18 yaşında daha yeni üniversiteye başlamış bir gencim. Tam anlamıyla "Delikanlı" tanımına uymaktayım. Fazla hayalperest değilim, ama biraz aceleciyim. Türkiye'nin hatırı sayılır bir üniversitesinde, hatırı sayılır bir bölümünde okumaktayım.(elhamdülillah). İngilizcem de hatırı sayılır düzeydedir.
Bunları söylememin sebebi bir süredir çekdiğim ızdırabı çözmekte yardımcı olabileceğinizi düşünmemdir.
Şöyle ki; Bir süredir sıkılmadan internette yoğun bir araştırma içersindeyim, önüme her geleni yorulmadan okuyorum. Lakin hala kendime bir harita çizebilmiş değilim. İş kurmak veya iş yapmak istiyorum. Açıkçası paraya ihtiyacım yok. Amacım özellikle Deneyim edinmek, öğrenmek, ilerdeki kariyerim için bir adım öne geçmek. Boş durmamak.
Dropshipping-Ebay yöntemine baktım, Alibaba'yı düşündüm, Yaş-Meyva ticaretini düşündüm, Çorap veya Limon satmayı da düşündüm. Kimisinde dolandırılma ihtimalim varken kimisinde sermayeye ihtiyacım var. Kimisinde yalandan yere amelelik yapıyorum, kimisinde ise hızlı giriyorum.
Sözün özü(çok uzadı ama) ; Ne yapmalıyım ? Durup beklemeye karar vermek üzereyim çünkü.