Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Almanya / Frankfurt Bar Acmak İstiyorum

BaşlatanOzan BeyTarih01/05/2010 16:24:12Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
ilk önce selamlar,

bu siteye yeni üyeyim.

almanya / frankfurt a Bar veya Disco acmak istiyorum

ama malasef ki bu konuda hic bir bilgim yok tr de olsaydi cok kolay olurdu malum almanyada yeni oldugum icin..tr de boyle bir isim vardi bu konuda becerikliyim..
ilk once nerden baslamali nerelere dikkat edilmeli bu tur hususlarda yardim edicek kimse var mi? gorus ve onerilerinizi bekliyorum..
ortakta olabilir bay bayan farketmez adam gibi isini yapabilcek birileri varsa emailimi ekleyebilirler sevgilerimle...

aggressive@hotmail.de
azim..

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye300 yazı
Merhaba, ne turk bir bar olacak bu kimlere hitap edecek ? Alman genclerine mi, yoksa turklere hitap eden bir kac yerel sanatcinin ciktigi ayda yilda birde turkiyeden bir sanatcinin ciktigi bir yer mi olacak ? Frankfurt am main'de mi dusunuyorsunuz ve tam olarak neresinde ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye286 yazı
bende almanyadayim 1,5 yildir.acizane tavsiyem almancani gelistir.sonra is deneyimi olmasi icin biraz deneyim yap.Cok istekliysen ac kucuk bir bar tarzi bir yer koy 3 tane otomat makinesi bir tanede eleman bul harcligini cikarir
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye2 yazı

slmlar tekrar..
almancam cat pat var
meleti:acmaya kismet olursa Frankfurt Merkezinde acmayi dusunuyorum
hem almanlara hemde turklere yönelik bir yer olabilir
ve sanatcilari cagirmak icinde bence cok erken
ilk once kendi capimizda buyutmek
Soul :makina iyi fikir tesekkurler dusunuyordum

goruslerinizi bekliyorum daha detayli icin msn adresimi ekleyebilirsiniz tskler sevgiyle kalin

aggressive@hotmail.de

azim..

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Serbest meslek
Üye286 yazı
turklere hitap etme derim hele otomat makineleri olunca isin icinde basin cok agrir:) Türklerin takildigi mekana almanlar gelmez kolay kolay.O yüzden kime hitap edecegini iyi belirle derim.Almancan cat pat oldugu icin mecburen ortak alacaksin yardimci olmasi icin o daha basini dahada cok agriticak.
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Üye305 yazı
hic bu ise girme,belini dogrultamassin..........

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Üye163 yazı
Konsept mekan açmalısın Frankfurt ta yaklaşık 8000 Japon yaşamakta bu kanala gecebilirsin.
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er