Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Hollandada Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar

Başlatancelik_nlTarih03/05/2010 16:45:52Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Selamlar

Yazmis oldugum icerigi tamamen kaldiriyorum,yazilan gorusler ve tavsiyeler icin tesekur ederim

Saygilar

Yerleşim Hollanda / DenhaagMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye42 yazı
Sana yüzde yüz Türkiyede üretilen 360 derece Hareket sensörlü Tavan armatürü gönderebilirim.
Görüntülü diefon zil panalleri- görüntülü diefonlar ben fabrikada çalışmaktayım. ilgilenirsen
apocan14@gmail.com adresine mail atabilirsin.
İstanbul/TUZLA

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye103 yazı
meil atttım bide linkten bakarsın
tokatlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı

merhaba ,benim eşimin arkadaşı hollanda da yaşıyor ,kendisine buradan davetiye yapıp göndermiştim, kndisi oradaki düğün nişan vb davetiyeleri buradakilere göre hem pahalı olduğunu hemde kalitesinin çok düşük olduğunu söyledi, bu işi biz yapmak istedik ,kendisine birkaç katolok gönderdim buradan basit bir internet pazarlamasıyla baya talep aldık fakat kendisi bir fiil çalıştığı için ilgilenemedi, oldukça karlı bir iş düşünürsen görüşelim,sadece hollandaca bir web sayfası yapman gerekli şiparişi alıyorsun bana gönderiyorsun max.15 gün için de sana gönderiyorum ve iş bitiyor
Düşünürsen görüşelim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye11 yazı
sayin ziyax poyraz_cem@hotmail.com ingilterede yasiyorum katologunu mail olarak atarsan sevinirim..ayrica ingiltereye gonderme sansiniz varmi?
Girisim-Gelisim

Yerleşim Yngiltere / LiverpoolMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye334 yazı
merhaba ben de ingiliterede yasiyorum bu fikir ingilizlere yonelik olur mu yoksa sadce turklere yonelikmi ben de katalok alabilirmiyim ertan_turgut1980@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye78 yazı
merhaba
biz yurt dısından baska bır ülkeden ayaklardakı kokuyu tamamne yok eden özel malzemeden yapılmıs bır tabanlık ıthal edıyoruz
bu tabanlığın garantısınıde verıyoruz yani kullanıldıgı sürece ayaklarda koku kesınlıkle olusmuyor
ve tabanlıgın ömrü 3-4 ayda bıtıyor cunku yıpranıyor
bu nedenle bu tabanlıgı sattın alan kısıler ömür boyu kullanıcı olmaya devam edıyor
bu urunu hollandaya ve dıger ülkelere gönderebiliriz
yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye78 yazı
irtibat için zkanex@gmail.coma ulasabılırsınızz
ayakkabıcı dukkanı olanlar veya kısısel bakım ve guzlellık merkesı ısletenler veya sırf bu konuda pazarlama yapabılılecek prazentabl uzman arkadaslar ırtıbat kurabılırler
yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
firmamız mutfa, yemekhane, büro, malzemeleri yapmaktadır.
masa, sandalye,tabure gibi çelik eşya imalatı yapmaktadır.
ister fırın boyalı, ister nikelajlı olsun her türlü üretim bulunmaktadır.
www.durusoycelikesya.com.tr
adresinden malzemelere bakabilirsiniz.
adembaba_23@hotmail adresinden bize ulaşabilirsiniz.
DRSDURUSOY

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Ymalat
Üye114 yazı
Herkese merhaba;
Burdan herkese farkında olmadığınız bir ürün öneriyorum Starkor her ülkede hemde rakipsiz olarak iş yapabilecek patentli tek ürün ürünü tek kibritle şeklinde yada starkor adıyla arama motorlarından ararsanız görürsününüz detaylar konusunda bana yazabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
Merhaba

Bursa'da tasarım ve ajans alanında hizmet vermekteyim,ayrıca hediyelik sektöründede iyi bir çalışmaya sahibiz.Tasarımı ve üretimi bana ait olan el yapımı ahşap saatler üretmekteyiz ürün satışı yurtdışı ağırlıklı olup Türkiye'de özel müzeler,istanbul miniatürk gibi yerlerele çalışmaktayım saat içerisine çok farklı imaj resimler çalışılmaktadır.Ayrıca kişisel davetiye tasarımları ile özellikli çalışmalar yapmaktayız.Konu ile ilgilenen kişilerle görüşme imkanı sunabilirim.
info@saatika.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Grafiker