İlk mesaj
Dış Ticaret
İlaç Şişesi İthal Etmek İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumM
Yeni Üye79 yazı
saygılarımla
E
Yeni Üye43 yazı
murathan2618@hotmail.com
S
Üye114 yazı
Merhaba
Su an halen Endonezya da bulunuyorum ve cin de ofisim var.
Bana istemis oldugunuz urunlerin tam detayini verirseniz size fiyat listesi gecerim.Adetler le birlikte..
Saygilar
Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz
M
Yeni Üye57 yazı
saygılarımla
M
Yeni Üye48 yazı
Camın hammadesi bildiğiniz kumdur ve fırınlarda ısıtılarak elde edilir. Çok ucuz bir hammaddedir. En önemli girdi maliyeti ısı için enerjidir. Çin ve Hindistan'ın avantajlı yönü işçiliktir. Enerji yönünden bizim gibi dışa bağımlı ülkelerdir. Hacim kaplayan malzeme olduğu için navlun maliyeti de fazla olacaktır. Hesaplarınızı bir daha yapmanızı tavsiye ederim. Her mal uzak doğuda ucuz diye bir kaide yok.
O
Üye100 yazı
06/06/2010 : 22:41:23#6
Web sitesi
Alıntı
Selam,
Hangi ilacı ve kaç miligram dolduracaksınız.Ne kadar şişe lazim size ben yardımcı olabilirim.Yurt içinden temin etmek daha avantajlı olabilir.Goruselim
Saygılarımla
Hangi ilacı ve kaç miligram dolduracaksınız.Ne kadar şişe lazim size ben yardımcı olabilirim.Yurt içinden temin etmek daha avantajlı olabilir.Goruselim
Saygılarımla
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193
Y
Yeni Üye1 yazı
şişe ithalatı yapan firmalarla görüşmek istiyorum
B
Üye343 yazı
23/07/2013 : 20:53:49#8
Web sitesi
Alıntı
sise temin edebilirim.
hanim in fabrikasi icin surekli alim yapiyoruz.
sise ureticisi ile direk temas halindeyiz.
hanim in fabrikasi icin surekli alim yapiyoruz.
sise ureticisi ile direk temas halindeyiz.
O
Yeni Üye39 yazı
24/07/2013 : 00:03:39#9
Web sitesi
Alıntı
mail adresinizi verirseniz ithal ettiğimiz cam kavanoz ve şişelerin katalog ve İstanbul depo teslim fiyatlarını gönderebiliriz.
hayri@onkartekstil.com
ONKAR TEKSTİL,KİMYA LTD.ŞTİ.
hayri@onkartekstil.com
ONKAR TEKSTİL,KİMYA LTD.ŞTİ.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz