Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Spor Ürünleri Satan Mağaza Açmak

BaşlatanconamsTarih10/04/2010 14:08:26Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
Merhaba İlk Önce Bir Takım Bilgi Verip Sonra Bilgilerinizi Almak İstiyorum.
Mağaza Açılmak İstenen Yer Tanıtım:
40 bin Nufuslu Meslek Yüksek Okulu olan Merkez İle 50 km uzaklıkta ve satmak istediğim markaların bayiliği olmayan ve ürünlerini satan yerin bulunmadığı bir ilçe.

Düşünülen Consept:
Adidas Nike Puma Convers Tiger Gibi Markaların Ürünlerini Satabileceğim Bir Mağaza Açmak İstiyorum. Örneğin İsmide Misal conamspor Diyelim Yukarı da Belirttiğim Markaları Bu Mağazamda Satabilme Şansım Varmı Ya da Ne tür Şeyler gerekli yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye117 yazı
merhaba

aslında fıkırınız cok guzel satıslarınız guzel olucaktır bende kucuk bır ılde okudum boyle marka urunler satan bır yerler arıyorduk fakat yoktu. ama dıkkat etmenız gereken noktalar ıllakı olacaktır.

1-ogrencı de fazla para yoktur urunlerı onların alabılecegı duzeydekı fıyatlara satmalısınız.

2-ogrencı kıtlesı hangı tarz kıyafetlerden hoslanır bunları belırlemelısınız.

3-yukarıda belırttıgınız urunlerı tabı ki magazanızda satabılırsınız. yardımım dokunursa bazı urunlerde sıze yardımcı olabılırım.

saygılarımla

Melike

melike@kamell.net

www.kamell.net

www.kamell.net

melike@kamell.net

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye38 yazı
Bilgileriniz İçin Teşekkür Ederim Melike Hanım Hitap Edeceğim Kitle Öğrenci Olmayacak İlk Hedef İlçe Halkına Yönelik Amaç Çünkü Marka Ve Kaliteye Önem Veriyolar Marka ürünler Almak için İl merkezine 50 km uzaklığa ve de diğer Yakın Komşu İle 120km Uzaklığa Gidiyolar.

Üye284 yazı

kardeş bu markaların hepsini ancak bir yerde bulabilirsin o da intersport, www.intersport.com.tr, daha fazlasıda var onlarda, git otur karşılarına sözleşme şartlarını öğren, ona göre karar ver. benden de sana bu güzellik olsun, daha sonra sormak istediğin bir şey olursa özelden mesaj atıp sor. her türlü destek olurum. allah kolaylık versin. ha unutmadan kar marjları % 90 dır, bütçe yapmadan bu işlere kalkışma, sonra sıkıntı duyarsın. ama önce intersportla konu. sitesini incele. inşallah güzel işlerin olur

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye38 yazı
Teşekkür Ederim Hakan Bey Buraya Yazmadan Önce İntersport a da e-mail attım Cevap Bekliyorum Onlardan Geri Dönüş Olmasa Telefonla İrtibata Geçecem.

Yeni Üye15 yazı
sen beklemeden mail ben bilgi vereyim..

60-70 bin euro isim hakkı ( iflas edersen bu parayı unut:)
m2 300 euro ortalama 90 bin euro ( iflas edersen bu parayı da unut)
m2 300 euroluk mal ortalama 90 bin euro ( ...... :)
not: cirodan da yüzde 5 net kesinti....

kısaca böyle güzel bir anlaşma ....

not: 50 bin nüfusu olan bir yerde mümkünse bayilik almadan deneme yapman.... yok param çok markaya para kazandırırım benimde bir yerim olur diyorsan.... size iyi çalışmalar:)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye15 yazı
not: kar marjı da % 95 değil... maliyetine 1.85 dir.. kısaca ciro üzerinden % 45,9 dur.. ama bu görünen rakam... gerçek kar marjı cironun % 5 i kestikleri için % 35 iner... ticari deneyimlerime dayanarak bu kar marjının da tutacağın yerin kirası, eleman vb. giderleri göz önünde bulundurularak para kazanmam imkansızdır.
1.tahmin 1) masraflar kira : 7000 lira ( 300 m2 az olmamak ve ilçenin güzel bir noktasında anca bu kiradır.)
stopaj: 1750, eleman 5 kişi 4000 lira, muhasebe, elektirk,su,adsl,tlf, vergiler vb. 2000
toplam ortlama: 15000 lira olur.

ciron: 100000 lira olsa ( ki bu çok iyi bir cirodur.)
karın: 35000 lira
masraf: 15000 lira
net kar: 20000 lira
not: ama kalan ürünler vb. unutma... birde kağıt üzerinde ki hiç bir hesap gerçek hayatta tutmaz:)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar satış fiyatı 100 lira olan bir ayakkabının gelişi ne kadardır
ön bilgi amacıyla bende bu işle ilgiliyim
dükkan açmayı düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ö?retmen