Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ofisim Var Ama Bir İş Daha Yapmalıyım?

Başlatanmarmara34Tarih03/05/2010 12:07:50Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye84 yazı
Ofisim var, yurtdışı eğitim danışmanlık ve rehberlik hizmeti yapıyorum bir ülkeye yönelik, spesifik olarak. Haliyle işim sezonluk, yani mayıs-ekim arası yoğun ve daha az yoğunluk olarak aralık-şubat arası.

Diğer zamanlar boşum. Haliyle ofis ve masrfları oluyor.

İstanbul'da ataşehir'de merkezi bir yerde birinci kat 60 metrekare yerimiz var.

Ne iş yapabilitrim şöyle akıcı olsun para gelsin, en azından normal zamanlarda ve hatta diğer zamanlarda ofis masraflarını çıkarsın biraz da harçlık bıraksın?

Turizm işi olmaz.
Sigorta anlamam ve alması zor bir belge/iş
Web tasarım vs. anlamıyorum, o nedenle bilmediğim iş ve o kadar da akıcı değil

Başka ne olabilir?

Sermaye olarak bu ek işe en fazla 25bin bağalyabilirim.

Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye17 yazı
organizasyon işine girin benim fikrim
tuugba korkut

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı
Web tasarım vs. anlamıyorum, o nedenle bilmediğim iş ve o kadar da akıcı değil ; demişsiniz anlamanız gerekmez firmalardan işleri alırsınız Freelancer çalışan webmasterlara yaptırırsınız ve güzel paralar kazanırsınız.

Yerleşim Türkiye / DünyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı

Hangi ülke ve/veya ülkeler icin calistiginizi bilmiyorum ama TR'de Call Center talepleri cok var. Ben Almanya'da yasiyorum, burda is yerim var. Bu sene TR'de özellikle Call Center kurmak icin partner ariyorum. Isterseniz yardimci olabilirim. Selamlar, Serkan Kemah (serkan.kemah@hvd-kemah.de)

Yerleşim ALMANYA / KronachMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye84 yazı
Serkan Bey,

Kendi işimi yapmadan önce call center da iş tecrübem var (almanca hizmet veren call center)
danışmanlık hizmeti verdiğim ülke avusturya, kendimde uzun yıllar ordaydım (gerçi almancam o kadar yok ama - geriledi diyebilriiz-)

bu işle ilgili size mail atıyorum, konuşabiliriz.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Di?er
Üye113 yazı
Call center soylendigi gibi tr de ozellikle yurt disindan yogun talep edilen bir is kolu haline geldi.
Umarim olumlu sonuc alabilirsiniz.

Ayrica atasehir kendi capinda sehirlesmis bir yapiya sahip . Yani atasehir evlerin ve sitelerin bol oldugu ,istanbul gibi bir buyuk sehir icinde , kucuk bir sehir gibi. Buda potansiyel musterinin cok olmasi demek. Size onerim cevrenizin taleplerini arastirmaniz.
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood

Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz

Hadis-i Şerif

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı
a gurubu seyahat acentası yetkilimiz ol ortak hem personel taşıma ve ögrenci taşıma servisi yurt içi yurt dışı tatil ucak bileti satışı okul gezi turları insan nakli ile ilgili ne istiyorsan maliyeti ofis olduguna göre pek bi masrafı yok 15 ytl gecmez

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye13 yazı
bildigim kadarıyla ataşehir ve civarında yapılan sitelerin çogunda havuz var. site yönetimleriyle görüşüp havuz kimyasallarını bizden almasını sağlarsanız. yaptığımız satışlardan % 20 kazanç sağlarsınız. bir nevi satış ortağımız olursunuz. tek yapmanız gereken çevrenizi kullanmak. nakliye , fatura gibi aklınıza gelen herşeyi firmamız üstlenir. düşünürseniz uzman_55@hotmail.com
Hedefsiz Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye13 yazı
kardeş elimde sağlık yatırım ve ticaret yönü ile tam senlik bir proje var az maliyetler para kazanabilirsin para kazandıkça zaten diğer işleri bırkacağından eminim ilgelinirseniz beni arayın 0 555 598 76 45

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe