Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bir Mobilya Dükkanı Sahibi Olmaya Ne Dersiniz?

BaşlatanhalimTarih26/04/2007 12:15:05Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşalar bir mobilya mağazası sahibi olmaya ne dersiniz?
Eğer bir iş kurmak istiyorsanız,iş kolunuzu değiştirmek istiyorsanız veya kazançınızı artırmak istiyorsanız size bir önerim var.
Ben her nevi mobilya üzerine yüksek standartlarda ürünlere sahip bu işe 22 yıldır kendini adamiş bir mobilya mağazasının satış sorumlusuyum.
Açtıgımız bayiliklere gereken kolaylıkları gösterme teminatı veriyorum.Ayrıca kar payı yüksek olup piyasadaki fiyatlarla rekabet amaçlı ürünlerimiz gayet cazip fiyatlıdır.
Ürün yelpazemiz;
*Salon Takımı
*Oturma Grubu
*Yatak Odası
*Yemek Odası
*Genç Odası
*Yatak ve ev tekstili
*Bunların yanında her nevi Modüler Mobilyadan oluşmaktadır.
Eğer böyle cazip bir iş sahibi olmak isteyen arkadaşlar varsa bana şu e-mail adresinden ulaşabilirsiniz:
halimakkas@gmail.com
Adres;
Fabrika:
1)Ceyhan yolu üzeriÖzgün mah.Gİrne Bulvarı Asri mezarlık karşısı ADANA
2)Ceyhan yolu üzeri mobilyacılar sitesi ADANA
Merkez:İbo Osman cad.NO:74

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mobilya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye406 yazı
Bu sitede insanlarla oyun oynama yada parasını çarpma yada boş hayallerle insanları boşu boşuna uğraştırma amaçlı bir sürü yazılar çıktı.Eğer ki kendinize iyi ve karlı bir iş arıyorsanız mobilya sektörü oldukça karlıdır 9 yıldır ben bu sektördeyim .
Arkadaşlar ben bu firmayı tanıyorum sonuna kadar güvenebilirsiniz.Ürünleri kaliteli- fiyatları uygun ve modern takımlar....

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Benim size önerim;bir iş yapacaksanız bin kere düşünüp bir kere karar vermenizdir.Eğer anlatılanlar doğru ise bu iyi bir fırsat olabilir.İletişim kumakta fayda var gibi duruyor.Benim tanıdığım bir kaç tane bu iş üzerinde çalışan arkadaş var gayet iyi kazandığını söyleye bilirim.....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er