Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ukrayna Pazarindan Yardim,

Başlatanmurat_ukrTarih06/05/2010 13:12:48Yorum44

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
arkadaslar merhaba ,
5 yildir ukrainada yasiyorum. bir firmanin %25 ortagiyim. eger ukrainada is yapmak isteyen arkadaslarla tanisip bilgi alisverisi ve hatta ortaklik dusunebilirim.

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Üye273 yazı
Sedat yalcin gorusmek isterim ozhan.kaan@hotmail.com ukraynada yasiyorum ve ukrayna vatandasiyim.
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Üye258 yazı
ARKADASLAR UKRAYNADA HIC OLMAYAN YAPILMAMIS BIR IS ICIN ORTAK ARIYORUM.UKRAYNADA BIR ILK.20 BIN DOLAR SERMAYE KOYACAK VE GUNLUK EN ASAGI 1000 DOLAR KAR YAPILACAK BIR IS.YAZIN 2-3 BIN DOLAR KAR YANLIS ANLAMAYIN KASA DEGIL KAR.ISTERSE KENDIDE BURDA YASAYABILIR.OTURUM ALIRIZ ISTERSE GIDIP GELEBILIR TURKIYEYE.HIC FARKETMEZ.CIDDI SEKILDE IS YAPABILECEK PARTNER ARIYORUM.ILETISIM BILGILERINIZI YAZINIZ,IS HAKKINDA BILGI VERIRIM.CIDDI OLUNMASI SARTIYLA

+380951608483
+380671847556
sedat_14950@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı

selamlar biz hurda gemi veya hurdaya ayrılmış ayrılacak olan gemi alıyoruz.. ( yolcu,balıkçı,ro-ro,kuru yük vb.)

iletişim için akcaymetal@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye413 yazı
yaklaşık 10 yıldır ukraynada yaşamam sebebiyle bu ülkenin kanunlarını kültürünü ve dilini iyi derecede biliyorum. yine 10 yıldır bu ülkede ticaterle meşgul olduğumdan ticari hayatını müşteri potansiyelini pazar ağını ve müşteri pisikolojisini iyi bilmekteyim.

hal böyle iken türkiyeden ukraynaya yatırım yapacak ciddi girişimcilerle iş birliği yapmak istiyorum. ve şu an türkiyedeyim ayrıntılar için 0533 0408953 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

bilindiği üzere ukraynada üretim ve imalat sektöründe köşe taşları henüz kapılmadığından yapılabilecek iş imkanları çoktur. bir kaçını sıralayacak olursak textil plastik gıda imalat ve toptancılığı isabetli işlerdendir ve ülkede bu konuda açıklar bulunmaktadır. yine bilindiği üzere kısa bir süre sonra ukrayna türkiye arasında imzalanan serbest ticaret anlaşması yürürlüğe gireceğinden şimdiden alt yapıyı oluşturmak büyük önem arzetmektedir.

ayrıca bu kapsamda türkiyede üretilen hazır mamülleri ukraynada pazarlayacak olursak devletinde teşviklerini desteğini gözardı edemeyiz. bu teşviklerle oradaki kira fuar organizasyonları ve reklam harcamaları gibi giderlerin %50 sini türkiye devletinin teşviki olarak kullanılacağını unutmamakta fayda var

Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY®’nin Desteklenmesi

Destek Üst Limiti:
Firmaların 50.000 USD ile 500.000 USD arasında olan çeşitli konulardaki harcamaları desteklenmektedir.
Destek Alt Limiti:
yok
Destek Oranı:
%50
“İhracatçı Birlikleri”, “Üretici Dernekleri”, “Üretici Birlikleri”nin, sektörlerinin yurtdışında tanıtımı amacıyla gerçekleştirecekleri harcamalara ilişkin giderler, Türkiye’de ticari ve/veya sınai faaliyette bulunan şirketlerin ürünlerinin markalaşması amacıyla gerçekleştirecekleri faaliyetlere ilişkin giderler ile İhracatçı Birliklerinin TURQUALİTY® Programı kapsamında firmalara yurt içinde ve yurt dışında markalaşma sürecinde vereceği desteklere ilişkin harcamalar, Türk markalarının pazara giriş ve tutunmalarına yönelik gerçekleştireceği her türlü faaliyet ve organizasyonlara ilişkin giderler ile olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi için yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştireceği her türlü harcamaların uluslararası kurallara göre desteklenmesi amaçlanmaktadır.

bu arada not: lütfen yatırım konusunda ciddi olanlar yorum ve değerlendirmelerde bulunsunlar. ukraynada kadın kız hayalleriyle bu başlığa gereksiz yorumlar yazılmamasını rica ediyorum. ÖNCELİKLİ VE TEK AMAÇ TİCARET VE YATIRIM OLMALI

saygılarla
gama200@ukr.net
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Üye258 yazı
ARKADASLAR UKRAYNADA HIC OLMAYAN YAPILMAMIS BIR IS ICIN ORTAK ARIYORUM.UKRAYNADA BIR ILK.20 BIN DOLAR SERMAYE KOYACAK VE GUNLUK EN ASAGI 1000 DOLAR KAR YAPILACAK BIR IS.YAZIN 2-3 BIN DOLAR KAR YANLIS ANLAMAYIN KASA DEGIL KAR.ISTERSE KENDIDE BURDA YASAYABILIR.OTURUM ALIRIZ ISTERSE GIDIP GELEBILIR TURKIYEYE.HIC FARKETMEZ.CIDDI SEKILDE IS YAPABILECEK PARTNER ARIYORUM.ILETISIM BILGILERINIZI YAZINIZ,IS HAKKINDA BILGI VERIRIM.CIDDI OLUNMASI SARTIYLA

