Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Reklam Amaçlı Led Ekranlar

BaşlatanEce28Tarih14/04/2010 18:52:27Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı

Resimdeki gibi bir led akran (reklam amaçlı) fiyat bilgisi olan varsa yazabilirmi..ayrıca ilçelerde belediyeler kendilerimi yerleştiriyor yoksa belediyelerle anlaşma yappılarak yer mi kiralanıyor belediyelere ödenecek ücretler nelerdir bu konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye23 yazı
LED EKRANI KURABİLMENİZ İÇİN BELEDİYE MÜCAVİR ALANLARI İÇİNDE ENCÜMEN KARARIYLA İHALE YAPILIR VE GENELDE 10 YIL İÇİN KİRALAMA YAPILIR. ANCAK ŞÖYLE FARKLI BİR UYGULAMADA VAR EĞER BULUNDUĞUNUZ YERDE REKLAM PANOLARI (BİLBOARD) LAR KİRAYA VERİLMİŞ İSE SİZDE ÖZEL ŞAHIS BİNA YADA ARSASINA KURUP BU İŞİ RAHATLIKLA YAPABİLİRSİNİZ. REKLAM İÇİN ŞU AN GÖZDE BİR İŞ BENDE BULUNDUĞUM İLE KURUYORUM ...
KARDELEN ÇİÇEKLERİNİN BAHARI MÜJDELEDİĞİ GİBİ ASUDE BİR MEVSİM ELBET DOĞACAKTIR.

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
bu işi yapmayı bende düşünmüştüm ama ekran fiyatı bana yüksek geldiği için araştırmayı kestim.
birde katlanabilir (halı gibi) panellerde var biliginiz olsun, onların fiyatı dahada uçuktur diye sorma gereği duymadım.benim bulduğum fiyat 35-40 bin tl arası daha iyi fiyatlar bulursanız bizide bilgilendirin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye22 yazı

Arkadaşlar bende bulunduğum ilçeye özel mülkiyet bina üzerine kuracam fakat izin konusunda sıkıntı çıkarıyor.Benden kar payı istiyor hiç bir katkıda bulunmadan.benim özel mülkiyete kurma hakkım varmı hukuki olarak.bilgisi olan arkadaşlar varsa kanunlar konusunda yardımcı olabilir mi?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye114 yazı
Merhaba Ece
Istemis oldugun led ekran in fiyatlari boyuna gore degisiyor.
Benden bundan once isteyen ler olmustu ben cindeyken ve orda iyi bir arastirma yapmistim. Aslinda fiyatlari cok uygun Turkiye ye nazaran ve cok kaliteli urun yapan iki firma ile tanistim. Bu isin sikintisi adet miktari istemis oldugunuz adet az ise bu ise hic girmeyin. Cunku cinden genelde konteyner bazinda alirsaniz size uyguna mal olur ama yok tek tek derseniz astari size yuzunden daha fala paraya mal olur. Cin konusunda yardimci olabilirim.
Katlana bilir paneller ise yine dedigim gibi cinde daha uygun.
Saygilarimla

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Ythalat / Yhracat