[size=1]slm arkadaşlar ben aslen turkiye mardinli olup yillardir irak ile calismaktayim turkiyede gumrukculuk ve nakliyecilik uzerine halen faaliyet gostermekteyim su anda ise erbilde yaşıyorum şirketim ve atölyem var ayrıca danışmanlik ve pazarlama yapmaktayım ırakta çalışmak yatırım yapmak gezi için ve tur amaçlı gelmek isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.her konuda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.birde su avantajimiz var eger ki daha once hic ihracat yapmamis ve yurt disina cikmamis arkadaslarada yardimci oluyoruz hem musavirlik firmamiz olarak hemde jojistik olarak yardimci olmaktayiz. su anda arastirma yapabilecegim urunler uzerinde sehir olarak zaho-duhok-erbil-suleymaniye il ve ilceler ayrica uretici olan ve girisimci arkadaslara sesleniyorum ayin 20 snde basraya gececem arastirmak icin bana mail atarsaniz sizin konular ile ilgilide bir arastirma yapabilirim. irtibat:as-aslan company erbil-irak tel:009647507879066-009647712917882 nolu telofonlardan veya mail: kemalaslan47@hotmail.com- kemalaslan32@yahoo.com dan ulasabilirsiniz.
İlk mesaj