Forum gerçekten çok güzel emeği geçenlere teşekkür ederim.
Mesajımın konusuna gelince...
Önce kendimden bahsedeyim;
Ben 1994 yılından bu yana teknoloji, hızlı tüketim vb sektörlerde direkt satıştan tutun da, satış yöneticiliğine kadar her türlü satış pozisyonunda profesyonel olarak çalıştım. Yani çantadan gelerek meslekte gelinebilecek en üst seviyelere kadar profesyonel olarak görev yaptım. Alanında Türkiye’nin en büyüklerinden, tutun da yerel üreticilerdi bu görev yaptığım firmalar. Direkt (sıcak) satış ve bunun yanında dağıtım kanalı ve bayilik sistemi üzerine gerçekten ciddi bir bilgi birikimim mevcut. İzmir ve Ege Bölgesi piyasasını çok iyi bilirim. Ege Bölgesi’nde girmediğim il, ilçe yoktur. Köylerine kadar her yerine ayak bastım desem abartı olmaz.
Ancak yıllardır birilerinin saçmasapan fikirlerinin peşinden gitmekten bıktım. Kafası basmayan patron ve yöneticilere piyasayı ve piyasanın değişen taleplerini anlatmaya çalışmaktan bıktım. Çok radikal bir karar alarak profesyonel hayatıma nokta koyup kendim için çalışmaya karar verdim.
Önümüzdeki dönemde amacım, gerçekten para kazanmayı hedefleyen akıllı ve mantıklı üreticilerlerin ürünlerini, İzmir merkez olmak üzere tüm Ege Bölgesi’ne satış ve dağıtımını yapmak. Nakdi sermayem sıfır. Bunun yerine eşine az rastlanır bölgesel piyasa bilgilerini ve profesyonel satış becerilerimi içeren mesleki birikimimi ortaya koyuyorum.
Gerçekten, rakipleri ile hem kalite hem de fiyat anlamında rekabet edebilecek ürünü olan üreticilere ya da tedarikçilere sesleniyorum.(özellikle iş fikri ve sermayesi olup, malın pazarlama ve satışını düşünen girişimcilere);
Malınızı İzmir ve Ege bölgesine satmak istiyorsanız, lütfen bana ulaşın. Ürün kısıtlamam yok. Her türlü ürün olabilir. Çok kompleks teknolojik ürünler de olabilir. Çok basit ancak sürümü olan ürünler de olabilir. Yeter ki fiyat ve kalite bakımından rekabet gücü olsun. (Sadece internet ya da onunla ilgili konulara pek sıcak bakmıyorum. Bu konulara özel bir alerjim var. Bu saatten sonra intertten para kazandıracak fikrin çok sıradışı ve dahice olması lazım. )
Bu arada not düşeyim;
Gördüğüm kadarı ile forumda cin olmadan adam çarpmaya çalışan kişiler mevcut. Tabirimi maruz görün ama piyasadaki her türlü pustlugu çok bilirim ve kötü niyetli kişileri yürüyüşünden tanırım. Bu nedenle farklı niyeti olan kişiler, cevaplayıp hiç zaman kaybetmesin. Ayrıca, ortada satılacak ürünü olmayan, network marketing vs gibi saçmasapan şeylerin peşinden gidenler lütfen zaman kaybettirmesin ve başlığı kirletmesin. Fikir ya da akıl istemiyorum. Sadece yukarı yazdığım çerçevede çalışacak kişi ya da firmalar ile görüşmek amacıyla yazdım bu mesajı.
Cevaplayacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.
not: konuyu yanlış yere açtıysam kusur bakmayın, gerekiyorsa forum yönetici arkadaşlar ilgili kategori değişikliğini yaparsa sevinirim.