İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
100,00tl İle İş Kurmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumF
Üye113 yazı
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood
Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz
Hadis-i Şerif
Robert E Wood
Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz
Hadis-i Şerif
T
Üye111 yazı
12/05/2010 : 14:17:26#2
Web sitesi
Alıntı
Ticaret çok güzel, ama en uzman olduğunuz alanda veya kendinizi yetiştirebileceğiniz bir dalda yapmanız daha iyi olur, bu arada ne iş yaparsanız yapın, elinizdeki sermayenin yarısı ile yapın..
www.cekicidunyasi.com
C
Yeni Üye13 yazı
bayilik güzelde benim pazarlama ve müşteri bilgim yok adama malı verirsin vadeli iş yok deyip sallıyo ondan sonra almak için takla at dur birde çarpan birisine denk geldimi yüklü bir mal çeker çarpıyo ondan sonra örneklerini çok duyuyorum birde ne bayiligi alabilirim adanada araştırdim sektörde eksik yok fazlasi var bişe bulamadım onun için emlak işine girmeyi düşünüyom araştırdım 3 sene önce girenler sıfırdan başlayıp oda benim gibi marketciligi brakıp 15,00tl ile hiç anlamadan bşlıyo şimdi 3tane şubesi ve altındaki bindigi araçlara bakıyom allah daha çok versin diyom hiç tanımadigim emlakcıya girdim konuştum bak dedi bu aklı kimse vermez dedi ben2 sene önce başladım dedi hiç bişeyim yok dedi bu yazeneyi yoktan var ettim borcum vardı sermayem sıfır denecek kadar az diyebilirdim dedi allaha şükür borcum kapattım işim yerinde araba aldım elemanlar sereterler gördüğün gibi dedi bunlar hiç biri yok dedi ve bu işden hiç anlamadan senin gibi tereddütlü girdim sana herşeyi müşteri ögretir dedi ve sermayemide söyledim yeter dedi emlakda en iyi para arsada kazanırsın dedi ve niyetlendim ben bu işe araştırma yapmaya devam ediyom en yakı zamanda bu meslege baş koyacam gibi ama daha güzel fikri olan varsa söylesin lütfen teşekkür ederim
C
Yeni Üye13 yazı
C
Yeni Üye13 yazı
arkadaşlar kimsede fikir yokmu ya adanda bir iş yapamıyacakmıyım ortaklık bayilik önerilerinize açıgım teşekkür ederim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz