde yüklü bir mal kalır şu ama uzun vadede satılabilinir yalnız ben olsam açık parfüme yatıracağım parayı başka bir kaleme yatırırım ve açık parfüm yerine daha ucuz parfümlerden fazla olmamak kaydı ile getirtirim bulundurururum :)

ÖR: Bir parfüm atıyorum sana 5 ytl ye giliyor ise sen bu 5 ytl ye en az 5 tane toka veya takı alırsın ki bunlar hem daha çok dolduracak hemde bir ikisi satılmaz ise diğer takıların satılacakdır bunlarda ayrı birer nokta diyelim...

Dükkanı açaçağın yerde önemli daha detaylı bilgiler verir isen arkadaşlar sana detaylı yardımcı olacaklar dır eminim :)
Girişim girişim diyorum ama ortada hala bir girişimim yok :)

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Medya
Yeni Üye78 yazı
merhaba,
Yıldız kozmetik olarak ister açık parfüm olsun isterseniz kapalı parfüm olsun
yardımcı olmaya hazırız
www.siorecosmetics.com
0212 856 20 30
Yıldız Akçiçek
yıldız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye63 yazı

bijuteri güzel iş. denizliyi de iyi biliyorum. bayanların tamamına yakını çalışıyor. kendilerine ayıracak paraları var. işlek bi yerde şık bir dükkan açarsan çok güzel iş yaparsın. bayilik gibi birşeye bence gerek yok. bayiliğe vereceğin parayla açacağın işyerine güzel, şık bir dekor yap. şayet bu iş için 40 bin tl sermayen varsa bunun 25 ini işyerinin dekoru vesairesine 15 ini satacağın ürüne ayırmalısın. bu işte ürün kadar işyerinin konumu ve dekoru da çok önemli. ürünler az paralara alındığından ve ürünü güzel sergileyebilmek için dükkanın içine serpeceğinden 15 bin liralık ürün fazlasıyla işini görür.
her ne kadar bijuteri satın alınırken fiyatları satış fiyatlarına göre çok ucuza geliyorsa alışının da ucuzun ucuzu var. istanbul eminönünde iyi konumda olan bir çok ithalatçı-toptancıda ürünler pahalı. evet milyonlarca çeşidi bir işyerinden satın alabiliyorsun ama pasaj içlerinde bu ürünlerin spotunu, elde kalmış stoklu ürünleri, yarım dolara kolyeler bulman mümkün. bijuterinin yanında bayan çantası gibi ürünler tavsiye ederim..
bir de aynı üründen çokça alma. çeşidi bol tut. eksilen ürünü al. sık sık mal al ama az al. bayanlar her geldiğinde yeni şeyler görmek isterler.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Otomotiv
Üye189 yazı
dostum benim fikrim şu olurdu elindeki paranın tamamını işe yatırma ama şöyle bir fikir sunabilirim.çanta işinde kar marjı çok yüksek işlek bi yerde çanata cüzdan üzerine bir yer açabilirsin.ve çantalarda 5 tl den 100 tl ye kadar çeşit yapabilirsin.yada komple ucuz çanta üzerine bir yer açarsın.akarı kokarı yok bu işin takıda güzel iş lakin sürekli takip etmen ve çeşit yapman gereken bir iş.fakat çantada takıdaki gibi takip gerekmez.çantanın yanında ufak çapta sadece tasarım takıları satmanı tavsiye ederim.çünkü tasarım takıların kar marjı daha yüksek.dekordada çok masraf yapma unutmaki sana asıl parayı dekor değil ürünlerin kazandıracaktır.sadece fikir kolay gelsin..
edv

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
arkadaşım aslen dedizliliyim istanbulda yaşıyorum oralardaki durumu bilmiyorum ama açık parfüm benim işim eğer yapmayı düşünürsen senden istenilen tutarın yarısından daha az maliyetle sana bir yer açma konusunda yardımcı olabilirim ayrıca tutturursan çok karlı bir iş olduğunu söğliyebilirim 05366872642 no dan ulaşabilirsin bana kolay gelsin..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye22 yazı
Eğer bijuteriyi ciddi düşünüyorsanız sitemizi iyice inceleyip irtibata geçiniz. Www.feminmarket.com
Toptan Bijuterinin Adresi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat