Merhaba arkadaşlar.
Ben Amerikada kurduğum bağzı bağlantılar kanalıyla oradan buraya toptan zippo çakmaklar getirtip burada internet üzerinden bazı siteler aracılığıyla perakende olarak satmaktayım. Bayadır bu işi yapıyorum ve gayet memnunum. Ama şu an içinde bulunduğum bazı nedenlerden dolayı tek tek perakende satış için yeterince zaman bulamamaya başladım ve bu işi artık toptan olarak yapmaya karar verdim. Buradan ilgilenen maximum 5 arkadaşı bu işe dahil etmek istiyorum(sayıyı özellikle net ortamında fazla rekabete girmemeleri için sınırlı tutuyorum). Başvuranlar arasından 5 kişiye önce çakmakları nerelerde ve nasıl satacağını öğreticem. Cok büyük bir sermaye gerektirmeyen bir iş. Ki ben ilk başladığım zamanlarda 1000 ytl ile başlamıştım. Karınız çakmak başına minimum %30 olacaktır. İlk başlangıcta ayda ortalama 20 çakmak satarsınız (ki bu ortalama 300 ytl kar yapar) ve git gide büyürsünüz. Ne kadar çok ürün listeleyebilirseniz satışınız o kadar artacaktır. İlgilenen ya da fikir edinmek isteyen arkadaşlarlütfen bana
art4rc@gmail.com adresinden ulaşsınlar. Mailinizde şu anki iş durumunuzu, bu iş için ayırabileceğiniz sermaye miktarını yazarsanız memnun olurum.ilginiz için şimdiden teşekkürler...