+380951608483
+380671847556
sedat_14950@hotmail.com

Üye137 yazı
Bebe ve cocuk giyim toptancisiyim fiyatlarim cok uygun yurt disi birkac gonderimim oldu ancak ben daha fazla insana ulasmak istiyorum bu konuda aracilik yapicak uzerine komisyon ekleyip satisini yapicak arkadaslar irtibata gecebilir 05378150969 www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye413 yazı
yaklaşık 10 yıldır ukraynada yaşamam sebebiyle bu ülkenin kanunlarını kültürünü ve dilini iyi derecede biliyorum. yine 10 yıldır bu ülkede ticaterle meşgul olduğumdan ticari hayatını müşteri potansiyelini pazar ağını ve müşteri pisikolojisini iyi bilmekteyim.

hal böyle iken türkiyeden ukraynaya yatırım yapacak ciddi girişimcilerle iş birliği yapmak istiyorum. ve şu an türkiyedeyim ayrıntılar için 0533 0408953 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

bilindiği üzere ukraynada üretim ve imalat sektöründe köşe taşları henüz kapılmadığından yapılabilecek iş imkanları çoktur. bir kaçını sıralayacak olursak textil plastik gıda imalat ve toptancılığı isabetli işlerdendir ve ülkede bu konuda açıklar bulunmaktadır. yine bilindiği üzere kısa bir süre sonra ukrayna türkiye arasında imzalanan serbest ticaret anlaşması yürürlüğe gireceğinden şimdiden alt yapıyı oluşturmak büyük önem arzetmektedir.

ayrıca bu kapsamda türkiyede üretilen hazır mamülleri ukraynada pazarlayacak olursak devletinde teşviklerini desteğini gözardı edemeyiz. bu teşviklerle oradaki kira fuar organizasyonları ve reklam harcamaları gibi giderlerin %50 sini türkiye devletinin teşviki olarak kullanılacağını unutmamakta fayda var

Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY®’nin Desteklenmesi

Destek Üst Limiti:
Firmaların 50.000 USD ile 500.000 USD arasında olan çeşitli konulardaki harcamaları desteklenmektedir.
Destek Alt Limiti:
yok
Destek Oranı:
%50
“İhracatçı Birlikleri”, “Üretici Dernekleri”, “Üretici Birlikleri”nin, sektörlerinin yurtdışında tanıtımı amacıyla gerçekleştirecekleri harcamalara ilişkin giderler, Türkiye’de ticari ve/veya sınai faaliyette bulunan şirketlerin ürünlerinin markalaşması amacıyla gerçekleştirecekleri faaliyetlere ilişkin giderler ile İhracatçı Birliklerinin TURQUALİTY® Programı kapsamında firmalara yurt içinde ve yurt dışında markalaşma sürecinde vereceği desteklere ilişkin harcamalar, Türk markalarının pazara giriş ve tutunmalarına yönelik gerçekleştireceği her türlü faaliyet ve organizasyonlara ilişkin giderler ile olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi için yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştireceği her türlü harcamaların uluslararası kurallara göre desteklenmesi amaçlanmaktadır.

bu arada not: lütfen yatırım konusunda ciddi olanlar yorum ve değerlendirmelerde bulunsunlar. ukraynada kadın kız hayalleriyle bu başlığa gereksiz yorumlar yazılmamasını rica ediyorum. ÖNCELİKLİ VE TEK AMAÇ TİCARET VE YATIRIM OLMALI

saygılarla
gama200@ukr.net
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
Sedat yalcın 20000 dolar konulacak ve günde 1000 dolar kar hayal bile kurulmaz nasıl bir iş bu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye258 yazı
ben bu hayali bir yildir kuruyorum.insallah olacak sayin paco.paraniz varsa sizede hayal kurdurayim.)))

Yeni Üye57 yazı
Ukraynada herkes hayelperest olmus karı kız peşinde kosturmakdan :-)
Nasil bir işmiş öyle 20,000'e karsilik gunluk 1000

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
Ukrayna nikolaevdeki firmamaız aracılığıyla türkiyedeki iş imkanlarını değerlendirmek istiyoruz.hertürlü tarım ürünü,kimyasal ürünler,cam ürünleri,orman ürünleri tedarik edebiliriz...

agrokonsalt@windowslive.com
tel:+380631737577

Yerleşim Ukrayna / NikolaevMeslek Yöneticilik
Yeni Üye7 yazı
Merhaba,
KBG tekstil olarak İstanbul merkezli çocuk ve bebek kıyafetleri üretimi yapan köklü ve kaliteli bir firmayız.Ukrayna pazarında ufak çaplı satışlarımız vardır.Bizler bu pazara daha aktif şekilde girip ürünlerimizi buraya yaymak istiyoruz.Bu konuda bilgi ,deneyim ve işbirliğini paylaşmak isteyen kişiler lütfen benimle iletime geçsin...

Adnan BAYRAKTAR (Satış Müdürü)
adnan@kbgbaby.com
(212) 415 6115

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye206 yazı
herkeze kolay gelsın
ukrayna ıstanbul tekstıl ve cevız agırlıklı olarak calısmaktayız
bu ulkede ıs yapmak ısteyen yatırımcı ve ıs adamlarına yapacaklar tıcarı gezılerde yardımcı olmaktayız
zaparoje- kıev- odessa ve dıger bellı sehırlerde yapacagınız gezılerı organıze eder yardımcı olabılırız
detay ve bılgı almak ıcın
ıst murat
0 553 135 40 22 (wat-sap)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik